http://www.sumadijapress.co.rs/

Roditelji traže odgovor o smrti sina

Šumadija press pre 20 sati  
Dvadesetpetogodišnji Stefan je zadobio opekotine 6. jula prilikom eksplozije plina u porodičnoj kući u Kragujevcu, a preminuo je 12. avgusta na Klinici za opekotine, plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju u Beogradu, 38 dana po lečenju na klinici. Mladić je odmah nakon eksplozije prebačen u... »

Aranđelovac: Humanitarna utakmica za jubilej

Šumadija press pre 19 sati  
Gost Aranđelovčana biće aktuelni šampion Crvena zvezda, a sav prihod namenjen je kao pomoć nekadašnjem golmanu Crvene zvezde Zvonku Milojeviću, koji je povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći. Ulaznica košta 100 dinara. Pre glavnog meča, od 13 sati na terenu stadiona pod Bukuljom svoj fudbalski... »

Ćuprija: Zbog nove pruge – sporedni kolosek

Šumadija press pre 20 sati  
- Završetkom izgradnje deonice dvokolosečne pruge Gilje-Paraćin, u stanicu u Ćupriji ulaziće samo lokalni vozovi i vozovi namenski za potrebe privrede Ćuprije – izjavio je Tanjugu Željko R. Marković, odgovorni izvođač radova na dvokolosečnoj pruzi. Sav međunarodni transportni saobraćaj odvijaće se... »

Knić: Japanci poklonili komunalcima kamion

Šumadija press pre 22 sata  
Vrednost ovog vozila je nešto više od 89.000 evra. Za ovu donaciju, koja će osetno da doprinese održavanju čistoće i zaštiti životne okoline, opština Knić konkurisala je pretprošle... »

“Fijat” i dalje najveći izvoznik

Šumadija press pre 22 sata  
Ovo je saopštilo Ministarstvo finansija u Vladi Srbije. „Fijat“ je, kako je navedeno, vodeći izvoznik u prvih osam meseci, uprkos usporavanju izvoza u avgustu zbog kolektivnog godišnjeg odmora i redovnog remonta fabričke opreme. Na drugoj poziciji je kompanija NIS koja je od januara do avgusta... »

Devojčicu udario auto

Šumadija press pre 22 sata  
Prema rečima zamenika direktora Hitne pomoći u Kragujevcu Aleksandra Kličkovića, udes se dogodio oko 19 časova u ulici Partizanskih kurira, u naselju Erdeč. Devojčica je zbog povreda prevezena u Urgentni... »

Počinje realizacija projekta „Zeleni grad“

Šumadija press pre 19 sati  
Potpisali su ga Zlatko Milić, načelnik Gradske uprave za poslove lokalne samouprave i opšte uprave, i Roberto Mastraći, vlasnik italijanske kompanije “Atena konsalting SRL“ - Specifična uloga našeg preduzeća u saradnji sa gradom Kragujevcom je upravljanje otpadom u skladu sa evropskim normama i... »

„Zid gneva“ Nikole Đokovića u SKC-u

Šumadija press pre 21 sat  
Knjigu je objavio Centar za kulturnu dekontaminaciju, u ediciji „Poeziranje“. Pomoć je pružio švedski „Imagolit“. Zid gneva“ je, kako autor objašnjava, knjiga o kolektivističkom zaboravu, o depresiji i ludilu, o normalnosti jedne patologije, o dijagnozi jedne stvarnosti zasnovane na masovnom... »

Fudbal: Beloševčani bez golmana i – bodova

Šumadija press pre 22 sata  
Posle remija sa komšijama sa Bubnja na svom terenu, fudbaleri Pobede Beloševac vratili su se sa gostovanja u Požegi, bez bodova. Izgubili su sa 3:1, iako su prema prikazanoj igri zaslužili bolji rezultat. Međutim, kod rezultata 0:0, u 42. minutu, ostali su bez golmana Marka Kostića, koji je zbog... »

Rukomet: Lako sa Nikšićankama

Šumadija press pre 19 sati  
RADNIČKI LEVALEA 2010 31:22 (18:10)
U programu priprema za kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona, koji će se u Kragujevcu održati 20. i 21. septembra, rukometašice Radničkog, aktuelnog pprvaka države, danas pre podne ubedljivo su savladale ekipu Levalea 2010 iz Nikšića, u prošloj sezoni četvrtoplasirani... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.