Pravda » Vesti dana

Pravda

Pred njima je drhtao ceo svet: Od Rimljana do Amerikanaca - upoznajte najmoćnije vojske svih vremena! (video)

Pravda pre 13 sati
Bitke su osnovne prekretnice svetske istorije. Velike bitke, dobijene ili izgubljene, menjaju čitav tok budućih događaja, stvaraju nove standarde i vrednosti, nova raspoloženja, novu atmosferu u društvu i vojsci. Zbog toga je značaj vojne moći i danas izuzetno visok. Ruska „Gazeta“ daje... »

Amfilohije: Prodaju dušu za NATO i EU

Pravda pre 14 sati
Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije kazao je da u Crnoj Gori vlast prodaje dušu i pretke ulaskom države u NATO i uskoro članstvom u Evropskoj uniji. Vladika je poručio da u Crnoj Gori ne sme biti nijednog nekrštenog pravoslavca. Najpre treba da se krste i prosvete oni koji su oboleli od... »

Supruga objavila vest: Oliver Ivanović kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice (foto)

Pravda pre 4 sata
Lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović zvanični je kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice. Njegova supruga Milena je na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavila ovu vest. Zvanično kandidat za gradonačelnika Severne Mitrovice. Do pobede !... »

Ko Tito: Vulin o Vučićevim portretima u Ministarstvu: "Vučić je vrhovni komandant, jer svima komanduje" (video)

Pravda pre 6 sati
Medijska prašina koja se podigla zbog toga što je, navodno, ministar odbrane Aleksandar Vulin, naložio postavljanje fotografija predsednika Srbije Aleksandra Vučića u sve službene prostorije vojske i Ministarstva ne jenjava. Njega su danas na konferenciji za medije u Vojnom muzeju, novinari... »

Istina izlazi na videlo: Koja velika sila potpiruje sukob Srbije i Makedonije?

Pravda pre 5 sati
Posledice koje Makedonija može da pretrpi ukoliko Srbija odluči da promeni stav po pitanju imena te države mogle bi da budu dalekosežne. Svaki bilateralni ugovor koji je potpisan između Makedonije i Srbije mogao bi da postane predmet revizije. Dan pošto je Srbija povukla svoje osoblje iz... »

Nemilosrdna osveta stiže: U propagandnom filmu Severne Koreje, Tramp na groblju, Pens u plamenu...

Pravda pre 1 sat
Severna Koreja objavila je propagandni video-snimak kojim preti ispaljivanjem raketa u blizini američke teritorije Guama, istovremeno preteći SAD „nemilosrdnom osvetom” zbog ignorisanja upozorenja Pjongjanga u vezi sa američkim vojnim vežbama s Južnom Korejom. Na četvorominutnom snimku... »

Ovako su vojnici jna jurili vanzemaljce, pa ih pobedili (video)

Pravda pre 17 sati
Neki od nas su kao klinci sigurno čitali Eriha Denikena i njegove popularne knjige o vanzemaljcima. Bile su to u to vreme hit knjige, čovek je lepo zaradio na njima. Bilo je u njima svakojake faktografije, od egipatskih piramida do tajnih gradova starih civilizacija u Južnoj Americi. I bilo je... »

Vođa pokreta huta Abdul Malek: Saudijski agresor nije ostvario svoje ciljeve u Jemenu (video/foto)

Pravda pre 16 sati
Lider jemenskog pokreta Huti, Abdul Malek Al-Huti rekao je da, zbog jedinstva naroda Jemena, saudijska koalicija nije uspela da ostvari ciljeve agresije. U uživo televiziskom prenosu, u kome se obratio jemenskim komandantima i liderima plemena, Abdul Malik je upozorio da Saudijci svojim novcem... »

Ruski "dosije iks": Niko ne zna ko već 45 godina emituje ovaj jezivi radio-signal! (video)

Pravda pre 50 minuta
U bespućima ruskih močvara, nedaleko od Sankt Peterburga, nalazi se neobičan radio odašiljač. MDZhB, poznat i pod nazivima UZB-76, UVB-76 ili jednostavno "Zujalo" (The Buzzer) počeo je da emituje signale tokom ranih sedamdesetih godina prošlog veka, a niko ne zna čemu služi. Može da ga... »

Šešelj van kontrole: Posle "izlizanog" premijera, poručio ministarki da je "profuknjača"

Pravda pre 14 sati
Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj nastavio je da vređa članove Vlade Srbije. Nakon što je rekao da se premijer Ana Brnabić sa odmora, umesto opaljena vratila izlizana, aludirajući na njenu izopačenu seksualnu sklonost sada je izvređao i Zoranu Mihajlović. - Ona profuknjača... »

©2017 Netmark d.o.o.