http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Čepurin: Rusi zainteresovani za banjski turizam u Srbiji

Večernje novosti pre 17 sati
Turisti iz Rusije su sve više zainteresovani za banjski turizam i posetu manastirima u Srbiji, rekao je danas ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin
Turisti iz Rusije su sve više zainteresovani za banjski turizam i posetu manastirima u Srbiji, rekao je danas ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. "U poslednjih godinu dana povećan je broj turista iz Rusije u Srbiji, ali... »

U seriji eksplozija u češkoj fabrici municije i mašina 19 povređenih

Večernje novosti pre 16 sati
U seriji eksplozija u češkoj fabrici mašina i municije "Poličske strojirni" u mestu Polički, danas je povređeno 19 ljudi, od kojih je stanje dvoje kritično
U seriji eksplozija u češkoj fabrici mašina i municije "Poličske strojirni" u mestu Polički, danas je povređeno 19 ljudi, od kojih je stanje dvoje kritično. Među povređenima su i četiri vatrogasca. Vlasti pretopstavljaju da bi u... »

Bugarska lak zalogaj za Srbiju

Večernje novosti pre 15 sati
Omladinska selekcija ostvarila je i drugu pobedu u prijateljskom dvomeču sa Bugarskom. Izabranici Milana Obradovića posle 3:1 u utorak, rivala su u četvrtak savladali za gol ubedljivije - 4:1 (1:1)
OMLADINSKA selekcija ostvarila je i drugu pobedu u prijateljskom dvomeču sa Bugarskom. Izabranici Milana Obradovića posle 3:1 u utorak, rivala su u četvrtak savladali za gol ubedljivije - 4:1 (1:1). Mada su Bugari preko Ivanova... »

U američkom gradiću ukinuta zabrana plesa na javnom mestu

Večernje novosti pre 15 sati
Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu
Vlasti američkog gradića Henrijete ukinule su neobičan propis koji je tokom više decenija zabranjivao ples na javnom mestu. Gradonačelnica Dženifer Klejson rekla je da je zabrana privukla pažnju zbog velike sličnosti sa filmom... »

Kinezi izvoze samo naš čelik

Večernje novosti pre 1 dan
Direktor "Hestila Srbija" povodom antidamping istrage EK. Song: Opredeljeni na prodaju robe proizvedene u Srbiji
"HESTIL Srbija" neće se baviti trgovinom čelika iz Kine ili drugih zemalja unutar teritorije Republike Srbije, zemalja EU ili ostalih država u okruženju, izjavio je direktor "Hestil Srbija" Sihai Song , povodom antidamping... »

Novi kurs ka Moskvi sa Mekmasterom?

Večernje novosti pre 23 sata
General Herbert Mekmaster, novi savetnik za nacionalnu bezbednost u Beloj kući, potvrđuje dominantnu ulogu vojnih krugova u Trampovoj administraciji. "Vikiliks": Bitka za dominaciju između vlade SAD i obaveštajaca
IMENOVANjEM generala H. R. Mekmastera za novog savetnika za nacionalnu bezbednost, američki predsednik Donald Tramp potvrdio je dominantnu ulogu vojnih krugova u svojoj administraciji. Iako se njegovim imenovanjem broj generala u... »

Grci na nogama: Kolaps gradskog prevoza zbog štrajka

Večernje novosti pre 22 sata
U Atini je danas počeo dvadesetčetvoročasovni štrajk radnika zaposlenih u gradskom preduzeću za šinski saobraćaj koji traže ukidanje izmena zakona koji bi po njihovom mišljenju otvorio vrata privatizaciji kompanije
U Atini je danas počeo dvadesetčetvoročasovni štrajk radnika zaposlenih u gradskom preduzeću za šinski saobraćaj koji traže ukidanje izmena zakona koji bi po njihovom mišljenju otvorio vrata privatizaciji kompanije, javljaju... »

Turska ne odustaje od izručenja Gulena, ali prihvata i deportaciju

Večernje novosti pre 22 sata
Turski ministar pravde Bekir Bozdag uputio je pismo američkom kolegi Džefu Sešnsu o zahtevu Ankare za izručenje muslimanskog imama Fetulaha Gulena, koga Ankara smatra odgovornim za neuspeli državni udar prošle godine
Turski ministar pravde Bekir Bozdag uputio je pismo američkom kolegi Džefu Sešnsu o zahtevu Ankare za izručenje muslimanskog imama Fetulaha Gulena, koga Ankara smatra odgovornim za neuspeli državni udar prošle godine. Bozdag je u... »

Završena sednica PIK-a, ambasadori zabrinuti zbog stanja u BiH

Večernje novosti pre 16 sati
Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov izjavio je da će rezultati vanredne sednice Saveta za primenu mira u BiH (PIK), održane u Sarajevu, biti poznati kada bude objavljena zajednička izjava učesnika tog sastanka
Ruski ambasador u BiH Petar Ivancov izjavio je da će rezultati današnje vanredne sednice Saveta za primenu mira u BiH (PIK), održane u Sarajevu, biti poznati kada bude objavljena zajednička izjava učesnika tog sastanka. "Mi smo... »

Nesreća kod kuršumlije: Traktorista sleteo s puta i poginuo

Večernje novosti pre 19 sati
V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je sinoć kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom putu
V. S. (58) iz kuršumlijskog sela Trmka poginuo je u toku jučerašnjeg dana kada se traktor kojim je upravljao prevrnuo na seoskom putu. Od zadobijenih povreda nesrećni čovek je preminuo na licu mesta, a prema saopštenju Policijske... »

Evro danas 123,94 dinara

RTV  pre 4 sata  još 4 povezane

Istraga protiv Šulca?

Danas  pre 10 sati  još 3 povezane

Jeremić:Pobediću ako ljudi u Priboju budu glasali srcem i stomakom

Nova ekonomija  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.