Večernje novosti » Vesti dana

Večernje novosti

Četvrto veče “Bir festa”: Odlična zabava za više od 150.000 ljudi

Večernje novosti pre 6 sati
pretposlednje festivalske večeri Darko Rundek je na Ušću, pred 150.000 obožavalaca, napravio pravi spektakl, više od običnog koncerta, nalik pozorišnom komadu. JOŠ jedna “vrela” festivalska noć na Ušću uz sjajnu muziku i pivo! Pretposlednje maratonsko veče 15. ”Bir festa”... »

Astrologija Nedeljni horoskop za period od 20. do 27. avgusta 2017. godine

Večernje novosti pre 7 sati
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate. OVAN (21. 3 - 20. 4) Posao - Iskoristite naklonost zvezda za ostvarenje snova. Savršen trigon između vašeg vladara Marsa i Saturna,... »

Pribor za slikanje malom Avganistancu

Večernje novosti pre 7 sati
Dečji kulturni centar Beograd pomaže školovanju Farhada Nurija (10), izbeglicu iz Avganistana, koji je prodajom svojih crteža pomogao prikupljanje novca za lečenje jednog dečaka iz Srbije. DEČJI kultuni centar Beograd juče je ugostio desetogodišnjeg Farhada Nurija, izbeglicu iz Avganistana,... »

Novo istraživanje: Mačke nisu domaće životinje

Večernje novosti pre 8 sati
Iako su mačke, uz pse, najpopularniji kućni ljubimci, nova studija Univerziteta u Vašingtonu kaže da one nisu domaće životinje i da su samo delimično pripitomljene. Iako su mačke, uz pse, najpopularniji kućni ljubimci, nova studija Univerziteta u Vašingtonu kaže da one nisu domaće... »

Novitet "Porše panamera sport turizmo": Luksuzni karavan na drumu

Večernje novosti pre 8 sati
Pored svega što "panameru" čini čistokrvnim "poršeom", sada je putnicima omogućeno znatno više prostora na zadnjoj klupi, ali i znatno veći prtljažni prostor. ČUVENI "Porše" predstavio je novi "panamera sport turizmo" ili što bi se kod nas reklo "panamera karavan". U razvoj ovog modela je... »

Ordinacija Srčanim bolesnicima prija planina, a astmatičarima more

Večernje novosti pre 8 sati
Na toploti se krvni sudovi šire, pa se srčani mišić slabije hrani, što može da pogorša stanje obolelih. ODMOR za mnoge ljude najčešće podrazumeva odlazak na more, ali prilikom izbora mesta letovanje treba uzeti u obzir činjenicu koji klimatski uslovi će telu najviše prijati. Profesor dr... »

Milena Radulović: Trebalo je da živim u vreme balova

Večernje novosti pre 8 sati
Mlada glumica o studentskim danima, glumi, novom filmu "Patuljci sa naslovnih strana", kafi i modi. MADA je kao dete pohađala časove glume u dramskom studiju reditelja i scenariste Mike Aleksića i njegove supruge Biljane, tek u srednjoj školi odlučila je da joj dotadašnji hobi postane... »

Ekskluzivni Jadran za duboki džep

Večernje novosti pre 9 sati
Uprkos visokim cenama Dalmaciju svake godine poseti veliki broj gostiju iz Srbije. NOĆENjE u vili iz koje puca pogled na Dubrovnik košta 6.000 evra, a gostima su na raspolaganju privatni kuvar i sva čuda tehnike. Dok većina za tu "jednu noć" mora da radi cele godine, vila je rezervisana godinu... »

Grbić još čeka Ivovića

Večernje novosti pre 9 sati
Selektor odbojkaša ni u subotu nije mogao da saopšti tim za EP u Poljskoj: U ponedeljak ćemo definitvno znati da li Marko može da nam pomogne ili ne. NIKOLA Grbić ni u subotu uveče zbog povrede Marka Ivovića nije mogao da saopšti tim, koji će pokušati da se dokopa medalje na EP od 24.... »

Osnivač Fjesbuka dobio kćerku i ide na dvomesečno odsustvo

Večernje novosti pre 9 sati
Osnivač Fejskuba Mark Zakerberg izjavio je da će uzeti dva meseca odsustva zbog rođenja druge kćerke. Osnivač Fejskuba Mark Zakerberg izjavio je da će uzeti dva meseca odsustva zbog rođenja druge kćerke. Zakerberg je rekao da će iskorisiti opciju koja postoji u Fejsbuku da uzme odsustvo u... »

Protest malinara zbog neispunjenih obećanja

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Utopio se mladić u Gružanskom jezeru

Večernje novosti  pre 9 sati  još 2 povezane

Iskliznuo voz: Poginule 23 osobe, 64 povređene

Večernje novosti  pre 10 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.