http://www.sumadijapress.co.rs/

Topola: Vanredna situacija zbog nevremena

Šumadija press pre 4 sata  
Posledice se još sagledavaju, saopštio je predsednik opštine Dragan Jovanović, koji je i komandant Štaba za vanredne sitaucije. - Svi lokalni i atarski putevi su oštećeni, naročito u gornjejaseničkom kraju. Reke su još u svojim koritima, ali je bilo i grada naročito u Blaznavi, Vinči i Plaskovcu,... »

Kraljevo: Olujni vetar protutnjao gradom

Šumadija press pre 6 sati  
U tom periodu dogodila su se dva manja požara u ugostiteljskim objektima u Kraljevu i Vrnjackoj Banji, ali su odmah lokalizovani. - Grom je udario u električne ormare u ta dva objekta, i izazvao kratak spoj. Ali, vatrogasne službe su brzo reagovale, tako da susprečile da se požar raširi dalje od... »

Svilajnac: Nameštaj za malog Damjana

Šumadija press pre 3 sata  
Nameštaj je prvo isporučen porodici Julijane Milić, koja ima bebu Damjana, uzrasta 16 dana. Svilajnčanka Julijana Milić bila je u osmom mesecu trudnoće kada je bagerom evakuisana iz poplavljene kuće. Kaže da su suprug i ona u jednom danu ostali bez kompletnog nameštaja. Aleksandar Ružesković,... »

„Fijat 500L“ u Americi na servisu zbog jastuka

Šumadija press pre 2 sata  
U saopštenju „Krajslera“ navodi se da se pomenuti vazdušni jastuci ne mogu otvoriti na odgovarajući način ukoliko vozač ne koristi sigurnosni pojas, i dodaje da kompanija još nema saznanja da je zbog tog problema došlo do neke povrede, javlja agencija AP. Opoziv se odnosi na oko 25.500 modela... »

Uhapšeni zbog prodaje „skanka“

Šumadija press pre 6 sati  
Pretresom kuća u kojima osumnjičeni žive, policija je pronašla i oduzela 332 grama ove vrste droge. Zbog ovih krivičnih dela policija je obojicu, uz krivičnu prijavu, privela zameniku Višeg javnog... »

SNS prekinula razgovore sa DS-om u Kragujevcu

Šumadija press pre 3 sata  
Nikolić je naveo da su razgovori sa demokratama “stigli u završnu fazu”, a upitan kad su prekinuti, odgovorio je: - Kad se umešala centrala DS-a iz Beograda. Podsetivši da je SNS pokrenula inicijativu za smenu vlasti u Kragujevcu, Nikolić je naveo da su razgovori sa svim političkim organizacijama u... »

Humanitarni koncert u SKC-u

Šumadija press pre 5 sati  
Sav prihod namenjen je za operaciju Stefana Minića. Na koncertu učestvuju i narodni orkestar Studentskog kulturnog centra, Ženska pevačka gupa „Studenac“, orkestar „Kraguji“ i Centar za negovanje tradicionalne kulture... »

Fudbal: Blagojević matirao Svilajnčane

Šumadija press pre 6 sati  
Posle blede igre i poraza od zonaša Mihajlovca 1934, fudbaleri Šumadije 1903 juče su prikazali jednu od najboljig igara u ovom pripremnom periodu i zabeležili prvu pobedu. Iako je novi srpskoligaš sa Bubnja nastupio bez povređenih Rakića, Tankosića, Marka Milosavljevića i kapitena Simića, bio je... »

Apel dobrovoljnim davaocima krvi

Šumadija press pre 1 dan  
Posebno je značajno da se odazovu davaoci grupa A pozitivna, B negativna o nula negativna, jer su rezerve tih krvnih grupa na minimumu, pa je, kako kažu u Kliničkom centru, dovedeno u pitanje normalno funkcionisanje većine klinika i centara ove zdravstvene... »

Smederevo: Direktor škole osuđen zbog mita

Šumadija press pre 1 dan  
Perić je osuđen jer je primio mito od 1.500 evra da bi u toj obrazovnoj ustanovi zaposlio profesorku geografije. Zbog davanja mita na tri meseca zatvora s rokom provere od dve godine uslovno je osuđen Nermin Jusufović, očuh profesorke koju je Perić zaposlio. Apelacioni sud je ovom presudom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.