http://www.pravda.rs

Pravda

Američki pakleni plan: Podeliti Siriju i isterati Ruse!

Pravda pre 5 sati
Komentarišući nedavnu bliskoistočnu turneju američkog predsednika Trampa, libanski poslanik i član bloka „Lojalnost otporu“ Valid Sakrija rekao je za Sputnjik da SAD prekrajaju Bliski istok i da je region u svojim poslednjim danima što se trenutno vidi na savremenim mapama.
Putovanje na Bliski istok Donalda Trampa i njegovi sastanci sa liderima arapskih i islamskih zemalja bili su usmereni na razmeštanje snaga u regionu, rekao je Valid Sakrija. On smatra da bi Sirija uskoro trebalo da postane... »

(Uznemirujući foto) međusobni pokolj terorista: Džihadisti krenuli na Hadžat Tahrir al Šam, pa zažalili!

Pravda pre 8 sati
Desetine džihadista je izgubilo živote ili ozbiljno ranjeno kada su džihadisti iznenada napali položaje rivalske terorističke grupe Hadžat Tahrir al Šam na prostoru uz sirijsko - libansku granicu.
Obračun koji je počeo sinoć i trajao do jutros skupo je koštao obe sukobljene strane. Najmanje 30 pripadnika ID-a je poginulo, uključujući i pet zapovednika koji su predvodili napad sa tri strane. Ogranak Al Kaide u Siriji je... »

Tramp još uvek ne zna šta hoće, ali...

Pravda pre 4 sata
Ne verujem u priče da Sjedinjene Američke Države preuzimaju "problem" Zapadnog Balkana iz ruku Evropske unije, kaže predsednik Evropskog pokreta u Srbiji Mihailo Crnobrnja.
- Trampova spoljna politika je još u istraživanju, mislim da ni on sam ne zna šta hoće, a time ni drugi. Mislim da Amerika nema nameru da preuzme ovaj problem iz ruku EU - rekao je Crnobrnja za Tanjug. On je kao izuzetak naveo... »

Drugi ratuju, oni kuliraju: Član Desnog sektora je izvirio iz rova sa kamerom na čelu, ali kad su ga Novorusi potprašili... (video)

Pravda pre 10 sati
Pripadnici ukrajinskog neonacističkog Desnog sektora ušančili su se nadomak Novorusije.
Jedan od njih je nakačio kameru telefona na vrh čela kako bi snimao šta se dešava van rova. Ali kad su zapraštali novoruski snajperi, podbrusio je pete i pridružio se kolegama koji su sedeli u sigurnosti rova pušeći cigarete. I... »

SAA sa palestincima udara na Bejt Najem: Snažan napad na enklavu džihadista u Istočnoj Guti (video/mapa)

Pravda pre 13 sati
Sirijska Arapska Vojska (SAA) obnovila je vojne operacije u regionu Istočne Gute u okolini Damaska nakon kraćeg zastoja.
Jedinice 105. brigade Republikanske garde, zajedno sa Palestinskom oslobodilačkom armijom i Nacionalnim odbrambenim snagama pokrenule su u petak popodne snažan napad na položaje islamista u gradu Bejt Najem i okolini. Kao... »

Vrhovni vođa Irana opleo po "tupoglavoj kravi" Saudijskoj Arabiji, šta mislite zbog čega?

Pravda pre 1 sat
Nedelju dana nakon što je američki predsednik Donald Tramp boravio u Rijadu gde je potpisao veliki broj unosnih ugovora sa saudijskim vlastima, ajatolah Ali Hamnei se nimalo nije pohvalno izrazio o Saudijskoj Arabiji.
Naime, izjavio je da je Saudijska Arabija "krava koju muzu" SAD. Vrhovni vođa Irana je istakao da Saudijska Arabija deli svoje bogatstvo sa "paganima i neprijateljima", prenosi AP pozivajući se na iransku poluzvaničnu novinsku... »

Jankovićev pokret oštro: "Noćna rušenja su odraz ove vlasti!"

Pravda pre 6 sati
Pokret slobodnih građana Saše Jankovića osudio je noćno rušenje džamije u izgradnji u Zemun Polju.
Uz to se navodi i ocena da su noćna rušenja tačan odraz trenutne vlasti u Srbiji. - U naselju Zemun Polje srušena je tokom noći džamija u izgradnji, ovaj put uz vidljivo prisustvo policije, a kao i pre godinu dana u Savamali,... »

Umalo tuča advokata: Vika, uvrede i pretnje u Advokatskoj komori Beograda, intervenisala policija!

Pravda pre 14 sati
Pravi haos zavladao je sinoć u Advokatskoj komori Beograda (AKB) kada je advokat Jugoslav Tintor, koji je 13. maja izabran za novog predsednika na izbornoj skupštini za koju rukovodstvo na čelu sa advokatom Slobodanom Šoškićem tvrdi da je nelegalna i čije rezultate ne priznaje, ušao u prostorije sa svojim pristalicama kako bi preuzeo dužnost.
Vikanje, vređanje i obijanje vrata obeležilo je veče u AKB a morala je i policija da reaguje. U jednom trenutku u hodniku našle su se pristalice i Tintora i Šoškića a na kraju su svi ušli u prostorije predsedničke kancelarije. -... »

Rusko ministarstvo odbrane objavilo: Ovako Su-24 i Su-34 bez greške tuku džihadiste po Siriji (video)

Pravda pre 9 sati
Ministarstvo odbrane Ruske Federacije objavilo je video snimke udara ruskih bombardera Su-24 i Su-34 po teritoriji Sirije.
Maskirane komandne ispostave, ljudstvo i oprema terorista otkriveni su od jedinica Specijalnih operativnih snaga Ruske Federacije. Operativci specijalnih ruskih službi su odredili koordinate militanata i uneli ih u satelitski... »

Rusko ministarstvo odbrane objavilo: Ovako Su-24 i Su-34 bez greške tuku džihadiste po Siriji (video)

Pravda pre 9 sati
Ministarstvo odbrane Ruske Federacije objavilo je video snimke udara ruskih bombardera Su-24 i Su-34 po teritoriji Sirije.
Maskirane komandne ispostave, ljudstvo i oprema terorista otkriveni su od jedinica Specijalnih operativnih snaga Ruske Federacije. Operativci specijalnih ruskih službi su odredili koordinate militanata i uneli ih u satelitski... »

Zadužbina Nikolića Patrijarh osveštao Nikolićevu bogomolju(foto)

Večernje novosti  pre 3 sata  još 26 povezanih

Odbojkašice kao odbojkaši - Maksimalne!

Sportske.net  pre 57 minuta  još 25 povezanih

Reakcije na rehabilitaciju Kalabića: Sramotno i skandalozno

Radio 021  pre 11 sati  još 13 povezanih

Psiho: Ubio dvojicu jer su branili muslimanku

Mondo  pre 1 sat  još 15 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.