Roberto Carlos rekao svijetu: Nalazim se na Kosovu (Foto)

Sandžak info pre 8 dana  
Tehničar turske ekipe Sivasspor je objavio sliku na svom Instagram profilu gdje je svojim prijateljima ali i čitavom svijetu kazao da se nalazi na Kosovu, prenosi portal Albeu. Utakmica između Prištine i Sivasspora se igra danas u 17:00 časova.... »

BOŠNJAKE NIKO NEĆE UĆUTKATI

Sandžak info pre 9 dana  
Glavni muftija Islamske zajednice (IZ) u Srbiji Mevlud Dudić rekao je danas da Bošnjake niko neće ućutkati da ne govore o genocidima koji su im se desili. On je prilikom obraćanja okupljenima u "Pohodu na Hadžet" istakao da je na tom mestu 1944. godine, "pod izgovorom da su neprijatelji" streljano... »

Vučić: Bokserski šampion Muamer Hukić ujedinjuje Bošnjake i Srbe

Sandžak info pre 9 dana  
Nakon sastanka u zgradi Vlade Srbije, Muamer Hukić, koji je rodom iz Sandžaka, najavio je zajedno sa Vučićem da će jedan od sljedećih mečeva održati u beogradskoj Kombank areni i da će to biti prilika da Bošnjaci i Srbi zajedno navijaju za šampiona svijeta. Srbijanski premijer je rekao da je... »

Izbor Ise Mustafe neustavan, slučaj vraćen na početak

Sandžak info pre 23 dana  
Takođe, kao neustavan je ocenjen i postupak predloga predsednika Skupštine od strane koalicije DSK, AZBK i Inicijative za Kosovo jer ga nije predložila stranka koja je osvojila najveći broj glasova, a to je DPK. Na kraju, Ustavni sud proglašava neustavnom konstitutivnu sednicu jer nije bila... »

Jahjaga: Ekstremizam prijetnja nacionalnoj bezbjednosti

Sandžak info pre 29 dana  
Ona je u intervjuu za dnevnik "Zëri" odbacila tvrdnje da je bilo međunarodnog pritiska za iniciranje te akcije i pozvala građane Kosova da osude tu ideologiju koja je protiv temelja na kojima je građeno Kosovo. Jahjaga smatra da su svi svijesni činjenica da su uhapšeni bili prijetnja ne samo... »

Još nedelju dana do borilačkog spektakla u Novom Pazaru

Sandžak info pre 30 dana  
Pored glavnog meča večeri između Aleksandra Kristijana Golubovića i Adnana Naneta Alića, na programu su još četiri odlična meča, i to: 1.Esad Sacirovic (NP) VS. Alexandar Joketic (PODGORICA) – PRO 2.Semir Latifovic (NP) VS. Adis Saljic (SJ) – SEMIPRO 3.Emir Hadzimujovic (NP) VS. Mirko Crnovic (BIH)... »

Uz jake mjere bezbjednosti: Počelo prvo roUz jake mjere bezbjednosti: Počelo prvo ročište za 40 uhapšenih ekstremista na Kosovu

Sandžak info pre 33 dana  
U improvizovanoj sudnici Osnovnog suda u Prištini, u bioskopu ABC 2 počelo je prvo ročište za 40 esktremista koje je juče širom Kosova uhapsila Kosovska policija. Uhapšeni su osumnjičeni za krivična djela organizacije i učešća u terorističkim grupama. https://www.youtube.com/watch?v=Zg3KQE92zQQ U... »

Nebojša Ravić zamenik gradonačelnika Novog Pazara, imenovani direktori

Sandžak info pre 34 dana  
Imenovanjem Ravića, člana Srpske napredne stranke (SNS), popunjeno je prazno mesto koje je nastalo izborom njegovog partijskog kolege Nikole Jolovića za poslanika u Skupštini Srbije. Novi zamenik gradonačelnika izjavio je da će nastaviti stopama svog prethodnika i da će se truditi da ispuni sva... »

Novi Pazar sutra bez vode

Sandžak info pre 34 dana  
On je istakao da je u okviru ovih radova planirano priključenje novih cevovoda nakon čega će biti poboljšan kapacitet vodosnabdevanja u gradu. “Očekujemo da će posle puštanja u rad novih preradnih kapaciteta vodovodna mreža umesto postojećih 530 prerađivati 680 litara u sekundi.Osim ovih glavnih... »

Prvi rezultati: Erdogan pobednik već u prvom krugu predsedničkih izbora

Sandžak info pre 35 dana  
Erdogan je, na osnovu prebrojanih 48 odsto glasova, osvojio 56 odsto. Njegovi protivkandidati - bivši šef Organizacije islamske konferencije i zajednički predstavnik opozicije Ekmeledin Ihsanoglu osvojio je oko 35,6 odsto, a kopredsednik prokurdske Narodno-demokratske partije Selahatin Demirtas 8,4... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.