http://www.kurir.rs

Kurir

Gde su bili, šta su radili: Aktivnosti predsedničkih kandidata

Kurir pre 7 sati
Mi se danas na ovim izborima ne borimo za glasove, mi se na ovim izborima borimo za normalnu, pristojnu i kulturnu Srbiju kakva je ona uvek bila i kakva, verujem, može ponovo da bude
Vuk Jeremić BIJEMO BITKU S PROSTAKLUKOM Predsednički kandidat Vuk Jeremić istakao je prilikom posete Zapadnobačkom okrugu da „mi danas u našem javnom i medijskom prostoru bijemo bitku sa vulgarnošću, prostaklukom i propagandom“.... »

Ekskluzivno Lena Kovačević: Pogledajte prvi novi spot za pesmu Zauvek!

Kurir pre 5 sati
Novi, dugoočekivani spot Lene Kovačević za pesmu "Zauvek" je konačno stigao.
Lena je pored verzije na srpskom jeziku, ovu pesmu otpevala i na engleskom. Kako smo i navikli od nje, muziku potpisuje sama Lena. Pogledajte spot i uživajte u Leninom... »

Obračun nemačke sa salafistima: Zatvorena džamija u Kaselu!

Kurir pre 5 sati
Ministarstvo unutrašnjih poslova nemačke pokrajine Hesen zabranilo je rad islamsko kulturnog udruženja "Almadinah" u Kaselu.
Danas je izvršen pretres i zatvorena džamija,koja je važila kao stečište salafista. Oko 100 pripadnika policije pretreslo je jutros džamiju udruženja "Almadinah" i tamošnjem imamu predata je odluka o zabrani, preneo je portparol... »

Amerikanci uvoze pepeo: Nestaje im domaćeg pa ne mogu da grade puteve

Kurir pre 2 sata
SAD brodovima uvoze pepeo od sagorevanja uglja, koji koriste za razne namene, jer domaćeg pepela nestaje.
Kontejneri s pepelom stižu preko luke u američkoj saveznoj državi Virdžiniji, a tome se protive pojedini poslanici ukazujući da SAD žele da se reše gomila tog otpada iz termoelektrana. Međutim, pošto se SAD sve više okreću drugim... »

Pravi hladni rat tek počinje: Američka mornarica se sprema za sukob s Rusijom na Arktiku (foto)

Kurir pre 5 sati
Američke snage imaju novo plovilo koje će im omogućiti da pre Rusa iskoriste novonastale prednosti na Arktiku
Američki mornarički istraživači zabeležili su uspeh tokom podvonog ispitivanja na Arktiku, spustivši bespilotno plovilo tipa Siglajder s akustičnim senzorima na 1000 metara dubine, gde može da sakuplja podatke i ispod ledenog... »

Deco, olovke u ruke: Konkurs za najbolje literarne radove od 1. aprila

Kurir pre 7 sati
BEOGRAD - Direktor Beogradske filharmonije, Ivan Tasovac, najavio je danas Konkurs za najbolje literarane radove osnovaca od prvog do četvrtog razreda koji ćee početi 1. aprila i trajaće do 13. juna 2017.
U pisanoj izjavi medijima Tasovac je istakao da "kako vreme prolazi, sve sam sigurniji da su obrazovni programi Beogradske filharmonije zapravo namenjeni nama matorcima, a da su klinci najkreativniji profesori kakve smo samo... »

Pronađen piroman iz Novog Kneževca: Neće da kaže što je umalo zapalio kuću

Kurir pre 7 sati
NOVI KNEŽEVAC - Nešto više od petnaest dana trebalo je policija da utvrdi ko je, pod okriljem noći, 5. marta, umalo u prah i pepeo pretvorio kuću petočlane porodice Mirjane i Jašara Golje iz Novog Kneževca.
Policija je označila P.P. (29) iz Novog Kneževca, kao osobu koja je te večeri polila benzin uz fasadu kuće i upalila vatru. Vlasnici kuće uspeli su da sami ugase požar, pa materijalne štete nije ni bilo: - P.P. se branio... »

Priča koja tera suze na oči! Ovo je pali heroj, ubijeni londonski policajac (48), otac i suprug

Kurir pre 13 sati
Među ubijenima u krvavom napadu u Londonu, je i Kit Palmer 48-godišnji policajac koji iza sebe ima 15 godina karijere.
Britanski poslanik Tobijas Elvud, pokušao je da svojim medicinskim znanjem spase policajca dajući mu veštačko disanje i pokušavajući da zaustavi krvarenje. Međutim, ni on, ni hitna pomoć koja je kasnije pristigla nisu uspeli da... »

Macura kao sav normalan svet: Nada se vozi trolom, ali nije slojevito obučena!

Kurir pre 12 sati
Macura nema problem sa gradskim prevozom
Portparolka Hitne pomoći Nada Macura jednom fotografijom iz gradskog prevoza pokazala je kako živi kao sav normalan svet. Naime, Nada se udobno smestila, ali kako je bila u haljini, pažljivo je damski sela, sa torbom u krilu. Fotografija je nastala verovatno prošlog... »

Rusija digla vojsku na krimu: Od samog pogleda na desantne jedinice teroristima ledi krv u žilama!

Kurir pre 11 sati
Na vojnom poligonu Opuk održavaju se trodnevni manevri ruskih jedinica za brzo reagovanje. U njima učestvuje više od 2.500 ljudi i 600 jedinica vojne tehnike. To je prvi put u istoriji ruske armije da su istovremeno podignute i pod uzbunom prebačene na Krim tri jedinice Vazdušno-desantne vojske, a takođe i Crnomorska flota i Vazdušno-kosmičke sile.
Desantne jedinice iz Novorosijska sa obale Crnog mora, zatim iz Kamišina iz Volgogradske oblasti i sa istoka iz Ulan Udea iz daleke Burjatije prebačene su na Krim, gde vežbaju odbranu tog poluostrva od terorista, kao i od vojske... »

©2017 Netmark d.o.o.