http://www.rtvpink.com

Kanađani zainteresovani da ulažu

Pink pre 11 sati  
Srbija i Kanada žele da unaprede saradnju, naročito u energetici i rudarstvu u koje je Otava najviše zainteresovana da investira, rekli su u Beogradu šefovi diplomatija dve zemlje Ivica Dačić i Džon Berd. Srbija i Kanada imaju dobre odnose, ali je neophodno unapređivanje saradnje, posebno na polju... »

Geletej:Veliki rat pred našim pragom

Pink pre 11 sati  
Ukrajinski ministar odbrane Valerij Geletej upozorio je da je s Rusijom na pomolu "veliki rat" u kome bi moglo stradati na desetine hiljada ljudi. "Veliki rat stigao je pred naš prag... kakav Evropa nije videla od Drugog svetskog rata", napisao je na svom nalogu na Fejsbuku ukrajinski ministar... »

Vučić: Ne uvodimo sankcije Rusiji

Pink pre 11 sati  
Premijer Srbije Aleksandar Vučić istakao je da Srbija neće uvoditi sankcije Rusiji i ocenio da je jedini izlaz iz ukrajinske krize mirno rešenje. Srbija nije uvela niti će uvoditi nikakve sankcije protiv Ruske Federacije, poručio je premijer Vučić."Apsolutno je jasno: Srbija je i u ovom izuzetno... »

Odmazda u slučaju sankcija

Pink pre 11 sati  
Rusija će preduzeti mere odmazde ako joj EU uvede nove sankcije, saopštilo je danas rusko ministarstvo spoljnih poslova. "Nažalost, Evropski savet, uprkos interesima zemalja članica, popušta pred zemljama koje hoće da sprovode geopolitičke planove da bi povećale konfrontaciju s Rusijom", navodi se... »

Marko Milićev uhapšen u Kini?

Pink pre 11 sati  
Po poternici srpskog interpola u Kini uhapšen Marko Milićev, zbog sumnje da je svojim vozilom na Brankovom mostu udario Luku Jovanovića koji je podlegao povredama. Ministar Nebojša Stefanović zakazao je konferenciju za medije za 18.45. Marko Milićev se sumnjiči da je 25. jula usmrtio Luku... »

EU glasala i za balans prema Rusiji

Pink pre 1 dan  
Stalni predstavnik Rusije pri EU Vladimir Čižov ocenio da su lideri EU pri izboru Donalda Tuska i Federike Mogerini glasali i za balans prema Rusiji. "To što su i takvu ravnotežu napravili - ne treba biti eskpert da bi se videlo da su i u odnosu prema Rusiji takođe izabrali balans, verovatno nije... »

Odnosi u koaliciji nepromenjeni

Pink pre 1 dan  
Ministar pravde i član predsedništva SNS Nikola Selaković i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanovići izjavili da su odnosi u vladajućoj koaliciji nepromenjeni Selaković je ovako u parlamentu odgovorio na pitanje novinara o odnosima u vladajućoj koaliciji, koje je proteklih dana aktuelizovano u... »

Vučić: Srbija će zaštiti svoj narod

Pink pre 1 dan  
Srbija će umeti da zaštiti svoj narod i svoju teritoriju, poručio je premijer Aleksandar Vučić prilikom obilaska baze Merdare i dodao da će Žandarmerija dobiti novu opremu kako bi što efikasnije ispunjavala svoje zadatke, ali i da bi se bolje zaštitila Predsednik Vlade Aleksandar Vučić je u bazi... »

Nalog za hapšenje gradonačelnika

Pink pre 1 dan  
Vršilac dužnosti šefa Euleksa Žoel Vašter rekla je da su izdati nalozi za hapšenje gradonačelnika Zubinog Potoka Stevana Vulovića i bivšeg predsednika te opštine Slaviše Ristića Vašterova je u intervjuu mitrovičkom Radiju Kontakt plus izjavila da je Stevan Vulović osumnjičen za organizovanje... »

Putin za političko rešenje krize

Pink pre 1 dan  
Vladimir Putin pozvao Kijev da odmah počne pregovore o političkom rešenju krize u istočnoj Ukrajini, naglasivši da taj region treba da ostane deo Ukrajine. Zvanični Kremlj je saopštio da predsednik Vladimir Putin u intervjuu državnoj ruskoj televiziji nije pozvao na otcepljenje istočnog dela... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.