http://www.sumadijapress.co.rs/

Kraljevo: Pucnjava u prodavnici zdrave hrane

Šumadija press pre 8 minuta  
Dvojica muškaraca ušla su u prodavnicu, posle čega se čuo prasak kao petarda, a nakon nekoliko minuta izašli su i otišli, javio je dopisnik Tanjuga sa lica mesta. Za njima je izašao i ranjeni muškarac kome se videla povreda na ramenu, a koji je seo u svoj automobil i otišao. Policija je obezbedila... »

Smederevo: Dragutin Popov pobednik Bostanijade

Šumadija press pre 3 sata  
Učestvovala su 24 takmičara iz Idvora, Ostojićeva, Batuše, Osipaonice, Lugavčine i drugih mesta. Nadmetali su se za najslađu i najtežu lubenicu i dinju. Sveukupni pobednik, Dragutin Popov, imao je – 43,7 kilograma, ali i dinju – 15,5 kilograma. Najslađi bostan imao je Jovan Lukin, takođe iz... »

Udruženje „Roditelj“ obradovalo male Paraćince

Šumadija press pre 3 sata  
Kragujevačko Udruženje „Roditelj“ organizovalo je u selu Žunje besplatno sedmodnevno letovanje za decu iz Paraćina, čija su domaćinstva pogođena poplavama.
Deca, ukupno 21, uzrasta od šest do osam godina, smeštena su u porodicama koje se bave seoskim turizmom, pored Gružanskog jezera, u blizini Knića. U organizaciji ovog letovanja, Udruženju „Roditelj“ pomogli su opština Paraćin,... »

Trstenik: Festival posvećen deci

Šumadija press pre 2 sata  
Deca su umesto ulaznice donosila igračke za vršnjake iz poplavljenih područja, a organizatori su se, odrekli honorara. Tokom majskih poplava, gradska plaža u Trsteniku pretrpela je velika oštećenja tako da je Festival ekstremnih sportova ostao bez svojih poligona. „Trstenik fest“ je, ipak. održan u... »

Svilajnac: Nova ambulanta u Sedlaru

Šumadija press pre 3 sata  
Ova zdravstvena ustanova vodi brigu o zdravlju 1.250 građana. Obnovu i opremanje ambulante omogućili su meštani Sedlara koji su, uz pomoć sedam okolnih mesnih zajednica, donacija i opštine Svilajnac, obezbedili... »

Kraljevo: Situacija u Livnici sada pod kontrolom

Šumadija press pre 3 sata  
Livnica Fabrike vagona u Kraljevu imala je veliki i opasan problem jer u slučaju da nestane struja, nije imala alternativu za hlađenje zbog čega je, kako tvrdi direktor Livnice Zoran Bogdanović, pretila opasnost da dođe do eksplozije i ekološke katastrofe.
- Sada je situacija već pod kontrolom, što nije bio slučaj pre tri dana, kada je Livnica bila potpuno van kontrole – rekao je Bogdanović Tanjugu. Prema njegovim rečima, svima kojima se obratio – od zastupnice kapitala, preko... »

SPO organizuje akciju davanja krvi

Šumadija press pre 1 sat  
Pomenuta akcija biće održana u prostorijama Službe za transfuziju krvi Kliničkog centra Kragujevac. - SPO kao nacionalno odgovorna stranka i na ovaj način pomaže svojim sugrađanima , ali i svima koji gravitiraju Kliničkom centru Kragujevac. Akcijom davanja krvi pod sloganom “Daj krv, osećaj se... »

Fudbal: Omladinci – budućnost Bagremara

Šumadija press pre 3 sata  
Sa malim zakašnjenjem, kapitenu Filipu Andriću pobednički pehar uručio je Miroljub Mirčević, sekretar Fudbalskog saveza Kragujevca i poželeo mladim fudbalerima da i u višem rangu ostvaruju dobre rezultate. Ovo je veliki uspeh za mladi tim Bagremara, s obzirom na to da je seniorski tim ove godine... »

Zvezda otela Nikolu Kalinića

Šumadija press pre 1 dan  
Krilo kragujevačkog jadranskog ligaša Radničkog, reprezentativac Nikola Kalinić (23, 202) potpisao je trogodišnji ugovor sa beogradskog Crvenom zvezdom.
Kalinić je sa Radničkim imao ugovor, takođe, na tri godine, a u klubu iz grada na Lepenici tvrde da je za trećinu tog ugovorenog perioda, dakle godinu dana koliko je bio u Kragujevcu, isplaćen u potpunosti, pa su očekivali da se,... »

Čačak: Bez struje nekoliko sela

Šumadija press pre 1 dan  
Prema rečima Gorana Mićovića, dispečera čačanske Elektrodistribucije, dalekovod prema Gornjoj Trepči, Milićevcima i Gornjoj Bresnici ostao je bez napona, kao i deo onog koji vodi ka Rakovi. On ističe da je uzrok tome jučerašnje nevreme, da ima popadalih stubova, a u većini slučajeva je havariju... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.