http://www.sandzakinfo.net

Sandžak info

Hapšenja zbog lažne dojave i pretnji na Facebook-u

Sandžak info petak, 13. jun 2014.  
“Dva maloletnika i H.I. (24) uhapšeni su zbog sumnje da su uveče 6. juna lažno prijavili da je u Domu omladine podmetnuta bomba, dok je K.P. (19) uhapšen zbog slanja pretećih poruka jednom licu na Fejsbuku”, stoji u saopštenju policije. Protiv H.I. i maloletnika su podnete krivične prijave, dok je... »

Pljačkao bolesnu staricu

Sandžak info utorak, 17. jun 2014.  
“Osumnjičeni se tereti da je u aprilu ove godine ušao u kuću bolesne starice preko balkonskih vrata, napao je na spavanju i uz pretnju oteo oko 47.000 dinara. Sumnja se da je na isti način u noći između 11. i 12. juna, ušao u kuću starice i sa ruke joj skinuo zlatni prsten i oteo 300 dinara”,... »

TEROR POLICAJACA U TUTINU: Prebili čoveka ispred kuće pred porodicom i polomili mu rebro (VIDEO)

Sandžak info petak, 20. jun 2014.  
PIŠE: Dejan Nestorović (Direktor nevladine organizacije "Sigurna pozicija") Česti smo svedoci nemilog prebijanja gradjana Srbije, od strane nevaspitanih i manje edukovanih policajaca. Danas u Srbiji, svako može da bude policajac, ako je završio neki kurs npr. u Kamenici nadomak Novog Sada, pri tome... »

Uhapšeni zbog nelegalne gradnje

Sandžak info ponedeljak, 23. jun 2014.  
“Oni se terete da su kao investitori objekta koji se gradi bez građevinske dozvole, nakon izdatog rešenja o obustavi radova nastavili započetu gradnju”, stoji u saopćenju. Uz odobrenje nadležnog tužioca, uhapšenima je određen pritvor do 48... »

Uhapšene ubice Samira “Buca” Plojovića

Sandžak info četvrtak, 3. jul 2014.  
Oni su uhapšeni u neposrednoj blizine rodne kuće u selu Čukote, nedaleko od Tutina, a prema informacijama iz policije, prilikom privođenja nisu pružali nikakav otpor. “Imali smo informacije da su nakon ubistva pobegli na Kosovo i da su se sve vreme krili u južnom delu Kosovske Mitrovice. Sinoć nam... »

Opljačkana ekspozitura Prokredit banke u Novom Pazaru

Sandžak info utorak, 15. jul 2014.  
Pljačkaši su tom prilikom odneli 400.000 dinara i 400 evra. U Policijskoj upravi su nam potvrdili da se razbojništvo dogodilo I da je istaga u toku, kao I da se radi na identifikaciji počinioca ovog krivičnog dela. Kako nezvanično sazajemo, mladići nisu bili maskirani, ali su imali kačkete na... »

Nesreća na Ibarskoj magistrali, poginula dva policajca

Sandžak info subota, 5. jul 2014.  
Policajac koji je bio za volanom, i lice koji su prevozili, stradali su u nesreći. Još dve osobe su teško povređene, dva policajca koja su takođe bila u vozilu. Policijska marica je prevozila pritvorenika iz Subotice u Novi Pazar. Na 30 kilometara od Kraljeva, policijsko vozilo je navodno prešlo u... »

Doktor Safet Skenderi ubijen u centru Novog Pazara

Sandžak info petak, 18. jul 2014.  
Novi Pazar - Doktor Safet Skender (45) ubijen je večeras u Novom Pazaru s više hitaca iz vatrenog oružja! Prema policijskim izvorima, on je ubijen u ulazu stambene zgrade u Mitrovačkoj ulici, a osumnjičeni je odmah uhapšen. Stanari zgrade navode da su čuli nekoliko hitaca i kao ubijenog prepoznali... »

Uhapšen ubica novopazarskog urologa Safeta Skenderija

Sandžak info petak, 18. jul 2014.  
Skenderi je ubijen sa više hitaca sinoć oko 22 sata u ulazu u stambenu zgradu u Mitrovačkoj ulici. Osumnjičenom za ovo teško ubistvo i nelegalno posedovanja oružja odredjen je pritvor do 48 sati. Skenderi je od zadobijenih rana preminuo na licu mesta, a stanari, koji su u to vreme bili u svojim... »

Službenice suda u Novom Pazaru primale mito

Sandžak info četvrtak, 24. jul 2014.  
U saopštenju novopazarske policije dostavljenom medijima se navodi da je zbog sumnje da su dali mito krivična prijava podneta i protiv B.S. (43) iz Novog Pazara i H.R.K. (43) državljanina Bosne i Hercegovine. “Sumnja se da su u okviru svog službenog ovlašćenja osumnjicene od B.S. i H.R.K. primile... »

©2015 Netmark d.o.o.