http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Špijunka: Šapićeva torta za jubilej

Večernje novosti pre 4 sata
Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić priredio je malo iznenađenje novobeogradskom paru Milićević koji je juče obeležio - 68. godišnjicu braka
PREDSEDNIK opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić priredio je malo iznenađenje novobeogradskom paru Milićević koji je juče obeležio - 68. godišnjicu braka. Šapić je, nakon što je dobio pismo od njihove unuke, odlučio da im lično... »

Polemike Zuvdija Hodžić: Njegoš nije genocidan

Večernje novosti pre 1 sat
Ako "Gorski vijenac" posmatramo kao književno delo, odnosno "dramsko" delo - onda ga tako treba i tumačiti
Ako "Gorski vijenac" posmatramo kao književno delo, odnosno "dramsko" delo - onda ga tako treba i tumačiti. Uvredljive reči koje Turcima upućuju likovi Crnogoraca ne odražavaju pesnikov stav. Na njih istom merom odgovaraju i... »

Penzije i iz Rusije

Večernje novosti pre 2 sata
Sporazum o socijalnoj sigurnosti između Srbije i Ruske federacije. Priznaće se radni staž onima koji su nekada radili u ovoj državi
SVI oni koji su nekada radili u Rusiji ili sada tamo imaju posao moći će uskoro da taj svoj rad i naplate, odnosno da ostvare pravo na penziju. Radni staž će im ući u obračun penzionog čeka i dobijaće deo penzije iz ove države.... »

Olimpija prekinula sjajan niz Partizana: Opomena pred teške duele

Večernje novosti pre 11 sati
Nismo mnogo mislili o tome, trudimo se da nasvakoj utakmici igramo najbolje što možemo. Pokušaćemo iz ovog poraza da izvučemo pouke - kaže Andrić
TAČKU na Partizanovu seriju stavio je u "Tivoliju" Brendon Džeferson, koji se potrudio da se gosti posle duela sa Olimpijom (74:68) kući vrate praznih ruku. Broj 13, koji govori koliko su uzastopnih pobeda u svim takmičenjima... »

Partizan dovodi štopera: Vujadinović danas stiže?

Večernje novosti pre 10 sati
Crno-beli već mesecima jure iskusnog centralnog beka, a prilika da se transfer realizuje bi mogla da bude danas. Nikola ponikao u Zvezdi
PARTIZAN i Nikola Vujadinović (30) - poslednji pokušaj. Jure crno-beli iskusnog centralnog beka već mesecima, a prilika da se transfer konačno realizuje je, možda, danas. Igrač koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, a karijeru gradio... »

Projektima samo koliko mora

Večernje novosti pre 2 sata
U gradu na Veternici uskoro slede konkursi za socijalu, kulturu i medije
LESKOVAC - Gradska uprava za društvene delatnosti je dobila saglasnost Gradskog veća da raspiše javne konkurse za finansiranje, odnosno sufinansiranje projekata u oblasti socijalne zaštite, kulture i javnog informisanja. Za ove... »

CIES: Nejmar najskuplji, Srba nema ni među 100

Večernje novosti pre 21 sat
Prema Međunarodnom centru za fudbalska istraživanja Brazilac je ispred Mesija i Ronalda. Ispred Portugalca Pogba, Grizman, Suarez i Kejn
DA su srpski klupski i reprezentativni fudbal daleko od vrha nije nikakva novost (mada "orlovi" napreduju u poslednje vreme), ali ono što je promena, i to u negativnom smislu, je činjenica da više nemamo ni posebno skupe igrače.... »

U Somboru posao za 150 radnika

Večernje novosti pre 11 sati
U Somboru u ponedeljak potpisan ugovor sa italijanskom firmom. "Prodžeti" kupio parcelu u Industrijskoj zoni
SOMBOR - Gradonačelnica Sombora Dušanka Golubović i Romano Rosi, vlasnik i direktor italijanske firme obuće "Prodžeti" (Progetti) d.o.o. u ponedeljak su potpisali ugovor o prodaji građevinskog zemljišta površine 98 ari u... »

Branka Glavonjić: Verujem u nove generacije

Večernje novosti pre 6 sati
Branka Glavonjić o trećoj sezoni "Bunt rok festivala"
U TOKU je konkurs za "Bunt rok festival 2017" - takmičenje novih i neafirmisanih bendova i autora, koje organizuje RTS i emisija "Bunt", i trajaće do 2. februara. Branka Glavonjić, idejni tvorac i organizator festivala, otkriva za "Novosti" da su uslovi za prijavu isti... »

Ublažite perutanje kože

Večernje novosti pre 7 sati
Napravite sami losion za negu kože od tri prirodna sastojka, kokosovog ulja, ši butera i kakao praha
PRIMETILI ste da vam se koža zimi više suši i peruta, naročito noge, što je posledica slojevitog oblačenja, debelih čarapa, helanki, pantalona... Napravite sami losion za negu kože od tri prirodna sastojka, kokosovog ulja, ši... »

©2016 Netmark d.o.o.