Izbor Ise Mustafe neustavan, slučaj vraćen na početak

Sandžak info pre 11 dana  
Takođe, kao neustavan je ocenjen i postupak predloga predsednika Skupštine od strane koalicije DSK, AZBK i Inicijative za Kosovo jer ga nije predložila stranka koja je osvojila najveći broj glasova, a to je DPK. Na kraju, Ustavni sud proglašava neustavnom konstitutivnu sednicu jer nije bila... »

Jahjaga: Ekstremizam prijetnja nacionalnoj bezbjednosti

Sandžak info pre 16 dana  
Ona je u intervjuu za dnevnik "Zëri" odbacila tvrdnje da je bilo međunarodnog pritiska za iniciranje te akcije i pozvala građane Kosova da osude tu ideologiju koja je protiv temelja na kojima je građeno Kosovo. Jahjaga smatra da su svi svijesni činjenica da su uhapšeni bili prijetnja ne samo... »

Još nedelju dana do borilačkog spektakla u Novom Pazaru

Sandžak info pre 18 dana  
Pored glavnog meča večeri između Aleksandra Kristijana Golubovića i Adnana Naneta Alića, na programu su još četiri odlična meča, i to: 1.Esad Sacirovic (NP) VS. Alexandar Joketic (PODGORICA) – PRO 2.Semir Latifovic (NP) VS. Adis Saljic (SJ) – SEMIPRO 3.Emir Hadzimujovic (NP) VS. Mirko Crnovic (BIH)... »

Uz jake mjere bezbjednosti: Počelo prvo roUz jake mjere bezbjednosti: Počelo prvo ročište za 40 uhapšenih ekstremista na Kosovu

Sandžak info pre 21 dan  
U improvizovanoj sudnici Osnovnog suda u Prištini, u bioskopu ABC 2 počelo je prvo ročište za 40 esktremista koje je juče širom Kosova uhapsila Kosovska policija. Uhapšeni su osumnjičeni za krivična djela organizacije i učešća u terorističkim grupama. https://www.youtube.com/watch?v=Zg3KQE92zQQ U... »

Nebojša Ravić zamenik gradonačelnika Novog Pazara, imenovani direktori

Sandžak info pre 22 dana  
Imenovanjem Ravića, člana Srpske napredne stranke (SNS), popunjeno je prazno mesto koje je nastalo izborom njegovog partijskog kolege Nikole Jolovića za poslanika u Skupštini Srbije. Novi zamenik gradonačelnika izjavio je da će nastaviti stopama svog prethodnika i da će se truditi da ispuni sva... »

Novi Pazar sutra bez vode

Sandžak info pre 22 dana  
On je istakao da je u okviru ovih radova planirano priključenje novih cevovoda nakon čega će biti poboljšan kapacitet vodosnabdevanja u gradu. “Očekujemo da će posle puštanja u rad novih preradnih kapaciteta vodovodna mreža umesto postojećih 530 prerađivati 680 litara u sekundi.Osim ovih glavnih... »

Prvi rezultati: Erdogan pobednik već u prvom krugu predsedničkih izbora

Sandžak info pre 23 dana  
Erdogan je, na osnovu prebrojanih 48 odsto glasova, osvojio 56 odsto. Njegovi protivkandidati - bivši šef Organizacije islamske konferencije i zajednički predstavnik opozicije Ekmeledin Ihsanoglu osvojio je oko 35,6 odsto, a kopredsednik prokurdske Narodno-demokratske partije Selahatin Demirtas 8,4... »

Poziv predsjednika BNV Esada Džudževića pred predstojeće izbore za novi saziv Vijeća

Sandžak info pre 29 dana  
Pozivam Vas da, kako biste stekli pravo glasa na predstojećim izborima za novi naziv nacionalnih savjeta nacionalnih manjina koji se očekuju u oktobru ove godine, posjetite matičnu službu u Vašim općinama, i provjerite da li ste upisani u posebni birački spisak nacionalnih manjina u Republici... »

Vučić odgovorio na pismo Džudževića o problemima u školstvu na bosanskome jeziku

Sandžak info pre 29 dana  
Džudžević je, u jednim od posljednjih pisama premijeru Aleksandru Vučićuk zatražio nesmetan nastavak ostvarivanja prava na obrazovanje na bosanskom jeziku pripadnicima bošnjačke nacionalne zajednice u Republici Srbiji. U pismu se, između ostalog, kaže da je u predškolskim ustanovama i osnovnim i... »

Završni radovi na Gradskom stadionu

Sandžak info pre 32 dana  
Završeni su radovi na sanaciji terena, zamjeni polomljenih stolica a privode se kraju i najsitniji, ali ništa manje bitni radovi. Prije početka prvenstva koje startuje sledećeg vikenda, plavi će sutra od 17h imati generalnu probu protiv ekipe Radničkog iz Niša. Ljubitelji fudbala u Novom Pazaru... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.