http://glasamerike.net

Glas Amerike

Senatoru Mekejnu dijagnostikovan rak na mozgu

Glas Amerike pre 6 sati
Američkom senatoru DŽonu Mekejn dijagnostikovan je rak na mozgu, saopštila je klinika Majo u Feniksu u sredu. Maligni tumor otkriven je naon što je repubikanski senator iz Arizone, star 80 godina, podrvgnut hirurškom zahvatu prošle nedelje, kako bi mu se odstranio pet centimetara dug ugrušak krvi... »

Požari u Crnoj Gori pod kontrolom

Glas Amerike pre 2 sata
Vatrena stihija koja je prethodnih dana zahvatila Crnu Goru polako jenjava, te je situacija mnogo mirnija. Prema najnovijim podacima Direktorata za vanredne situacije MUP-a najaktivniji su požari na primorju i u centralnoj regiji i svi su trenutno pod kontrolom. Crnogorskim vatrogascima koji se... »

Suđenje za pokušaj državnog udara u CG odgođeno za septembar

Glas Amerike pre 18 minuta
Suđenje grupi od 14 osoba optuženih za navodni pokušaj državnog udara i likvidaciju bivšeg premijera Mila Đukanovića, odgođeno je za 6. septembar, nakon što je sutkinja Višeg suda, Suzana Mugoša, uvažila ponovljeni zahtjev odbrane za izuzećem Specijalnog tužioca Milivoja Katnića. “Današnji pretres... »

Top menadžeri glavnih kompanija u SAD zarađuju 271 put više od proseka zaposlenih

Glas Amerike pre 4 sata
VAŠINGTON — Studija Instituta za ekonomsku politiku (EPI) pokazuje da su vrhunski direktori najvećih američkih firmi plaćeni u proseku 15,6 miliona svaki, (bruto) na godišnjem nivou, u 2016. godini. U izveštaju objavljenom u četvrtak, autori Lorens Mišel i DŽesika Šider kažu da je taj iznos 271 put... »

Bregzit: ko kome koliko duguje i koje će se pravo primenjivati

Glas Amerike pre 47 minuta
Na kraju četvorodnevne runde pregovora EU i britanskog tima o Bregzitu, šefovi timova potvrdili: razlike ostaju, ali su sada i jasno postavljene kao tema o kojoj treba razgovarati. Britanska strana priznala da London ima finansijske obaveze prema Uniji na osnovu preuzetih obaveza učešća u... »

Komandant NATO-a: CG ostvarila visoke vojne standarde

Glas Amerike pre 18 minuta
Vrhovni komandant NATO snaga za Evropu, general Kertis Skaparoti, uvjerio se da je Vojska Crne Gore ostvarila visoke standarde, te da postoji njena puna spremnost da afirmiše sve vrijednosti NATO-a koje su u funkciji očuvanja mira i stabilnosti. Vrhovni komandant NATO-a za Evropu, Kertis Skaparoti... »

Neprijavljeni sastanak Putina i Trampa

Glas Amerike pre 22 sata
Predsednik SAD Donald Tramp i ruski presednik Vladimir Putin imali su još jedan sastanak tokom samita G20 u Nemačkoj, o kome nisu obavestili javnost. Bela kuća je potvrdila da su Tramp i Putin razgovarali tokom večere sa drugim svetskim liderima i njihovim suprugama, ali nije rečeno o čemu. Tramp... »

Brnabić za CNN: Srbija ide ka EU, ne vidim mešanje Rusije

Glas Amerike pre 20 sati
Vlada na čijem sam čelu nije ni proamerička, ni proruska, već prosrpska, predstavlja kontinuitet sa prethodnom vladom premijera Aleksandra Vučića i posvećena je poboljšanju životnog standarda građana Srbije, izjavila je za CNN predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Ona je istakla da je Srbija... »

Odložen pretres u slučaju "državni udar"

Glas Amerike pre 1 dan
Početak suđenja grupi od 14 osoba optuženih za pokušaj državnog udara na dan parlamentarnih izbora 16. oktobra prošle godine odgođeno je danas nakon što su advokati odbrane zatražili od Vrhovnog državnog tužioca izuzeće specijalnog i svih ostalih tužilaca u Specijalnom tužilaštvu. Odbrana je... »

Dva velika kiksa za najstarije dnevne novine u Srbiji, reakcija iz Politike mlaka

Glas Amerike pre 22 sata
Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković saopštila je da se u kolumnama, koje su poslednjih dana objavljene u dnevnom listu Politika, na nedopustiv i uvredljiv način opravdavaju nedavna ubistva žena i partnersko i porodično nasilje, te da je da mediji mogu da imaju važnu partnersku... »

Stafanović: Više od 2.500 hitnih mera za nasilje u porodici

Novi magazin  pre 40 minuta  još 27 povezanih

Gojković: Šabić da da ostavku; Šabić: Pritisak

Danas  pre 3 sata  još 21 povezana

Zoran Pašalić novi zaštitnik građana

B92  pre 2 sata  još 19 povezanih

Zoran Pašalić novi ombudsman

Mondo  pre 2 sata  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.