Večernje novosti » Vesti dana

Večernje novosti

Končane tunike, haljine, bluze

Večernje novosti pre 3 sata
Ležerna i prijatna za nošenje, sa elastinom ili bez njega, štrikana odeća od pamuka idealno se uklapa uz gotovo sve letnje modne kombinacija. ZA vrele dane i nešto svežije noći, tunike, haljine i bluzice od pamučnog konca su nepogrešiv izbor. Ležerna i prijatna za nošenje, sa elastinom... »

Obradović: Zajedno samo o fer izborima

Večernje novosti pre 3 sata
Boško Obradović, lider Dveri, o ujedinjenju opozicije i beogradskim izborima: Jasno je da su Dveri treći put i alternativa i sadašnjem i bivšem režimu. Imaćemo kandidata za gradonačelnika. NIJE bilo nikakvih razgovora između Dveri i Saše Jankovića o predizbornoj koaliciji. Razlikuju nam... »

Pogledajte Ruska avijacija za nedelju dana uništila 730 terorističkih objekata; Opkoljena divizija terorista (video)

Večernje novosti pre 4 sata
Ruska avijacija je u vazdušnim operacijama u Siriji za proteklih nedelju dana uništila 730 objekata terorističkih organizacija. Ruska avijacija je u vazdušnim operacijama u Siriji za proteklih nedelju dana uništila 730 objekata terorističkih organizacija, saopšteno je iz Ministarstva odbrane... »

MUP zakasnio sa ''brisanjem'' Jokića?

Večernje novosti pre 4 sata
Tužilaštvo u Kotoru ispituje državljanstvo Vladimira Jokića, predsednika opštine. Policija više ne može da deluje retroaktivno. U kotorskom sudu sačinjen je predmet za utvrđivanje zakonitosti. DRŽAVLjANSTVO Vladimira Jokića, predsednika Opštine Kotor (Demokratska Crna Gora) našlo se pod... »

Svetske zvezde u Beogradu: Stižu Kijanu Rivs i Natali Dormer

Večernje novosti pre 4 sata
Kako saznaju "Novosti", popularni Kijanu u Srbiju stiže ovih dana, a trebalo da se smesti u jedan od hotela u centru grada. Takođe za koji dan, nizu slavnih posetilaca pridružiće se i zvezda iz “"Igri prestola" SLAVNI glumac Kijanu Rivs još jedna je među velikim zvezdama Holivuda koje će... »

Komentar: Putin

Večernje novosti pre 4 sata
Svet se, očigledno, promenio. Bar u razmišljanju običnog naroda. Blokovska podela im je danas manje važna, ma koliko bila izražena u stavovima političara i oštroj retorici Vašingtona i Moskve. ŠOKANTNI rezultati ankete", napisao je "Forbs" komentarišući rezultate istraživanja "Pju... »

Plaši ih i zvuk ruskih tenkova

Večernje novosti pre 5 sati
NATO uznemiren pripremama zajedničkih vežbi ruske i beloruske armije. DO početka strateških vojnih manevara "Zapad 2017", u kojima će učestvovati jedinice Rusije i Belorusije, ostalo je još oko mesec dana, ali članice NATO već je uhvatila nervoza. Najburnije reaguju komšije pa je... »

Lokomotiva ode za 125.000 evra

Večernje novosti pre 5 sati
Delimično uspešna licitacija rashodovanih kompozicija preduzeća "Srbija voz". Jedna rashodovana lokomotiva prodata je po početnoj ceni, a za druge dve nije bilo zainteresovanih. RASHODOVANA lokomotiva, stara 42 godine, prodata je juče na licitaciji po početnoj ceni od 15 miliona dinara,... »

Za bolje varenje i raspoloženje

Večernje novosti pre 5 sati
Kombinovani začinski čajevi pravi su eliksir za lepo raspoloženje, ali i za dobru cirkulaciju i varenje. KOMBINOVANI začinski čajevi pravi su eliksir za lepo raspoloženje, ali i za dobru cirkulaciju i varenje, poručuje bečki lekar Hademar Bankhofer. Za ove namene je najbolje da pomešate... »

"Zemlja gruva" na Crnom vrhu

Večernje novosti pre 5 sati
Planinski muzički festival na Divčibarama. NA ski-stazi Crni vrh na Divčibarama danas će biti održan drugi "Mountain music fest" ("Planinski muzički festival"), na kome će nastupiti "Zemlja gruva", Marko Luis, Kralj Čačka, ZAA, Uroš Spasojević projekat, "SinKub" i "Valternativa radio".... »

Kolaps na granici: Batrovci sedam sati, Horgoš četiri

B92  pre 1 sat  još 14 povezanih

Spremite se: Stižu nam vremenske nepogode

Mondo  pre 2 sata  još 10 povezanih

Obeležena 103. godišnjica Cerske bitke

Novi magazin  pre 2 sata  još 11 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.