http://www.sumadijapress.co.rs/

Izmena režima saobraćaja 21.oktobra

Šumadija press pre 8 sati  
u periodu od 8 do 10 časova,
U utorak, u periodu od 8 do 10 časova, zbog održavanja programa ”Pošta oslobodiocima” na Trgu kod Krsta biće zabranjen saobraćaj za sva motorna vozila. Istog dana od 9.30 do 13 časova zabranjuje se saobraćaj i parkiranje motornih vozila na delu ulice Desankin venac, od... »

O uticaju veronauke na osobine ličnosti

Šumadija press pre 12 sati  
Ovim naučnim radom, Ana Volarević je stekla zvanje doktora nauka. Pored autorke, u predstavljanju knjige učestvovaće dr Milicа Borovčаnin, protojerej-stаvrofor prof. dr Zorаn Krstić, prof. dr Nebojšа Arsenijević i prof. dr Gorаn Mihаjlović. Organizator ove manifestacije je Duhovni centаr “Sveti... »

Kraljevo: Promocija CD-a Nikole Pekovića u Nišu

Šumadija press pre 11 sati  
O ovom izdanju govoriće Zoran Stanisavljević, urednik edicije audio i video izdanja, kao i profesor mr Miljan Bjeletić. Nikola Peković, izvešće nekoliko kompozicija koje su objavljene na disku, a snimljene u Tonskom studiju Fakulteta umetnosti u Nišu. Mladi Kraljevčanin, jedan je od najuspešnijih... »

Nikolić sutra u Šumaricama

Šumadija press pre 8 sati  
Nakon toga, kraj spomenika “V3″ biće održana tradicionalna antiratna manifestacija Veliki školski čas, u znak sećanja na više hiljada nedužnih ljudi, koje su fašističke snage streljale u Drugom svetskom ratu. Manifestacijom Veliki školski čas, Kragujevac i ove godine svetu šalje poruku da se nikada... »

Aranđelovac: Pomoć porodici Perkić

Šumadija press pre 11 sati  
Porodici Perkić klizište uništilo pomoćne zgrаde, štаle, аmbаre i obrаdivo zemljište. Radove su obišli Miladin Jakovljević, zamenik predsednika opštine, i Nenad Milinić, član Opštinskog veća zadužen za rad sa civilnim sektorom. Oni su najavli da će u nаrednom periodu, nа više ugroženih lokаcijа,... »

Vrnjačka Banja: Labudovi atrakcija Podunavaca

Šumadija press pre 11 sati  
U početku su bili samo mužjak Laza i ženka Bisa, pa onda tri njihova mladunca koji su danas već oformljeni mladi labudovi, a ove godine im se pridružio još jedan mladi labud koji je sleteo na ove bare i ostao da živi u njihovoj zajednici. S obzirom na to da se broj labudova povećava, sve su veće... »

Kraljevo: Prvaci učili o saobraćaju

Šumadija press pre 11 sati  
Na specijalno pripremljenoj i opremljenoj raskrsnici, đaci prvaci su uz pomoć animatora i prisutnog policajca zajednički isprobavali situacije koje se svakodnevno dešavaju u saobraćaju. U praksi su mogli da probaju kako se ispravno prelazi ulica, ali i da provere znanje o saobraćajnim znakovima i... »

Jagodina: Krv dalo 100 policajaca

Šumadija press pre 11 sati  
Ovo je 38. akcija dobrovljnog davanja krvi. - Imaćemo još dve u novembru i decembru – istakao je Ilić i dodao da je, danas odziv bio dobar, krv je dalo stotinu policajaca i drugih davalaca. Koordinator akcije, oficir policije Radivoje Marković, objasnio JE da je OVa akcija dobrovoljnog davanja krvi... »

Kraljevo: Popis veterana bez zdravstvenog

Šumadija press pre 11 sati  
- To nije mali problem, jer je veliki broj učesnika u ratovima na prostoru bivše Jugoslavije iz celog Raškog okruga, poslednjih godina ostao bez posla, a njihove porodice dospele na ivicu egzistencije – kaže Lazović. Za nekoliko dana, koliko već traje ova akcija, evidentirano je više od 300 ratnih... »

“Provereni” kadrovi na čelu Skupštine

Šumadija press pre 8 sati  
Kao što je poznato, odbornici okupljeni oko Veroljubа Stevаnovićа povukli su 17. oktobra svoj zаhtev zа sаzivаnje sednice Skupštine grаdа nа kojoj je trebalo da se izjasne o poverenju grаdonаčelniku Krаgujevcа. Tako je u proceduri ostao samo zahtev Srpske napredne stranke, podnet 13. oktobra, kojeg... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.