Studio B » Vesti dana

Studio B

Preminuo trubač Fejat Sejdić

Studio B pre 1 dan
Posle kratke i teške bolesti jedan od najpoznatijih muzičara sa ovih prostora, „kralj trube“ Fejat Sejdić preminuo je noćas u svom domu u rodnom Bojniku u 76. godini, pišu „Novosti“. Sa 14 godina prihvatio se trube u orkestru svog oca Kadrije i od tada je svirao sa najpoznatijim... »

HR:Krive Srbe za požare, hrvatski sajt ih brani

Studio B pre 1 dan
Posle brojnih požara koji su juče buknuli u zadarskoj županiji, na Fejsbuk stranici „Vatrogasci – Oni su naši heroji“, pojavila se objava o uzrocima požara, a hrvatski mediji navode da se u objavama na društvenim mrežama za to veoma često krive Srbi. U objavi „Malo o požarima“... »

Pionirski grad vraćen deci

Studio B pre 1 dan
Gradski menadžer Goran Vesić kaže da je Pionirski grad najbolji primer kako jedno preduzeće i kako jedan prostor može da se promeni i privede nameni. – Pre tri i po godine ovaj prostor, koji ima 36 hektara i koji je uvek bio namenjen deci i neka vrsta izletišta za decu, bio je potpuno... »

Radovi na Kosančićevom vencu privode se kraju

Studio B pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je radove na rekonstrukciji i obnovi Kosančićevog venca koji će, kako je najavljeno, biti završeni do kraja novembra. foto Beoinfo Gradonačelnik je istakao da radovi napreduju po planu i da očekuje da će do novembra biti potpuno okončani. –... »

Počela rekonstrukcija fontane ispred JDP-a

Studio B pre 1 dan
Rekonstrukcija fontane ispred Jugoslovenskog dramskog pozorišta počela je danas, a radovi će biti završeni za tri nedelje, izjavio gradski menadžer Goran Vesić. – Pre tri i po godine zatekli smo fontanu koja nije radila skoro pet godina pre toga, od njenog otvaranja. Tako su radili veliki... »

Zemljotres u Italiji: Najmanje dve žrtve, 40 povređenih

Studio B pre 2 dana
U zemljotresu koji je pogodio italijansko turističko ostrvo Iskija poginule su najmanje dve osobe, dok je povređeno oko 40 osoba. Spasilačke ekipe izvukle su dvojicu dečaka koji su bili zarobljeni u ruševinama kuće nakon zemljotresa koji je sinoć pogodio popularno italijansko ostrvo Iskiju.... »

„Beogradske elektrane” slika svih promena kroz koje je prolazio grad u protekle tri godine

Studio B pre 1 dan
„Elektrane” su pre tri godine dugovale samo „Srbijagasu” više od 3,4 milijarde dinara za isporučeni gas, a Grad Beograd je „Elektranama” dugovao oko četiri milijarde dinara. Sada tih dugovanja nema, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i... »

Filadelfija: 42 osobe povređene u sudaru vozova na stanici

Studio B pre 2 dana
U sudaru vozova na železničkoj stanici u predgrađu Filadefije povređene su 42 osobe, od kojih nijedna nije zadobila povrede opasne po život, rekli su zvaničnici. Portparolka Saobraćajne agencije u jugoistočnoj Pensilvaniji Heder Redfern rekla je da se sudar dogodio 15 minuta posle ponoći po... »

Parking servis Beograd prodaje 92 havarisana vozila

Studio B pre 1 dan
JKP Parking servis Beograd objavio je danas da prodaje 92 havarisana, otpadna vozila, a pravo na otkup imaju pravna lica i preduzetnici registrovani za sakupljanje, skladištenje i tretman ovakve vrste otpadnih dobara. Kako se navodi u oglasu Parking servisa, reč je o vozilima koje je ovo... »

Škole spremne za početak školske godine

Studio B pre 1 dan
Beogradske škole spremno dočekuju novu školsku godinu, izjavio gradski sekretar za obrazovanje i dečju zaštitu Slavko Gak. – Letnje mesece smo iskoristili radno, za ulaganja gde je to bilo neophodno i za to smo odvojili oko sto miliona dinara, ne računajući školu u Begaljici. Sada se... »

©2017 Netmark d.o.o.