http://www.kurir.rs

Kurir

5 Povređenih u tri saobraćajke: Sudarili se autobus i kombi na Pančevačkom mostu

Kurir pre 23 sata
BEOGRAD - Pet osoba je povređeno u tri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.
U udesu, koji se dogodio u 21.37 časova na uglu Borske i Vareške ulice, povređeni su muškarac i žena. Žena, stara oko 26 godina, prevezena je na Vojnomedicinsku akademiju, dok je muškarcu, starom oko 30 godina, ostavljen uput.... »

(Foto) zaustavimo ubijanje životinja: U blizini šabačke mlekare pronađen mrtav pas

Kurir pre 16 sati
ŠABAC - U blizini šabačke mlekare, na putu prema vikenda naselju, juče je pronađen leš pit bula koji je preklan, a moguće i upucan, s obzirom da na vratu ima vidljivu ranu koja liči na rupu od metka.
Stravičan prizor zatekao je jedan od prijatelja Udruženja za zaštitu životinja Meda. Nesrećnoj životinji je nožem prerezan grkljan, a telo psa u takvom stanju ostavljeno na samoj saobraćajnici. Foto: Udruženje za zaštitu... »

Afroamerikanac je izgubio penis: Presađen mu je nov, od belca! Nije zadovoljan zbog jedne sitnice

Kurir pre 15 sati
Tim hirurga iz Južne Afrike je sproveo složenu operaciju transplatacije penisa nad 40-ogodišnjim muškarcem crne boje kože, ali problem je nastao u momentu kad su shvatili da je donor belac.
Ovo je treća uspešna operacija ove vrste na svetu i trajala je 10 sati, ali da bi bila potpuno uspešna tim lekara će morati da sprovede složen zahvat medicinskog tetoviranja muškarčevog novog ponosa, kako bi boju kože približili... »

(Kurir TV) Vlada Mandić izveo ćerku iz bolnice: Tata hteo jedno ime, a evo čija je želja bila jača!

Kurir pre 16 sati
Vlada Mandić izveo ženu Jasminu Trnavac i ćerku Mateu iz porodilišta.
U Narodni front došao je sa ćerkom Sašom, koju je dobio u prvom braku sa Jelenom Višekrunom, i sinom Petrom iz vanbračne zajednice sa Jasminom. Bivši rukometaš verenicu je iznenadio buketima cveca. U porodilistu su se zadrzali... »

Stoja prokomentarisala navalentne fanove: Momci, slobodno mi šaljite slike nagog tela!

Kurir pre 14 sati
Stojanka Novaković je priznala da joj obožavatelji redovno šalju gole slike, ali i vulgarne poruke.
Pevačica je svesna da se svim njenim koleginicama to dešava, ali je i otkrila šta ona radi da bi sprečila slanje vulgarnih fotografija i poruka. "Ne dešava se to samo meni. To se događa svim ljudima koji se bave javnim poslom. I... »

Vučić: Verujem da će biti produžen ugovor sa Fijatom

Kurir pre 18 sati
KRAGUJEVAC - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je izrazio danas uverenje da će sa Fijatom biti produžen ugovor nakon njegovog isteka.
Na pitanje novinara da prokomentariše to što sa Fijatom 31. decembra 2018. ističe ugovor, šta će biti posle toga i da li će vlada u međuvremenu potpisati novi ugovor, Vučić je istakao da će Vlada Srbije vredno raditi na tome da... »

(Kurir TV) Sinan Sakić pred tašmajdan: 1.000 puta je otpevao ovu pesmu, ali opet vežba za vas!

Kurir pre 16 sati
Pevač Sinan Sakić sprema veliki za koncert na Tašmajdanu 3. juna, a da bi to bio spektakl za pamćenje već je počeo probe sa svojim orkestrom.
Uvežbavaju repertoar, a pesmu "Pokloni poljubac" je otprvao 1.000 puta ali i dalje vežba kako ne bi razočarao svoje fanove. Legendarni pevač je na spisak stavio čak 40 pesama, a nije isključeno da će se pevati i više od toga.... »

Životna drama u bijelom polju! Poskok ga ujeo kad je krenuo po drva: Kao da me u nogu pogodio metak!

Kurir pre 19 sati
Neprijatan susret sa zmijom koji je umalo bio i koban, imao je 66-ogodišnji penzionisani Bjelopoljac Tule Erović.
"Pošao sam u šumu sa namerom da posečem 30-ak pritki za boraniju. Na jednom proplanku ugledao sam nekoliko posečenih grana od leske i da bih sebi olakšao posao, zaputio sam se tamo. U trenutku kada sam nagazio na jednu granu... »

Gradski arhitekta Milutin Folić otkriva: Evo koje nas sve promene očekuju u Beogradu!

Kurir pre 18 sati
Beograd će u narednih mesec dana dobiti pasarelu, koja osim što je skulptura neobičnog oblika, imaće i funkciju da omogući pešacima prolaz od Kalemegdana do Savskog šetališta. O mostovima i tunelima koje će u narednom periodu dobiti prestonica, govori gradski urbanista Milutin Folić.
Jedan od najlepših beogradskih projekata rezultat je zajedničkog rada našeg poznatog umetnika Mrđena Bajića, britanskog skulptora Ričarda Dikona i akademika Branislava Mitrovića. Za mesec dana počinje izgradnja pasarele između... »

Šokantan obrt u istrazi ubistva: Misteriozni biciklista iz Borče je Marjanović?!

Kurir pre 17 sati
Novi detalji iz istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović pokazali su da je misteriozni biciklista sa nasipa u stvari član porodice Marjanović.
BEOGRAD - Misteriozni biciklista kog su sigurnosne kamere snimile na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine, u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), po konstituciji odgovara jednom muškom članu porodice... »

©2017 Netmark d.o.o.