Večernje novosti » Vesti dana

Večernje novosti

Vukosavljević: Otvaranje Muzeja savremene umetnosti 20. oktobra

Večernje novosti pre 4 sata
Rekonstrukcija Muzeja savremene umetnosti, koja je jedan od prioritetnih zadataka Vlade i Ministarstva kulture biće završena u roku, najavio je ministar Vladan Vukosavljević. REKONSTRUKCIJA Muzeja savremene umetnosti, koja je jedan od prioritetnih zadataka Vlade i Ministarstva kulture biće... »

UN: Presretnute dve severnokorejske pošiljke Siriji

Večernje novosti pre 9 sati
Dve severnokorejske pošiljke sirijskoj državnoj agenciji zaduženoj za program hemijskog oružja presretnute su u proteklih šest meseci. Dve severnokorejske pošiljke sirijskoj državnoj agenciji zaduženoj za program hemijskog oružja presretnute su u proteklih šest meseci, navodi se u... »

U Srbiji najmanje 15.000 civilnih žrtava rata

Večernje novosti pre 9 sati
Fond za humanitarno pravo predstavio je izveštaj "Pravni i institucionalni okvir u Srbiji u pogledu prava i potreba civilnih žrtava rata" i naveo da se veliki broj onih koji su propatili diskriminiše. Procenjuje se da je u Srbiji najmanje 15.000 civilnih žrtava rata, a zbog manjkavosti... »

Tramp preti Pakistanu a Kina ga brani

Večernje novosti pre 10 sati
Američki predsednik upozorio da SAD više neće tolerisati da ova zemlja nudi "sigurno utočište" za ekstremiste, dok iz Kine podsećaju na velike žrtve i značaj doprinos u borbi protiv terorizma. Kina je danas stala u odbranu Pakistana, nakon što je američki predsednik Donald Tramp upozorio... »

Kecelje podelile školarce u Novom Sadu

Večernje novosti pre 13 sati
Među stotinak škola u Srbiji, od 1. septembra jedino novosadski đaci neće nositi uniforme. od 50 škola, većina je za uniforme, ali nijedna nije krenula u proceduru nabavke. ĐACI osnovnih i srednjih škola u Novom Sadu na početku nove školske godine, 1. septembra, neće nositi obavezne... »

Braća Gasol i iskusni asovi predvode Špance na EP

Večernje novosti pre 7 sati
Selektor Serđo Skariolo je saopštio konačan spisak od 12 košarkaša, među kojima mesto nisu našli Havi Rabaseda i Sebas Sajc. Braća Gasol Paul i Mark, uz iskusne Huana Karlosa Navara, Serhija Rodrigeza i Fernanda San Emeterija predvodiće reprezentaciju Španije u napadu na odbranu evropskog... »

Gurović pred EP: Ova generacija sazrela da preuzme ulogu favorita i napadne zlato

Večernje novosti pre 10 sati
Sigurno je da su nas povrede u velikoj meri poremetile, ali pored toga svakako smo među favoritima za najviši plasman – kaže nekadašnji reprezentativac. Milan Gurović i Nemanja Aleksandrov ponovo zajedno. Nekadašnjim saigračima u Crvenoj zvezdi, potom i u reprezentaciji, putevi su se posle... »

Slovenija štiti slovenački jezik: Pivnica kažnjena zbog reklame na engleskom

Večernje novosti pre 1 dan
Pivnica iz Tolmina, na zapadu Slovenije, dvostruko je kažnjena jer je zbog velikog prisustva stranih gostiju na muzičkom festivalu za vikend istakla oglas na engleskom jeziku. Pivnica iz Tolmina, na zapadu Slovenije, dvostruko je kažnjena jer je zbog velikog prisustva stranih gostiju na muzičkom... »

Gobeljić će najverovatnije dobiti šansu u revanšu protiv Krasnodara: Osećam da ćemo se radovati

Večernje novosti pre 1 dan
Imaćemo fantastičnu podršku navijača, naš teren, i ogromnu želju da igramo u Ligi Evrope - poručuje Marko. Rodić i dalje na terapijama, Tanako potpisao. DOŠAO je kao desni bek, a imaće u četvrtak uveče priliku da se proslavi na punoj “Marakani” u sasvim drugačijoj ulozi. Marko... »

Skandal na SP: Tevez i Kujt dopingovani!

Večernje novosti pre 5 sati
Prema tvrdnjama hakerskog sajta “Fensi bers” Karlos, Gabrijel i Dirk su bili dopingovani u Južnoj Africi 2010. godine. KARLOS Tevez, Gabrijel Hajnce (Argentina) i Dirk Kujt (Holandija) igrali su dopingovani na Mundijalu u Južnoj Africi 2010. Te tvrdnje izneo je hakersi sajt “Fensi bers”,... »

©2017 Netmark d.o.o.