http://www.sumadijapress.co.rs/

Smederevo: Dva kupca hoće Železaru

Šumadija press pre 20 sati  
- Radna grupa za privatizaciju Železare Smederevo razgovarala je sa predstavnicima američke firme Esmark stil grup i ruskog “Crvenog oktobra” i mogu da potvrdim da su obe kompanije zainteresovane za kupovinu smederevske železare – kaže izvršni direktor za finansije Bojan Bojković za “Danas”.... »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Badnjevcu

Šumadija press pre 20 sati  
Uočene su povrede u predelu glave, što je dovelo do sumnje da se radi o ubistvu. Nakon intenzivnog operativnog rada, kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je osobu za koju se sumnja da je ubila B. K. To je S. S. (36) iz Kragujevca, kome je određena mera zadržavanja u trajanju do 48 sati.... »

Paraćin: Sanacija traje – nastava bezbedna

Šumadija press pre 21 sat  
Zaposleni kažu da su se trudili da prostor u kome se održava nastava bude pre svega bezbedan za decu i nadaju se da će radovi da počnu uskoro. Kabineti koji su žila kucavica Tehnološke škole su uništeni, u školi očekuju da sanacija počne iduće nedelje, a praktična nastava biće organizovana van... »

Gornji Milanovac: Traže rešenje za grejanje

Šumadija press pre 21 sat  
- Sistem jeste dotrajao, s obzirom da je star preko 30 godina, i neophodna su velika sredstva za ulaganje. Za 55 hiljada metara kvadratnih koliko pokriva naša mreža potroši se 1150 tona mazuta, dok drugi gradovi koji imaju istu grejnu površinu potroše 650 tona – naveo je on u izjavi Tanjugu. Prema... »

Svilajnac: Jednokratna pomoć studentima

Šumadija press pre 22 sata  
Rešenja su uručili Predrag Milanović, predsednik opštine, i dr Danijela Stojadinović, zamenik predsednika opštine, koji su istakli zadovoljstvo što Svilajnac ima tako veliki broj studenata sa visokim prosekom, i naglasili da će i ubuduće podržavati i nagrađivati... »

Selaković posetio javnog beležnika u Kragujevcu

Šumadija press pre 22 sata  
Ministar pravde Nikola Selaković posetio je kancelariju javnog beležnika Dragana Radomirovića u Kragujevcu, koji je juče počeo da radi i već za danas ima zakazan prijem četiri stranke.
Tom prilikom, Selaković je ocenio da javno beležništvo donosi državi, društvu i građanima viši stepen pravne sigurnosti, mnogo veću efikasnost pravosuđu, ali i značajne uštede. - Ako uporedite cenu usluga javnih beležnika danas,... »

Pojačana kontrola saobraćaja kod škola

Šumadija press pre 22 sata  
Ovo najavljuju iz kragujevačke Policijske uprave, uz napomenu da će u zavisnosti od rasporeda časova, sat pre početka prvog i po završetku poslednjeg časa, na putevima i ulicama u zonama osnovnih i srednjih škola biti pojačana aktivnost regulisanja i kontrole saobraćaja. Kako se naglašava u... »

Fudbal: Grošničani preslišali komšije

Šumadija press pre 22 sata  
Ekipa povratnika u Zonu „Morava“, koju od ove sezone vodi trener Zoran Jovanović Pive, doživela je ubedljiv poraz na gostovanju u Grošnici. U lokalnom derbiju zonaša, fudbaleri Vodojaže bili su ubedljivi u toku cele utakmice, imali više šansi i postigli tri gola, što je bilo dovoljno i za prvu... »

Vrnjačka Banja: Ambulanta za tri naselja

Šumadija press pre 1 dan  
Ugovor o tome potpisali su Jovan Vorkapić, direktor Direkcije za Republičku javnu imovinu Republlike Srbije, i Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja. Poslovni prostor preduzeća „Mofaza“ koje je u stečaju, već godinama je objekat posebne namene, a ovim činom stvoreni su pravni preduslovi,... »

Jagodina: Mladić povređen od strujnog udara

Šumadija press pre 1 dan  
On se približio kontaktnoj mreži koja je bila pod naponom od 25.000 volti, a zbog teških opekotina iz bolnice u Jagodini prebačen je u Beograd. Pretpostavlja se da se mladić popeo na neki od vagona i da se tada našao u strujnom kolu železničke kontaktne mreže. Železnice Srbije su upozorile da zbog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.