http://www.beta.rs

Beta

Nemački mediji: Voz koji ne vozi nikuda

Beta pre 1 dan
Nemačka štampa danas se bavi i sukobom oko srpskog voza iz Beograda za Kosovsku Mitrovicu koji nije stigao na cilj, a komentatori uglavnom ocenjuju da je temeljni spor Beograda i Prištine daleko od rešenja, prenosi Dojče vele (Deutsche Welle - DW). U tekstu pod naslovom "Krhki Balkan" list... »

'Srbija ne sme da bude svojatana od političara'

Beta pre 21 sat
Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas u Šapcu da Srbija ne sme da bude svojatana od strane političara ili stranaka. "Kao narod, imamo razloga da budemo ponosni na svoju istoriju, kulturu, na sebe. Srbija ne sme da bude svojatana od bilo kog političara, od bilo koje stranke",... »

DSS i Državotvorni pokret najavili podršku zajedničkom predsedničkom kandidatu

Beta pre 1 dan
Demokratska stranka Srbije (DSS) i Državotvorni pokret Srbije (DPS) najavili su danas u zajedničkim saopštenju organizaciono povezivanje i podršku predsedničkoj kandidaturi kandidata DSS-a Aleksandra Popovića. "DSS i DPS imaju srodnu politički i programsku orijentaciju, a to je zalaganje za... »

Obradović: Premijer ne sme da izađe na televizijski duel sa nekim iz opozicije

Beta pre 1 dan
Predsednik Pokreta "Dveri" Boško Obradović optužio je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića da nema hrabrosti da izadje na televizijski duel sa nekim predstavnikom opozicije već da u emisiji sme da se pojavi samo sa zastupnicom NATO interesa u Srbiji, jer jedino tako može da izgleda kao... »

Popov: Voz deo kampanje za predsedničke izbore

Beta pre 1 dan
Direktor Centra za regionalizam Aleksandar Popov ocenio je danas da je očigledno da je organizovanje putovanja voza na liniji Beograd-Kosovska Mitrovica deo predsedničke kampanje i da je izabran loš momenat za slanje voza na Kosovo. Popov je agenciji Beta rekao da su zvaničnici Srbije mogli da... »

Hodžaj: Situacija sa vozom deo agresivne politike Srbije

Beta pre 1 dan
Ministar spoljnih poslova Kosova Enver Hodžaj ocenio je danas da "propagandni voz koji je Srbija pokušala da uvede na Kosovo" nije izolovani slučaj već deo agresivne politike Srbije. Hodžaj je posle sastanka sa ambasadorima zemalja Kvinte i šefovima kancelarija EU i Euleksa u Prištini kazao da će... »

Saković: Finansijska šteta zbog otežanog izvoza pšenice, kukuruza i soje

Beta pre 1 dan
Srbija će imati finansijsku štetu zbog obustave saobraćaja na zaledjenom Dunavu i nemogućnosti izvoza pšenice, kukuruza i soje, rekao je direktor Udruženja "Žita Srbije" Vukosav Saković. Iznos štete je, prema njegovim rečima, sada teško utvrditi precizno, ali je sigurno da će odredjen broj ugovora... »

Roben ostaje u Bajernu do juna 2018. godine

Beta pre 1 dan
Fudbaler Bajerna iz Minhena Arjen Roben produžio je danas ugovor sa tim klubom na još godinu dana. Bajern je saopštio da je ugovor sa holandskim fudbalerom potpisan do juna 2018. godine. Roben je skoro osam godina u Bajernu, u koji je prešao iz Real Madrida 2009. godine. Postigao je 82 gola u 152... »

Tereza Mej na naslovnici Voga

Beta pre 1 dan
Britanska premijerka Tereza Mej pojaviće se u aprilskom izdanju američkog modnog časopisa "Vog", saopštio je Dauning strit. Premijerku Velike Britanije fotografisaće poznati američki fotograf Eni Libovic, navodi se u saopštenju. Fotografisanje za modni časopis nije povezano sa predstojećom posetom... »

Verili se Kejt Mara i Džejmi Bel

Beta pre 22 sata
Glumica Kejt Mara (Kate Mara) i njen partner iz filma "Fantastična četvorka" Džejmi Bel (Jamie Bell) verili su se, potvrdila je danas gllumičin portparol. Tridesetrogodišnja glumica igrala je, izmedju ostalog, u filmovima "Marsovac" i "Planina Broukbek". Tridesetogodišnji Bel proslavio se ulogama u... »

©2016 Netmark d.o.o.