http://www.sumadijapress.co.rs/

Šumadija press

Rukomet: Kragujevčanke i Jagodinke u finalu

Šumadija press pre 15 sati  
Tanić
KRAGUJEVAC – Dvorana: „Jezero“. Gledalaca: 600. Sudije: Cvetković i Nikolić (obojica iz Leskovca). Sedmerci: Radnički 9(7), Naisa 2(2) . Isključenja: Radnički 8 , Naisa 2 minuta. RADNIČKI: Stajković, Prijović 6, Kevrešan-Mačužić, Radosavljević 4, Begović, Milošević 6,... »

Kiša sa pljuskovima do četvrtka

Šumadija press pre 16 sati  
Danas posle podne i uveče, kao i tokom noći, moguće su obilnije padavine, od 20-30 litara za 12 sati, kažu meteorolozi, a na području Zapadne Srbije i Srema lokalno i do 40 litara. Zato se i na lokalnim rekama Lepenici, Jasenici, Crnici, kao i Kolubari, Lјigu, Ubu, Tamnavi, Jadru i Kubršnici... »

Književno-likovni „Suton na jezeru“

Šumadija press pre 16 sati  
Bile su izložene slike Vesne Vučićević i Ljiljane Vučković, a predstavljena je knjiga Nene Negovanović-Prokić „Stiže sa vetrom“ . – Stvaranje dve umetnice obuhvaćeno izložbom prijateljsko je susretanje u umetnosti. Ono nam na prvi pogled deluje različito, ali u suštini postoje niti koje ih... »

Odgovor novih članova Akademskog pozorišta SKC-a

Šumadija press pre 16 sati  
Nekoliko manjih scena naših poznatih autora – Branislava Nušića, Duška Radovića i Gordana Mihića – čine zanimljivu i komičnu celinu u kojoj se kriju odgovori na mnoga pitanja. Kako deca zamišljaju odrasle ljude, svoje roditelje i autoritete, dokle smo stigli u potrazi za sigurnijim i lepšim... »

Fudbal: Radnički na oproštaju u Novom Sadu

Šumadija press pre 16 sati  
Ovaj susret nema rezultatski značaj za plasman, jer je kragujevački superligaš ranije ispao iz lige i od naredne sezone takmičiće se u Prvoj ligi Srbije, a Novosađani su obezbedili četvrto mesto. Trener Neško Milovanović neće moći da računa na povređenog Rosića, a iz tima izostaju Bonsu i N.... »

Rukomet: Bez iznenađenja

Šumadija press pre 16 sati  
KRAGUJEVAC – Dvorana: „Jezero“. Gledalaca: 200. Sudije: Antić i Jakovljević (obe iz Beograda). Sedmerci: Jagodina 4(2), Knjaz Miloš 4(2). Isključenja: Jagodina 2, Knjaz Miloš 2 minuta. JAGODINA: Milanović 3, Radojević 12, Vasić 3, Matić 5(2), Jevtić, K. Georgijev 16 odbrana, Stefanović, Kukić 5,... »

Rukomet: „Tigrice“ ciljaju i pehar Kupa

Šumadija press pre 1 dan  
Optimista je i kapiten Biljana Balać, ali iskusna igračica naglašava: – Iako svi očekuju finale sa Jagodinom, idemo korak po korak i ne interesuje nas ko će da nam bude protivnik. To bi nam, možda, stvorilo dodatno opterećenje. Titulu smo osvojile i neka drugi razmišljaju o nama. Ono što mogu da... »

Sledeće nedelje odluka o Gradskom revizoru

Šumadija press pre 1 dan  
Nakon sprovedenog javnog oglasa, na koji se prijavilo tri kandidata, biće izabran Gradski revizor koji će rukovoditi Službom interne revizije i finansijske kontrole. Prema rečima načelnika Gradske uprave za poslove Gradonačelnika i Gradskog veća Jelene Bojović, reč je o novoj službi koja treba da... »

ZZŠ i DS: “Zaključak” za gradsku vlast

Šumadija press pre 1 dan  
Predstavnici i odbornici dve stranke, na konferenciji za novinare u Skupštini grada, protestovali su zbog najavljenog premeštanja Regionalnog centra javnog preduzeća “Pošta Srbije” i ukidanja Regionalnog centra “Elektroprivrede Srbije” koji je do sada bio u Kragujevcu. – Na sledećoj sednici... »

Fudbal: Radnički odlazi – mladi dolaze

Šumadija press pre 1 dan  
Slične priče mogli smo da zabeležimo i od ostalih momaka, debitanata u kragujevačkom superligašu, kojem preostaje da sutra odigra poslednji susret u eliti sa Vojvodinom u Novom Sadu. Njihovo vreme tek dolazi i svi oni kao i dečaci koji priželjkuju da pođu njihovim stopama, preuzimaju odgovornost... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.