http://www.sumadijapress.co.rs/

Šumadija press

Javni prevoz u Kragujevcu pred kolapsom

Šumadija press pre 10 sati  
obustavilo je funkciju javnog gradskog prevoza
Zbog finansijskih problema i nedostatka goriva, Saobraćajno preduzeće “Lasta” AD Beograd, u osam sati obustavilo je funkciju javnog gradskog prevoza na teritoriji grada Kragujevca. U saopštenju Odeljenja za informativne poslove organa grada Kragujevca ističe se da je... »

Aranđelovac: Ubijen radnik pumpe

Šumadija press pre 10 sati  
Iako je izvršilac pobegao nakon izvršenog krivičnog dela, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su ga odmah identifikovali i nešto kasnije pronašli i uhapsili u Aranđelovcu. Radi se o D. M. (43) iz Bukovika, kod koga je policija pronašla i pištolj sa kojim je, kako se sumnja, izvršio ubistvo.... »

Fudbal: Posle kiše i kiša golova

Šumadija press pre 11 sati  
Klizav teren natopljen vodom na igralištu u prigradskom naselju Ilićevo nije bio smetnja da gledaoci vide deset golova u kontrolnoj utakmici gradskog drugoligaša Srbije i podmlađene ekipe Radničkog 1923. Bila je to treća provera kragujevačkog superligaša, koji je nastupio bez Bubanje, Kovačevića,... »

Uhapšena još četvorica aktera tuče u Stanovu

Šumadija press pre 11 sati  
U pucnjavi iz vatrenog oružja i tuči učestvovali su M. Đ, B. V. i S. M. (starosti po 29 godina) i N. L. (27), svi iz Kragujevca. Oni će danas, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni zameniku Osnovnog javnog tužioca u Kragujevcu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna... »

Rekovac: Gorenje kupuje fabriku provodnika?

Šumadija press pre 1 dan  
Četvoročlana delegacija Gorenja na čelu sa članom Upravnog odbora, Brankom Apatom, posetila je Rekovac i Fabriku provodnika sa namerom da se upozna sa njenim potencijalima i visinom potrebnih ulaganja. Delegacija Gorenja se sastala sa direktorom Fabrike provodnika Draganom Matejićem i predstavnicom... »

Vaterpolo: Jači za Vrlića i Radića

Šumadija press pre 1 dan  
Radnički večeras (20,30) u Breši igra jednu od presudnih utakmica za plasman na finalni turnir Lige šampiona.
Nekoliko vrlo dobrih rezultata, kao što su pobeda protiv aktuelnog šampiona Evrope Barselonete u trećem kolu Lige šampiona, kao i remi protiv izuzetno jake ekipe riječkog Primorja u regionalnoj Triglav ligi, osokolili su ekipu... »

Komunalci u vanrednom stanju

Šumadija press pre 1 dan  
Sednica sazvana na zahtev Sindikata zaposlenih u komunalnoj delatnosti grada Kragujevca trebalo je da bude održana juče, ali se to nije desilo zbog nedostatka kvoruma. Zato je odmah zakazana i danas održana nova sednica u sali Doma sindikata, a razgovaralo se o teškoj materijalnoj situaciji i... »

Stipendije najboljim studentima

Šumadija press pre 1 dan  
Dobitnici stipendija, koje će primati u toku ove godine su Ivan Vujinović, student Agronomskog fakultetu u Čačku, Miljana Matović, sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, Biljana Gavrilović, studentkinha Pravnog fakulteta u Kragujevcu, Marija Kostić, sa Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu,... »

Svilajnac: Uručeno sedam svetosavskih zahvalnica

Šumadija press pre 1 dan  
Nenad Stevanović
Dobili su ih Nenad Stevanović, profesor fizičke kulture Poljoprivredno-veterinarske škole sa domom učenika „Svilajnac“, Aleksa Milosavljević, učenik četvrtog razreda Srednje škole „Svilajnac“, dobitnik brojnih nagrada na takmičenjima iz fizike i hemije i srebrne... »

Smederevo: Pregovori Vlade i „Esmarka“ o Železari

Šumadija press pre 2 dana  
Premijer Aleksandar Vučić najavio je u nedelju se očekuje dolazak kompletnog menadžmenta američke kompanije Esmark, te da će na dnevnom redu biti pitanja garancija i cena sirovina. Vučić je više puta do sada rekao da su ti pregovori teški, ali da Vlada Srbije daje sve od sebe jer bi privatizacija... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.