http://www.rtvpink.com

Policija spasavala turiste

Pink pre 3 sata  
Crnogorska policija i Uprava morske sigurnosti spasile su u nedelju uveče oko 30 turista na budvanskoj i drugim plažama koje je zateklo snažno nevreme. Dramatično je, kako je saopšteno, bilo na plaži Mogren kod Budve, kao i na nekim plažama između Bara i Petrovca. Duvao je jak vetar i talasi su... »

Intenzivna saradnja Srbije i Italije

Pink pre 3 sata  
Nadamo se da će Srbija povećati usaglašenost svoje spoljne politike sa politikom EU, rekla je posle sastanka sa Ivicom Dačićem Federika Mogerini. Šefica italijanske diplomatije i Dačić su se složili i da će saradnja dve zemlje biti intenzivna i operativna. Vesti Politika Region Svet Srbija danas... »

Lavrov Zapadu: Nećete postići cilj

Pink pre 3 sata  
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov kaže da sankcije SAD i EU Rusiji neće postići svoj cilj i da njihov rezultat može da bude ekonomski još nezavisnija Rusija. "Sankcije jednostavno ne mogu da ostvare svoj cilj. Uveravam vas da ćemo mi prevladati svaku teškoću koja bi mogla da se pojavi u nekoj... »

Vučić: Posle reformi bolji standard

Pink pre 3 sata  
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uveren je da će se posle dve ili tri godine sprovođenja reformi u državi stvoriti uslovi da svaki građanin radom obezbedi bolji život sebi i svojoj porodici. "Posle sprovedenih reformi neće se čuti vapaji o tome kako nam postojeću situaciju štiti i čuva... »

Prvi svetski rat - 100 godina posle

Pink pre 3 sata  
Svet danas obeležava sto godina od početka Prvog svetskog rata, a vek nakon početka događaja koji je promenio svet, i dalje se postavlja pitanje "ko je kriv?" Širom Evrope biće održane brojne manifestacije, a u Srbiji će Vlada zasedati u Banovini u ratnoj prestonici Nišu, gde je pre 100 godina... »

U Gazi stupilo na snagu primirje

Pink pre 2 dana  
vanaestočasovni humanitarni prekid vatre između Izreala i Hamasa u pojasu Gaze stupio je na snagu jutros u sedam časova, 19. dana sukoba u kome je poginulo više stotina ljudi Izrael i islamistički pokret Hamas, koji upravlja pojasom Gaze, rekli su da će poštovati privremeni prekid vatre, pošto... »

SAD: Putin kriv za obaranje MH17

Pink pre 2 dana  
Bela kuća je saopštila da je ruski predsednik Vladimir Putin kriv za obaranje malezijskog aviona iznad ratne zone u Ukrajini. Iz Bele kuće su ponovili da sa EU i G7 radi na uvođenju novih sankcija Moskvi. "Ono što takođe znamo jeste da je avion 'Malezija erlajnsa' oboren raketom koja je ispaljena... »

Gužve na graničnim prelazima

Pink pre 2 dana  
Na ulazu u zemlju, na graničnim prelazima zadržavanja vozila traju od pola sata, a ponegde se čeka i do dva sata, saopšteno je iz MUP-a Srbije. Na prelazu Batrovci, zadr?avanja vozila traju oko pola sata, ?idu i Jabuci oko sat vremena, dok je na Horgo?u zadr?avanje do 90 minuta. Na izlazu iz... »

Neophodna modernizacija užičke vode

Pink pre 2 dana  
Trajno rešenje problema sa pijaćom vodom u Užicu je modernizacija Fabrike vode u koju je potrebno uložiti oko sedam miliona evra, izjavio je sinoć ministar bez portfelja zaduzen za vanredne situacije Velimir Ilić posle sastanka sa Gradskim štabom za vanredne situacije. Prema njegovim rečima, radovi... »

Fiskalna konsolidacija od septembra

Pink pre 2 dana  
Premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da još nisu utvrđene mere fiskalne konsolidacije, a da će odluka o tome biti doneta najranije u septembru. "Jasno je da će nam mere finansijske konsolidacije biti neophodne, a kave će te mere biti, Vlada će doneti odluku najranije u septembru. Poštujem želje i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.