Dečak koji je imao tri operacije gladuje! Ako mu se ne pomogne, završiće na ulici

Sandžak info pre 4 dana  
Na desnom kolenu mu je ugrađeno metalno ojačanje i posle te intervencije Miloš se otežano kreće i ne može normalno da obavlja fiziološke potrebe. Učenik je četvrtog razreda Tehničke škole u Prokuplju. Prošlu školsku godinu završio je sa vrlo dobrim uspehom. Miloš, osim što u školu odlazi gladan,... »

Nemački poslanik u Evropskom parlamentu Stefan Švarc : Ova Srbija u EU ? Nein !

Sandžak info pre 6 dana  
Ne , nije upitanje više Zastava . To je bio čistrasizam , čista mržnja . Desetina hiljada navijača na stadionurlrali" Ubij , ubij sve Šiptare" i "Ubijajte i masakrirajte( oderite ) sve dok ne ostane nijedan Šiptar". DIESES SERBIEN IN DIE EU ? NEIN! NO! NE! JO! NON! ZEHNTAUSENDE SERBEN BRÜLLEN:... »

Izbori u BiH: SDA najveći dobitnik, neizvjesnost u RS-u

Sandžak info pre 9 dana  
Stranka demokratske akcije je najveći dobitnik, a Socijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine najveći gubitnik općih izbora održanih u nedjelju u Bosni i Hercegovini. “SDA je nesumnjivo pobjednik ovih izbora”, izjavio je u noći između nedjelje i ponedjeljka u Sarajevu predsjednik SDP-a BiH... »

Srbija podseċajuċi se na Esad paš Toptanija najavljuje rješavanje sukoba sa Albancima

Sandžak info pre 11 dana  
Ismet Azizi Marko Đurić naveo da Srbija ove godine seća Esad paše Toptanija, proslavljenog savezničkog komandanta i prvog ministra unutrašnjih poslova, odbrane, a kasnije i premijera Albanije s početka 20. veka. Prema njegovim rečima, Esad paša Toptani je bio veliki srpski saveznik i prijatelj,... »

Ceriću stiže podrška od bošnjaka sa Kosova

Sandžak info pre 12 dana  
Zato vas podsjećamo da je neovisni kandidat Prof Dr Mustafa Cerić dio vizionarskog nacionalnog projekta kao što su stvaranje Svjetskog Bošnjačkog Kongresa, pa Bošnjačke Akademije Znanosti i Umjetnosti, i jedini koji je svo ovo vrijeme u kontaktu i brizi za sve Bošnjake bilo gdje da žive van Bosne... »

Bajramske čestitke - 2014

Sandžak info pre 18 dana  
“Želim da ovaj veliki muslimanski praznik provedete u dobrom zdravlju, miru, sreći i blagostanju, u veri i nadi u bolje sutra, u krugu vaših porodica, komšija i prijatelja”, navodi se u Mahmutovićevoj čestitki. Glavni muftija Islamske zajenice u Srbiji Mevlud Dudić je čestitajući predstojeći Bajram... »

Dejan Nestorović - ČESTITKA ZA BAJRAM

Sandžak info pre 18 dana  
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN. Povodom nastupajućeg verskog i kulturnog praznika Kurbanskog Bajrama, ispred novosadske NVO ,,Sigurne pozicije” i u svoje lično ime želim da svim Bošnjacima i ostalim narodima Islamske vere u Srbiji, Bosni i Hercegovini kao i zemljama bošnjačke dijaspore poželim mubarek... »

Čestitke povodom Kurban-Bajrama

Sandžak info pre 18 dana  
Ovo je vrijeme velikih iskušenja za Muhammedov ummet od uzvišenog Allaha (džele šanuhu) pa samim time i za nas i naše okruženje. Pa je naš sabur, naš ibadet, naša bogobojaznost naš džihad sa ovodunjalučkim izazovima potvrda uzvišenom Allahu našeg iskrenog i jakog imana. U ovom prazniku, ljubav... »

ARMIJA SANDŽAKA” - NEKAD I SAD

Sandžak info pre 22 dana  
Autor: Sahit Kandić Posljednjih godina smo svjedoci refleksija zakržljalog politikanstva kvazi-država koje su raspolutile cjelovitost Sandžaka, i dakako - njihovih odanih poltrona koji bestijalno kidišu na sve što kod nas nije na fonu srpsko-crnogorskog hegemonizma tj. podaništva pseudomotivu... »

BDZ formirao listu “Za Bošnjake, Sandžak i muftiju”

Sandžak info pre 22 dana  
On je na konferenciji za novinare rekao da će ova lista koja je sastavljena od istaknutih pojedinaca iz različitih sfera života, u narednom periodu voditi pozitivnu kampanju. “Odlučili smo da ovu listu čine ljudi koji će na najbolji način odgovoriti zahtjevima BNV-a, a to su obrazovanje, jezik,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.