http://www.sumadijapress.co.rs/

Šumadija press

Grad ne sme da zaboravi zdravstene ustanove

Šumadija press pre 59 minuta  
Predsednik Skupštine grada i skupštinskog Odbora za socijalnu politiku i zdravstvo, Milan Urošević održao je sastanak sa direktorima zdravstvenih ustanova Kragujevca, kome je prisustvovao i prof. dr Predrag Sazdanović, pomoćnik ministra zdravlja i član Odbora. - Cilj sastanka sa direktorima... »

„Dani pravnika“ u Kragujevcu

Šumadija press pre 49 minuta  
Panel diskusijama i predavanjima studenatima i javnosti će se predstaviti Milomir Marić, novinar i pisac, voditelj emisija „Ćirilica“ i „Goli život“, dr Jovan Ćirić, direktor Instituta za uporedno pravo, Dragoljub Milojević, predsednik Vrhovnog kasacionog suda, Janko Lazarević, zamenik predsednika... »

Ćuprija: “Trak lajt” obučava prve radnike

Šumadija press pre 42 minuta  
Ugovorom koji su, u sedmici za nama, potpisali predsednik opštine Ninoslav Erić i generalni direktor kompanije koja se bavi proizvodnjom automobilske rasvete “Trak lajt”, Sven Milhauzen, predviđeno je da se fabrika izgradi do kraja sledeće godine. Opštinsko rukovodstvo ovu investiciju tumači kao... »

Provera polovnih automobila preko interneta

Šumadija press pre 23 minuta  
Radi se o “CarBond” aplikaciji za prikupljanje servisnih podataka o motornim vozilima na teritoriji Republike Srbije i bivših jugoslovenskih republika. Aplikaciju je razvila kompanija RING 9 iz Beograda. – Slične aplikacije već postoje u drugim zemljama, ali je “CarBond” nova po tome što omogućava... »

Promocija knjige Džona Njumena u Bogosloviji

Šumadija press pre 58 minuta  
Promocija će se održati u Bogosloviji, u svečanoj sali na poslednjem spratu, pored kapele. Knjigu “Kalista” napisao je rimokatolički kardinal Džon Njumen, ali mogu da je čitaju i pravoslavci, jer pripada korpusu hrišćanskih teoloških romana i nema dogmatskih prepreka. U osnovi je ljubavna priča gde... »

Rukomet: Overa remija iz Kluža

Šumadija press pre 1 sat  
Naime, aktuelni državni prvak, kragujevački Radnički, ostvario je u prvoj utakmici trećeg kola evropskog Kupa pobednika kupova izuzetno povoljan rezultat (29:29), tako da su u večerašnjem revanšu, „tigrice“ s pravom favorit. Ekipa je u potpunosti spremna, poručuje pivotmrn Biljana Balać, kapiten... »

Rukomet: Bogu mora Lepenica duboka

Šumadija press pre 1 sat  
Sedmerci
Rukometaši Radničkog, znatno kvalitetniji, ali i iskusniji na evropskoj sceni, ubedljivo su savladali Posejdon iu Lutrakija, trećeplasirani tim Grčke u prošloj sezoni, koji je na taj način stekao pravo da debituje na evropskoj sceni. Na drugoj strani Kragujevčanima je... »

Odbojka: Uz veliku borbu – ceo plen

Šumadija press pre 1 sat  
Debitantkinje u Superligi, odbojkašice Kraguja, prijatno su iznenadile svoje malobrojne navijače, relativno brzom pobedom i osvajanjem cekog plena protiv ekipe koja je, pre ovog susreta zauzimala visoko drugo mesto na tabeli. Istina, iako su Kragujevčanke, ostvarile maksimalan rezultat, one su do... »

Smederevo: „Esmarkova“ ponuda najbolja?

Šumadija press pre 1 dan  
Ambasador SAD u Beogradu Majkl Kirbi izjavio je da je ponuda američke kompanije „Esmark“ najbolja na tenderu za preuzimanje smederevske Železare.
On očekuje da će taj posao rezultirati pozitivnim ishodom. Kirbi je kazao da predstavnici „Esmarka“ i Vlade Srbije vode intenzivne pregovore o preuzimanju smederevske Železare. - Mislim da će premijer Srbije Aleksandar Vučić... »

„Samački hotel“ bez struje i grejanja

Šumadija press pre 1 dan  
Šanse da njihovi problemi budu rešeni su gotovo nikakve, bez obzira što su plaćali račune. Stanari su ogorčeni što se smrzavaju i što veče provode uz sveću, jer, kako su izjavili Tanjugu, redovno su svi izmirivali svoje obaveze. - Ovo je zgrada za samce koji uredno plaćaju svoje obaveze. Ovde žive... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.