http://glasamerike.net

Glas Amerike

Komentari u Crnoj Gori na "susret" Markovića i Trampa

Glas Amerike pre 4 sata
Svi crnogorski mediji, nakon jučerašnnjeg sastanka NATO lidera, objavili su vijest o, navodnom incidentu kada je američki predsjednik Donald Tramp odgurnuo premijera Crne Gore, Duška Markovića prilikom obilaska novog sjedišta NATO-a u Briselu. Istovremeno, podvlače da su američki građani pokrenuli... »

Tilerson: SAD žale zbog curenja informacija o Mančesteru

Glas Amerike pre 5 sati
Američki državni sekretar Reks Tilerson izjavio je da Sjedinjene Države preuzimaju punu odgovornost za curenje osetljivih informacija posle samoubilačkog bombaškog napada u Mančesteru. Tokom svoje prve zvanične posete Londonu, Tilerson je rekao da Sjedinjene Države žale zbog curenja informacija,... »

FBI istražuje i Kušnerove veze s Rusijom

Glas Amerike pre 5 sati
Džered Kušner, zet i viši savetnik predsednika Donalda Trampa je pod istragom Federalnog istražnog biroa o mogućem dosluhu između Trampovog izbornog štaba i Rusije, objavili su Vašington Post i mreža En Bi Si. Fokus FBI-ja na Kušnera ne znači da je on osumnjičen za kriminalne radnje niti da se... »

Trojica vođa Islamske države ubijena proteklog meseca

Glas Amerike pre 8 sati
Trojica istaknutih članova Islamske države u Iraku i Siriji ubijena su prošlog meseca u vazdušnim napadnima koalicije koju predvodi SAD, saopštila je američka vojska. Mustafa Gunes iz Turske, koji je bio povezan sa finansiranjem terorističkih napada u Zapadnoj Evropi, ubijen je u blizini Majadina u... »

Đanforte pobedio, pa se izvinio novinaru Gardijana

Glas Amerike pre 4 sata
Kandidat republikanaca u trci za Predstavnički dom iz Montane, koji se tereti za fizički napad pošto je navodno zgrabio novinara britanskog dnevnika "Gradijan" za vrat i bacio ga na zemlju, izvinio se za svoje ponašanje pošto je sinoć na izborima pobedio svog demokratskog rivala. Manje od 24 sata... »

CG: Lideri DF-a oslobođeni optužbi za pokušaj nasilne promjene ustavnog poretka

Glas Amerike pre 3 sata
Podgorički Viši sud oslobodio je danas optužbi lidere opozicionog Demokratskog fronta, koje je optužnica tužilaštva teretila da su pozivali na nasilnu promjenu ustavnog poretka na njihovim protestima u jesen 2015. Sud je tako oborio optužnicu Specijalnog državnog tužilaštva, prema kojoj su Andrija... »

Terorizam glavna, klimatske promene sporna tema G7

Glas Amerike pre 5 sati
Predsednik Donald Tramp izjavio je da će terorizam i Severna Koreja biti najvažnije teme na samitu lidera zemalja Grupe 7 na Siciliji. Medjutim klimatske promene su takodje važna, ali i sporna tema ovog skupa. Američkog predsednika pozdravio je italijanski predsednik vlade Paolo Đentiloni tokom... »

Hilari Klinton pozvala mlade da se bore za "razum i istinu"

Glas Amerike pre 4 sata
Bivša državna sekretarka Hilari Klinton pozvala je diplomce da se bore za „istinu i razum“u govoru na ceremoniji dodele diploma na „Velzli“ koledžu koji je i sama pohađala. Mnogi ovo pojavljivanje Klintonove tumače kao pokušaj da se vrati u javnost. Našalila se na račun svojih dugih šetnji i vina... »

Maskirani teroristi ubili 26 koptskih hrišćana u Egiptu

Glas Amerike pre 4 sata
Maskirani naoružani napadači napali su autobus koji je prevozio hrišćanske kopte u jedan manastir u Egiptu i tom prilikom je poginulo 26 osoba, naveli su zvaničnici. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je 10 napadača u tri kombija napalo autobus koji se kretao ka manastiru Svetog... »

Radulović: Podneli smo izveštaj Agenciji

Blic  pre 5 sati  još 2 povezane

LSV traži od Skupštine i Vlade da se ogradi od Nikolića

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Festival filmova Kusturice u Moskvi

Danas  pre 5 sati  još 2 povezane

Hezbolah i Hamas osudili napad na hrišćanske Kopte

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.