Večernje novosti » Vesti dana

Večernje novosti

Srpski turisti bili nedaleko od terorističkog napada: Videli stampedo, srećom niko nije povređen

Večernje novosti pre 12 sati
Oko sedam, osam naših ljudi prešlo most na početku ulice Las Ramblas, dok se incident dešavao na drugom kraju - kažu u agenciji Rapsodi travel. BEOGRAD - U momentu terorističkog napada u Barseloni u ulici Las Ramblas našla se i grupa od 32 srpskih turista, ali niko nije povređen. Oni su,... »

Žika odrao ruku, "harli" uništen

Večernje novosti pre 1 dan
Bas gitarista "Ju grupe" imao juče saobraćjnu nesreću sa motorom u Novim Banovcima, ali je prošao bez ozbiljnih povreda. Udario ga je „jugo” koji je izleteo sa sporednog puta. OSNIVAČ i bas gitarista "JU grupe" Žika Jelić (75) doživeo je juče saobraćajku dok je vozio motor "harli... »

Vraćaju ih u BiH: Braća Hodžić proterana iz Nemačke zbog terorizma

Večernje novosti pre 10 sati
Braća Amir i Emir Hodžić, državljani BiH koje je Nemačka odlučila da protera zbog sumnje da su povezani s islamističkim terorizmom, deportovani su u BiH gde su nakon kratkog saslušanja pušteni na slobodu. Braća Amir i Emir Hodžić, državljani BiH koje je Nemačka odlučila da protera... »

Lokomotiva i Rubin gledali Boaćija

Večernje novosti pre 16 sati
Skaut i direktori ruskih klubova su iskoristili priliku da se još jednom na delu uvere u kvalitete napadača iz Gane. RIČMOND Boaći i sinoć u Krasnodaru bio je na oku skauta Lokomotive iz Moskve i Rubina. Skaut i direktori ruskih klubova iskoristili su priliku da se još jednom na delu uvere u... »

Na šalter banke vratio 1.000 evra

Večernje novosti pre 17 sati
Policajac iz Policijske stanice u Šekovićima ispravio veliku grešku službenice. On pojašnjava da je blagajnica, prilikom isplate novca isplatila 1.000 evra viška. ŠEKOVIĆI - Radosav Sekulić v.d. komandira Policijske stanice u Šekovićima vratio je banci 1.000 evra koji su mu omaškom... »

Zbog kršenja zabrana 16 nasilnika u zatvoru

Večernje novosti pre 8 sati
Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca od početka primene novog Zakona o sprečavanju nasilja u porodici izrekao 16 zatvorskih kazni nasilnicima koji su prekršili sudsku zabranu prilaska žrtvama. BEOGRAD - Prekršajni sud u Beogradu je za dva i po meseca od početka primene novog Zakona... »

Federer protiv promena: Još samo da treneri siđu na teren i trče sa nama

Večernje novosti pre 9 sati
Biće nam potrebni fizički spremni treneri - našalio se Rodžer i poručio da je premalo vremena između poena u pojedinim situacijama. Planiraju organizatori Ju-Es opena da pokrenu svojevrsnu tenisku revoluciju. Ove sezone će u kvalifikacijama za poslednji grend slem sezone uvesti sat koji će... »

Pravilnik o PDV evidenciji preobiman i skup

Večernje novosti pre 9 sati
Uoči donošenja novog pravilnika o PDV evidenciji Unija poslodavaca Srbije smatra da, uprkos neznatnim izmenama Pravilnika u obliku, sadržini i načinu vođenja evidencije, ovaj dokument predstavlja neodgovarajuće i skupo rešenje. Uoči donošenja novog pravilnika o PDV evidenciji Unija... »

Obeležena godišnjica najslavnije bitke Karađorđevih ustanika

Večernje novosti pre 10 sati
U Spomen parku Ivankovac kod Ćuprije danas je održana centralna manifestacije Srbije, povodom 212. godišnjice Boja na Ivankovcu i prve pobede srpskih ustanika nad regulanom turskom caraskom vojskom. U Spomen parku Ivankovac kod Ćuprije, na lokalitetu Šančevi na Ivankovcu, danas je održana... »

"Novosti" saznaju Naknada dinastiji

Večernje novosti pre 1 dan
Karađorđevići u restituciji neće ostati praznih šaka. Novac i unuku Branislava Nušića. Ukupan izdatak 4 milijarde evra. ČLANOVI dinastije Karađorđević imaće pravo na obeštećenje oduzete imovine, ali ne za Beli dvor, jer će njegov status biti rešen posebnim zakonom, potvrdio je, za... »

©2017 Netmark d.o.o.