http://www.pressonline.rs/

Press

Evo zbog čega treba da jedete jaja

Press pre 1 sat
Dok jaja “bije” loš glas da ih ne treba jesti zbog holesterola, najnovija istraživanja pokazuju da umereno konzumiranje jaja ne mora da ima negativan uticaj na zdravlje. Evo zašto je dobro zastupiti jaja u ishrani, bar povremeno.
Foto:blic.rs 1) ZDRAVA ZA TRUDNICE Ako jedete jaja povremeno dok ste u drugom stanju, imaćete lepu decu. Jaja su puna holina, B vitamina koji je potreban bebama u razvoju, a naročito u razvoju mozga. Kolin kod beba smanjuje rizik... »

Ovo je namirnica koja leči, umiruje i podiže imunitet

Press pre 1 sat
Bez obzira na to koliko ste puta čuli koliko je med koristan za zdravlje, vredi to ponoviti.
Foto:B92.net Ova istinski božanska namirnica u sebi sadrži nekoliko vrsta šećera, ali grožđani i voćni prevladavaju. Med vas može oporaviti ali i zaštiti od bolesti. Bogat je aminokiselinama, proteinima, enzimima, a obiluje i... »

Stomačić koji je uzbrukao sve: Glumica trudna u 52. godini?

Press pre 1 sat
Jedan od najzanimljivijih prizora na svetskoj javnoj sceni desio se juče u Los Anđelesu. Glumica Kortni Koks je obavljala uobičajenu kupovinu, a zanimljiv detalj je mnogima zapao za oko.
foto: zena.blic.rs Glumica se pojavila, a najpre su kese skrivale taj zanimljiv detalj. Međutim, već naredna fotografija je otkrila da stomak Kortni Koks izgleda poput stomaka jedne trudnice. Poznato je da je zvezda serije... »

EK: Drugi krug u Francuskoj - izbor za ili protiv EU

Vesti online  pre 1 sat  još 59 povezanih

Radonjić: Ovde se živi za derbi i od derbija

Beta  pre 4 sata  još 32 povezane

Hoće li sada i Serhio Ramos dobiti kaznu kao Nejmar?!

Sportske.net  pre 2 sata  još 21 povezana

DS: Promene, kao tokom devedsetih, kreću sa lokala

Press  pre 5 sati  još 19 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.