http://www.kurir.rs

Kurir

Zavirite U tajne CIA: Najčuvanije tajne američkih špijuna postale dostupne svima

Kurir pre 14 sati
Centralna obaveštajna agencija objavila je više od 12 miliona stranica dokumenata na svom internet sajtu koja su ranije bila javno dostupna samo u Nacionalnom arhivu u Merilendu, saopštila je CIA.
Dodaje se da kolekcija pokriva ranu istoriju agencije, kao projekte tunela ispod Berlinskog zida, hladnog rat, vijetnamskih i korejskih sukoba. Ona se takođe bavi širom ekonomskim i vojnim pitanjima širom sveta kao i pitanjima... »

Skinula se: Ovako izgleda Nikolijino telo u bikiniju posle porođaja!

Kurir pre 16 sati
Nikolija Jovanović je pre četiri meseca dobila ćerku Reu, a pokazala je koliko se njeno telo promenilo.
Pevačica Nikolija Jovanović objavila je sliku u bazenu, gde se vidi njeno izvajano telo posle porođaja. Ona je veoma brzo vratila staru figuru, iako je prošlo veoma malo vremena, pa se pohvalila slikom na Instagramu. "Majka",... »

250 Ih je preseljeno u obrenovac: U parkovima i barakama još 1.100 migranata

Kurir pre 15 sati
BEOGRAD - U napuštenim barakama i parkovima u Beogradu ima još oko 1.100 migranata, izjavila je jutros Svetlana Velimirović iz Komesarijata za izbeglice.
Ona je dodala da to što je juče u prihvatni centar u Obrenovcu preseljeno iz parka 250 ljudi nije prvi put i da su do sada imali nekoliko takvih akcija. "Imali smo podršku međunarodnih organizacija i nevladinih organizacija. Ovo... »

Šid: Uhapšena tri migranta, krali cigare

Kurir pre 13 sati
BEOGRAD - Policija u Šidu uhapsila je trojicu migranata osumnjičenih za obijanje kioska i kradju cigareta, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).
Uhapšeni su migranti libijskog i аlžirskog poreklа, a kod njih je pronаđenа šipkа podesnа zа obijаnje i većа količinа ukrаdenih cigаretа. Po nаlogu nаdležnog tužiocа osumnjičenimа je određeno zаdržаvаnje do 48 čаsovа, nаkon čegа... »

(Video) Uzela pištolj u ruke: Sofiji Rajović čaura završila na grudima!

Kurir pre 14 sati
Sofija Rajović objavila je interesantan video na društvenim mrežama.
Voditeljka Sofija Rajović na svoj Instagram profil stavila je video snimak iz streljane. Ono što je interesantno je da joj je čaura od metka upala u džep, koji se nalazio na grudima. "Kada čaura završi u džepu...", napisala je... »

(Video) Pitanje iz Slagalice pročitao celi svet: Švedski hevi metal bend poslao poruku takmičarki

Kurir pre 10 sati
Takmičari Slagalice zaista umeju često da nas nasmeju svojim odgovorima, ipak, video koji je obišao svet ni po čemu nije neobičan.
Naime, u jednoj od emisija pojavilo se pitanje "Iz koje zemlje je hevi metal muzička grupa 'Sabaton'?", a tačan odgovor "iz Švedske" dala je takmičarka Sanja. Spomenuti bend, koji na Fejsbuku prati milion ljudi, podelio je ovaj... »

Ekskluzivno kurir TV: Pogledajte prvi pikasove slike!

Kurir pre 6 sati
Nakon uspešne prošlogodišnje izložbe Salvadora Dalija, slovenačka galerija "Kos", u saradnji sa Kućom legata, beogradskoj publici pružila je priliku da vidi i dela Pabla Pikasa.
Do 5. aprila u Kući legata su izložene 84 grafike velikog španskog umetnika iz čuvenog ciklusa "Vollard Suite". Kurir vam je omogućio da prvi pogledate slike koje su urađene u neoklasičnom stilu, a umetnik ih je napravio u... »

Čudesna priča beograđanke: Dušica je odrasla u teškoj sirotinji a danas joj se klanja ceo Holivud!

Kurir pre 7 sati
Dušica Radosavljević, u SAD poznatija kao Denis Hejl, kraljica je društvene scene i žena bez koje nijedan važan događaj u Holivudu ne može da prođe.
Kao mlada devojka pobegla je u Italiju iz tadašnje Jugoslavije, tačnije Beograda u kojem je živela u siromaštvu. Bila je izbeglica bez dokumenata, a živela je u izbegličkom kampu. Ubrzo je počela da radi kao manekenka za manje... »

Lavrov zapušio usta trampovim protivnicima: Vreme je da se saznaju činjenice!

Kurir pre 5 sati
Visoki zvaničnici Velike Britanije, Nemačke i Francuske duboko su se umešali u unutrašnju politiku SAD, rekao je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.
Kako je rekao, ti zvaničnici su otvoreno učestvovali u kampanji za Hilari Klinton i “demonizovali“ Donalda Trampa. Lavrov se obratio novinarima nakon sastanka sa austrijskim ministrom spoljnih poslova Sebastijanom Kurcom i rekao... »

Okovani do grla: Dva ruska ledolomca zaglavljena u ledu, spasavanje izuzetno komplikovano

Kurir pre 7 sati
Dva teretna broda i dva ledolomca "zarobljena su debelim slojem leda" u jednim od najopasnijih ruskih voda
Dva ruska teretna broda isplovila su 14. decembra iz Arhangelska na zapadu, i uputili se ka 4.800 kilometara udaljenom Peveku - najsevernijem delu Rusije, piše Newsweek.rs. Uz pomoć dva ledolomca, oni su 7. januara dostavili... »

©2016 Netmark d.o.o.