Srušio se avion ruske vojske, pilot poginuo...

Sandžak info pre 7 sati  
Vojska je saopštila da se jedan pilot katapultirao, a drugi nije stigao da to uradi na vrijeme. Lokalni organi reda saopštili su da na zemlji nema povrijeđenih i da nije izazvana materijalna šteta. Istraga o uzroku tragedije je u toku, prenosi "Glas... »

Navijači Crvene zvezde planirali korteo kroz Novi Pazar

Sandžak info pre 9 sati  
I pored velikog interesovanja navijača Crvene zvezde za meč u Novom Pazaru koji se proteklih dana mogao videti na raznim forumima, medijima i ostalim socijalnim mrežama sa porukom da će konačno skupiti hrabrosti da dođu nakon četvrtog gostovanja voljenog kluba u Novi Pazar, na žalost to se ni ovog... »

Navijači Zvezde ipak nemaju hrabrosti za Novi Pazar

Sandžak info pre 10 sati  
Kako navode u rukovodstvu Pazaraca, komesar za bezbednost Crvene zvezde izjavio je da taj beogradski klub neće organizovano voditi svoje navijače na predstojeće gostovanje, kao i da njihov pojedinačan dolazak ne bi bio bezbedan. "Nakon sastanka sa predstavnicima MUP-a, tužilaštva, žandarmerije, a... »

Njeguš: Hoćemo bodove protiv Zvezde

Sandžak info pre 14 sati  
- Nadam se da će meč biti lep za oko i da će ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu uživati. Crvenoj Zvezdi se ne preti, međutim, mi ćemo učiniti sve da dođemo do veoma važnih bodova – rekao je on danas Tanjugu. Njeguš kaže da su mu svi igrači na raspolaganju, osim suspendovanog Radoša... »

Novi Pazar odredio cene ulaznica za Crvenu zvezdu

Sandžak info pre 15 sati  
Karte za centralni deo zapadne tribine koštaće 800 dinara, dok će meč sa bočnih delova tog sektora moći da se posmatra za 500 dinara. Ulaznice za istočnu tribinu prodavaće se za 400 dinara, a za severnu po dvostruko nižoj ceni. Kasnije danas biće odlučeno koliko će se karata naći u prodaji, a od... »

Pao sneg na Pešteri, u BiH, Rožaju …

Sandžak info pre 16 sati  
Snega ima u mnogim mestima na svega 500 metara nadmorske visine, rekao je agenciji Beta stručni saradnik za poljoprivredu u Opštinskoj upravi u Prijepolju Ifet Hamzić. Za sada se ne može govoriti šta će biti s procvetalim voćkama jer sve zavisi od toga koliko će se temperatura vazduha približiti... »

Matica srpska: Bošnjački, a ne bosanski jezik

Sandžak info pre 16 sati  
"Odbor za standardizaciju srpskog jezika je pravovremeno usvojio sociolingvistički zasnovanu odluku da je za srpsku kulturu jedino prihvatljiv termin bošnjački, a ne bosanski jezik", piše u saopštenju. Upravni odbor Matice srpske na današnjoj sednici je danas utvrdio zaključak da na to treba... »

"600 žandara i 350 cigana, dolaze.."

Sandžak info pre 1 dan  
Potpukovnik Jevđenić: Mečevi u Pazaru su žandarmeriji teži nego derbi. Šest stotina žandara biće angažovano na meču Novi Pazar - Zvezda koji je na programu u četvrtak, a za koji su nadležni organi FSS-a odlučili da se ipak igra u prisustvu publike. Podsetimo, članovi Disciplinske komisije FSS... »

Konstituriani Odbor za kulturno nasljeđe i Odbor za etnologiju i historiju

Sandžak info pre 1 dan  
Novi Pazar - U prostorijama Bošnjačke kulturne zajednice, u subotu 12. aprila 2014. godine, održana je konstituirajuća sjednica Odbora za kulturno nasljeđe i Odbora za etnologiju i historiju. Sjednici je pored članova resora, prisustvovao i generalni sekretar Salahudin Fetić. Sastav ovih odbora... »

Korać: Ovu šansu nećemo propustiti

Sandžak info pre 1 dan  
Kada je donela odluka da će duel protiv crveno- belih, biti ipak odigran uz prisustvo gledalaca, svima je pao kamen sa srca, a grozničavo iščekivanje i zebnju, zamenilo je oduševljenje. Zadovoljni su i u taboru Novog Pazara. -U utorak ćemo imati sastanak sa svim službama koje su zadužene za... »

Etrgovina 2014
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.