Partizan ustupio Stefana Savića Novom Pazaru Featured

Sandžak info pre 3 dana  
Mladi defanzivac na Gradski stadion, ipak, ne dolazi iz Fiorentine, već ga je ustupio Partizan. – Nadam se da ću opravdati ime koje nosim. Dolazim iz šampionskog kluba i uvek imam najveće ambicije – veruje u sebe 20-godišnji fudbaler, koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u BSK-u iz Borče.... »

Održana protestna Šetnja za decu Palestine

Sandžak info pre 5 dana  
Oni su šetnjom od trga Gazi Isa-bega do kraja ulice 28. Novembra dali svoju podršku tamošenjem narodu. Pomoćnik muftije sandžačkog Abdurrahman Kujević uputio je dovu za pomoć narodu Gaze i zamolio sve vernike da učine isto. On je nakon ovog skupa istakao da “niko nema pravo da čini terorizam i... »

Sead Hadžibulić konačno u Novom Pazaru

Sandžak info pre 5 dana  
"Sedam godina sam čekao na povratak u rodni grad. Nekoliko puta smo bili blizu dogovora, a konačno su se stvorili uslovi za saradnju. Znam da se od mene puno očekuje, ali ću svoju igru staviti u službu kolektiva", rekao je Hadžibulić radiju Sto plus. Hadžibulić, koji je prošle sezone igrao za... »

Uhapšen ubica novopazarskog urologa Safeta Skenderija

Sandžak info pre 5 dana  
Skenderi je ubijen sa više hitaca sinoć oko 22 sata u ulazu u stambenu zgradu u Mitrovačkoj ulici. Osumnjičenom za ovo teško ubistvo i nelegalno posedovanja oružja odredjen je pritvor do 48 sati. Skenderi je od zadobijenih rana preminuo na licu mesta, a stanari, koji su u to vreme bili u svojim... »

Doktor Safet Skenderi ubijen u centru Novog Pazara

Sandžak info pre 5 dana  
Novi Pazar - Doktor Safet Skender (45) ubijen je večeras u Novom Pazaru s više hitaca iz vatrenog oružja! Prema policijskim izvorima, on je ubijen u ulazu stambene zgrade u Mitrovačkoj ulici, a osumnjičeni je odmah uhapšen. Stanari zgrade navode da su čuli nekoliko hitaca i kao ubijenog prepoznali... »

Isa Mustafa predsjednik Skupštine Kosova

Sandžak info pre 6 dana  
13:40 Nakon što je utvrđeno da ima kvoruma, prisusutno je bilo 82 poslanika, pristupilo se glasanju za prijedlog parlamentarne grupe LDK-AAK-Nisma za predsjednika Skupštine Kosova Isu Mustafu. Za prijedlog je glasalo 65 poslanika, čime je Isa Mustafa izabran za predsjednika Skupštine Kosova. Za... »

Po prvi put: BSK u tradicionalnoj albanskoj uniformi

Sandžak info pre 8 dana  
Ministar Kosovskih snaga sigurnosti (KSF) Agim Çeku, pozdravio je zamjenika komandanta NATO saveza za Evropu, generala Adriana Bradshawa. Tokom zajedničkog sastanka, ministar Çeku je upoznao generala Bradshawa sa dostignućima BSK-a, rekavši da je BSK najuspješnija priča nezavisnog Kosova. General... »

Đorđević ostao u Novom Pazaru, predstavljen novi golman Zečević Featured

Sandžak info pre 8 dana  
"Drago mi je što ću imati priliku da igram pred velikim brojem navijača, što je za jednog fudbalera dosta bitno. Nemanja Arsenijević i Sead Hadžibulić su mi pričali sve najbolje o Pazaru, što je prevagnulo da prihvatim ponudu. Nadam se uspešnijoj sezoni od prošle", rekao je Zečević novinarima na... »

Prodaja opštinskih parcela u Novom Pazaru

Sandžak info pre 8 dana  
Zaposleni u ovom gradskom odjeljenju apeluju na sve zainteresovane građane da se jave i na ovaj način obezbijede i sebi i svojioj porodici stambeni prostor po vrlo pristupačnim cijenama. Kako je istakla šefica Odseka za eksproprijaciju u okviru Odjeljenja za imovinsko pravne poslove, Emina... »

Opljačkana ekspozitura Prokredit banke u Novom Pazaru

Sandžak info pre 8 dana  
Pljačkaši su tom prilikom odneli 400.000 dinara i 400 evra. U Policijskoj upravi su nam potvrdili da se razbojništvo dogodilo I da je istaga u toku, kao I da se radi na identifikaciji počinioca ovog krivičnog dela. Kako nezvanično sazajemo, mladići nisu bili maskirani, ali su imali kačkete na... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.