http://www.studiob.rs

Studio B

Prvo mesto za beogradske studente u Bugarskoj

Studio B pre 10 sati
Beogradski studenti bili su veoma uspešnio na susretima studenata viših škola održanim u Bugarskoj.
Na susretu studenata visokih škola Srbije, koji je održan u Bugarskoj, prvo mesto u ukupnom plasmanu osvojila je Visoka škola elektrotehnike i računarstva strukovnih studija iz Beograda. Uz druženje i zabavu, studenti su se na... »

Ukradena Knjiga žalosti za Tita – na aukciji 3. juna

Studio B pre 14 sati
Iz Knjige žalosti u Kući cveća isečeno je, i ukradeno, 40 strana na kojima su zapisi i potpisi poznatih svetskih državnika povodom smrti Josipa Broza Tita, iz 80-tih godina prošlog veka, a deo tih „eksponata“ naći će 3. juna na aukcijskoj prodaji u Malagi, Španija.
Kako je objavila Medijska mreža Antidot, reč je o 12 autografskih strana (lotova) Knjige žalosti, koja je u Kući cveća bila otvorena za strane državnike. Pomenuti lotovi, kako navodi ova medijska mreža, predstavljaju samo deo... »

Promovisan novi model „fijat 500L“

Studio B pre 3 sata
Kompanija „Fijat-Krajsler svečano je predstavila novi fijat 500 L u krugu fabrike u Kragujevcu, a premijer Aleksandar Vučić „isprobao“ je novi model, dovezavši se njim do fabričke kapije. FIAT znači tri odsto BDP-a i gotovo osam odsto izvoza za našu zemlju, kaže Vučić. On se zahvalio radnicima koji proizvodnjom „fijat“ automobila čine da se ponose njihove porodice, ali i cela Srbija.
Kompanija „Fijat-Krajsler“ (FCA) svečano je danas predstavila novi fijat 500 L u krugu fabrike u Kragujevcu, a premijer Aleksandar Vučić je „isprobao“ novi model, dovezavši se njim do fabričke kapije. U novom, „redizajniranom“ i... »

MMF:Smanjuju se nesuglasice sa Evropom oko grčkog duga

Studio B pre 9 sati
Evropa još uvek treba da obezbedi plan za ublažavanje dužničkog tereta Grčke kako bi Međunarodni monetarni fond pristao da obezbedi dodatna finansijska sredstva, ali obe strane „istražuju sve opcije“ i razlike u stavovima se smanjuju, izjavio je danas portparol MMF-a Geri Rajs.
„Svi su optimistični u pogledu toga da dogovor može da bude postignut i očekuju da će do toga doći na narednom sastanku evrogrupe sredinom juna“, rekao je Rajs, a prenosi agencija Frans pres. Ipak, ostaju nesuglasice povodom... »

Odluka OPEK-a razočarala investitore, nafta u padu

Studio B pre 6 sati
Cene nafte su danas pale, nakon vesti da je Organizacija zemalja izvoznica nafte (OPEK) produžila sporazum o smanjenju proizvodnje tog energenta za dodatnih devet meseci, što je razočaralo investitore koji su se nadali snažnijim akcijama naftnog kartela, izveštava agencija „Blumberg“.
Cena naftnih fjučersa je pala u NJujorku za čak 2,5 odsto, čime su izbrisani dobici ostvareni početkom nedelje. Američka „laka“ nafta WTI za isporuku u julu skliznula je naniže za 69 centi na 50,67 dolara za barel na robnoj berzi... »

Uhapšena četvorica Albanaca, planirali terorističke akte

Studio B pre 10 sati
Kosovska policija uhapsila je danas četvoricu Albanaca, osumnjičenih da su pripremali terorističke napade.
U saopštenju se navodi da je kosovska policija izvela veliku operaciju provere pet lokacija u Prištini, Gnjilanu i Uroševcu, preneo je AP. Tokom provere lokacija, kosovska policija je zaplenila revolver, pušku, kompjuter, molblne... »

Lekić, Damnjanović i Lojpur ponovo u reprezentaciji

Studio B pre 10 sati
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović saopštio je danas spisak igračica za utakmice protiv Italije u baražu za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj, na kojem su posle duže pauze Andrea Lekić, Sanja Damnjanović i Marija Lojpur.
Na spisku je 18 igracica: Golmani: Nika Kolundžić, Kristina Graovac. Leva krila: Sanja Radosavljević, Timea Milošević. Desna krila: Katarina Krpež-Šlezak, Željka Nikolić. Pivotmeni: Marija Lojpur, Jovana Milojević, Slađana... »

Forumom privrednika počeli Dani Beograda u Moskvi

Studio B pre 3 sata
Manifestacija Dani Beograda u Moskvi počela je okupljanjem privrednika dve zemlje u glavnom gradu Rusije, uz poruku da je ekonomska sarađnja između dva grada na visokom nivou i poziv ruskim privrednicima da ulažu u Beograd i Srbiju.
Gradonačelnik Beograda je istakao da naše dve bratske zemlje zaslužuju da odnose unapređujemo iz dana u dan, iz meseca u mesec, iz godine u godinu. „Srbija je napravila ogroman preokret u svojoj privredi i ekonomiji. Nesporno je... »

Olivera Katarina zapevala „Ðelem Ðelem“ u Kanu

Studio B pre 15 sati
Pola veka nakon premijernog prikazivanja, u Kanu je u okviru uglednog oficijelnog programa „Kanski Klasici“ prikazan film „Skupljači perja“, Aleksandra Saše Petrovića.
Sinoćnjoj projekciji filma prisustvovala je glumica Olivera Katarina, koja je je na oduševljenje prisutnih na prijemu organizovanom u čast ponovne kanske projekcije kultnog Petrovićevog filma, zapevala u svetu i dalje... »

Minut ćutanja i minut buke u evropskim arenama

Studio B pre 10 sati
U spomen žrtvama tragičnog događaja nakon koncerta Arijane Grande u Mančester areni, sutra će se održati „Minut za Mančester“ u svim arenama širom Evrope.
U beogradskoj Kombank areni, minut ćutanja će biti održan u 21.59 sati, a zatim u 22 sata minut velike buke, jer, kako ističu iz arene, „ne dozvoljavaju da budu zaplašeni“. Evropska asocijacija arena, čiji je član i Kombank arena... »

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 3 sata  još 1 povezana

Radonjić: Sve smo bliži cilju

Danas  pre 4 sata  još 8 povezanih

Na današnji dan, 26. maj

B92  pre 3 sata  još 1 povezana

Libija blisko sarađuje sa Britanijom u vezi napada

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Danas pretežno oblačno i sveže

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.