Večernje novosti » Vesti dana

Večernje novosti

CG: Maloletnik iz Srbije izazvao stravičan udes u kom su povređene četiri osobe

Večernje novosti pre 6 sati
Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Žabljaku, kada je automobil "Audi" beogradskih registraskih tablica sleteo sa puta. Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Žabljaku, kada je automobil "Audi" beogradskih registraskih tablica... »

Stejt dipartment: Vlada Srbije nastavila restituciju imovine

Večernje novosti pre 1 dan
Vlada Srbije nastavila je restituciju imovine verskih zajednica oduzete posle 1945. godine, stoji u izveštaju američkog Stejt dipartmenta o verskim slobodama u Srbiji za 2016 godinu. Vlada Srbije nastavila je restituciju imovine verskih zajednica oduzete posle 1945. godine, stoji u izveštaju... »

Lukić predstavljen u Levanteu: Imam priliku da igram sa najboljim ekipama sveta

Večernje novosti pre 6 sati
Trener i saigrači su me lepo prihvatili, spreman sam za derbi već u prvom kolu. Želim da se prilagodim što pre - poručio je Saša. Juče najavljeno, danas ostvareno. Saša Lukić će do kraja sezone igrati u Levanteu kao pozajmljeni igrač Torina. Već na predstavljanju je poručio da je u... »

Sinsinati: Krunićeva izbacila šampionku Rolan Garosa

Večernje novosti pre 24 sata
Srpska teniserka nastavila ne sa sjajnim partijama u Sinsinatiju, pošto je na startu turnira savladala Letonku Jelenu Ostapenko 6:4, 6:2. Srpska teniserka Aleksandra Krunić nastavila ne sa sjajnim partijama u Sinsinatiju, pošto je na startu turnira savladala šampionku Rolan Garosa Letonku Jelenu... »

Španske službe spasile skoro 600 migranata iz 15 čamaca(video)

Večernje novosti pre 3 sata
Pomorska spasilačka služba u Španiji danas je spasila skoro 600 migranata koji su u 15 čamaca pokušali da iz Maroka pređu Sredozemno more rutom koju inače često koriste migranti da dopru do Evrope. Pomorska spasilačka služba u Španiji danas je spasila skoro 600 migranata koji su u 15... »

Haradinaj: Uskoro razrešenje političke situacije na Kosovu

Večernje novosti pre 8 sati
Kandidat za premijera velike, tzv. ratne koalicije i lider Alijanse za budućnost Kosova, Ramuš Haradinaj misli da će politička situacija na Kosovu uskoro biti razjašnjena. PRIŠTINA - Kandidat za premijera velike, tzv. ratne koalicije i lider Alijanse za budućnost Kosova, Ramuš Haradinaj... »

Sinsinati: Ferer prejak za Tipsarevića

Večernje novosti pre 3 sata
Janko do početka trećeg seta igrao veoma dobro, ali ga je tada stigao umor što je David znao da iskoristi. Prošao je kao “laki luzer” Janko Tipsarević do drugog kola turnira u Sinsinatiju, ali takmičenje nije uspeo da nastavi. Posle velike borbe i dva časa i 28 minuta igre je David Ferer... »

Lavrov: Moskva protiv ekonomskog gušenja Severne Koreje

Večernje novosti pre 7 sati
Zvanična Moskva ne podržava pozive za gušenje ekonomije Severne Koreje, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. MOSKVA - Zvanična Moskva ne podržava pozive za gušenje ekonomije Severne Koreje, izjavio je danas ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, dodajući da... »

Svaki četvrti na put ide bez polise zdravstvenog osiguranja

Večernje novosti pre 5 sati
Svaki četvrti turista iz Srbije koji kreće na odmor u inostranstvo ne kupuje polisu putnog zdravstvenog osiguranja, te ukoliko im se nešto desi mogu biti u ozbiljnom problemu, jer su troškovi lečenja veliki. Svaki četvrti turista iz Srbije koji kreće na odmor u inostranstvo ne kupuje polisu... »

Američki magazin o rakiji: ''Esencija srpskog bića''

Večernje novosti pre 24 sata
Magazin "Wine Enthusiast" objavio je članak o rakiji, u kojem se piće opisuje kao važan segment kulturnog nasleđa i ''esencija srpskog bića''. BEOGRAD - Magazin "Wine Enthusiast" objavio je članak o rakiji, u kojem se piće opisuje kao važan segment kulturnog nasleđa i ''esencija srpskog... »

©2017 Netmark d.o.o.