http://www.newsweek.rs

Newsweek

RODOLJUB ŠABIĆ: Poziv da podnesem ostavku doživljavam kao pritisak na nezavisne institucije

Newsweek pre 2 sata
On je napomenuo i da nije prvi put da Maja Gojković zloupotrebljava funkciju predsednice Skupštine i o njemu iznosi neistine
Poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić izjavio je danas da poziv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković da podnese ostavku na mesto poverenika doživljava kao pritisak na nezavisne institucije. Šabić je... »

CRNE PROGNOZE: Mekejnu dijagnostifikovan najagresivniji oblik tumora mozga

Newsweek pre 8 sati
Lekari su utvrdili da 80-godišnji senator ima glioblastomu, saopšteno je iz klinike Mejo u Feniksu
Američkom republikanskom senatoru Džonu Mekejnu dijagnostifikovan je jedan od najagresivnijih oblika tumora na mozgu, nakon što su lekari uklonili krvni ugrušak iznad njegovog levog oka, saopštili su danas zvaničnici. Lekari su... »

​MAKRON UVIDEO PROBLEM: Francuska pokrenula inicijativu za bolju kontrolu oružja i municije na Balkanu

Newsweek pre 2 sata
"Predložili smo bolju saradnju kada je reč o skladištenju municije i bolju kontrolu lakog naoružanja, što je vodeći problem u regionu, i mislim da je to korak napred u pogledu bezbednosti", rekao je Makron
Francuska je na nedavnom Samitu o Zapadnom Balkanu predložila inicijativu koja treba da omogući bolju kontrolu municije i lakog naoružanja u tom regionu, jer je kriminal jedan od glavnih problema, izjavio je francuski predsednik... »

OTKRIVENI DETALJI KRALJEVSKOG PUČA: Evo zašto je stvarno uklonjen zakonski prestolonaslednik Saudijske Arabije

Newsweek pre 7 sati
"Kralj se sastao sa Najefom nasamo. Rekao mu je: 'Želim da odstupiš s prestola, ne slušaš savete da potražiš pomoć'", rekao je izvor
Čovek koji je trebalo da postane sledeći kralj Saudijske Arabije, Mohamed bin Najef, primoran je da preda prestolonasledničku poziciju od strane kralja Salmana bin Abdulaziza zbog toga što je njegovo rasuđivanje pomućeno... »

PUTIN JE POBEDIO U SIRIJI: Trampova obustava podrške sirijskim pobunjenicima uvela SAD u "rusku zamku"

Newsweek pre 6 sati
Obustavljanje operacija pokazuje Trampovo nastojanje da nađe načine da sarađuje sa Rusijom
Američki predsednik Donald Tramp doneo je odluku da obustavi višegodišnji tajni program naoružavanja i obuke umerenih sirijskih pobinjenika koji se bore protiv snaga predsednika Sirije Bašara Asada. Rusija je dugo tražila od... »

ALKOHOL, PUCNJAVA I NASILJE: Saudijski princ uhapšen zbog snimaka mučenja (VIDEO)

Newsweek pre 42 minuta
Kralj Salman naredio je da se princ uhapsi i ispita u srijedu, dan nakon što su kratki video snimci objavljeni
Saudijski princ Saud bin Abdulaziz bin Musaed bin Saud bin Abdulaziz uhapšen je nakon što su objavljeni video snimci na kojima se navodno vidi kako muči jednu, a upire pušku u drugu osobu. ČITAJTE ŠTAMPANO IZDANJE NA... »

KRIK OTKRIVA: Nasilnik sa Vučićeve inauguracije deo ekipe Saleta Mutavog

Newsweek pre 5 sati
​​Istraživanje KRIK-a donosi nove dokaze o vezama huligana i kriminalaca s policijom i vladajućom partijom
Jedan od nasilnika koji su davili i maltretirali građane i novinare tokom polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića, Borko Aranitović, deo je ekipe ubijenog narko-dilera i vođe huligana Aleksandra Stankovića zvanog Sale... »

SKRIVENI MIKROFON UHVATIO NETANIJAHUOV RAZGOVOR S ORBANOM: To što EU radi je ludački! Oni su jedini na svetu (FOTO, AUDIO)

Newsweek pre 5 sati
Netanijahuove reči došle su u kontekstu razgovora o zidovima na granicama, pošto je prethodno mađarski premijer Viktor Orban upravo od Izraela tražio "stručnu pomoć i iskustvo" u postavljanju ograde na granici sa Srbijom i Hrvatskom
Tokom sastanka u Budimpešti, mikrofon koji je slučajno ostao uključen, zabeležio je deo razgovora izraelskog premijera Benjamina Netanijahua sa premijerima zemalja Višegradske grupe, odnosno Češke, Mašarske, Poljske i Slovačke,... »

AMERIČKI EKSPERT ZA BALKAN: Vučićeva politika nesvrstanosti ne odgovara današnjem svetu

Newsweek pre 2 sata
"Ako je cilj ulazak u EU, priključivanje transatlantskim institucijama, pa i veće strane investicije, spoljna politika zemlje treba da bude usklađena sa takvim tokovima"
Američki stručnjak za Balkan, bivši diplomata Džejms Huper ocenio je da je cilj nedavne posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića SAD bio da "pokaže srpskim građanima da nastoji da održi ravnotežu između Istoka i Zapada" i da... »

VETERAN DIPLOMATIJE, ALI...: Ko je Trampov novi čovek u Moskvi i da li je dorastao zadatku (FOTO)

Newsweek pre 5 sati
Iako je diplomatski veteran, koji je služio u administracijama pet američkih predsednika, Hantsmen ima ograničeno iskustvo kada je reč o Rusiji
Milijarder, bivši guverner i diplomata u pet američkih administracija, kritičar i aktuelnog predsednika Sjedinjenih Država koji ga je predložio, ali i Rusije, u kojoj pak ima različite poslovne interese, kandidat je za vruću... »

Iz Niša vodili trgovinu heroinom u Švajcarskoj

Politika  pre 41 minut  još 27 povezanih

Zoran Pašalić novi zaštitnik građana

B92  pre 2 sata  još 19 povezanih

Završena današnja runda razgovora o situaciji u Fijatu

RTV  pre 2 sata  još 15 povezanih

Zoran Pašalić novi ombudsman

Mondo  pre 2 sata  još 14 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.