http://www.novosti.rs

Večernje novosti

Beograd u Kini proglašen za najpopularniju destinaciju

Večernje novosti pre 1 dan
Beograd je na Četrnaestom svetskom sajmu turizma u Šangaju proglašen za najpopularniju destinaciju, a srpska prestonica laskavo priznanje osvojila je na osnovu posetilaca i kineskih turističkih agencija
ŠANGAJ - Beograd je na Četrnaestom svetskom sajmu turizma u Šangaju proglašen za najpopularniju destinaciju, a srpska prestonica laskavo priznanje osvojila je na osnovu posetilaca i kineskih turističkih agencija. "Ovo je sjajna... »

Kada žene glume orgazam

Večernje novosti pre 1 dan
Znamo da mnoge žene lažiraju orgazam, ali novo američko istraživanje pokazuje kada to najčešće rade
Znamo da mnoge žene lažiraju orgazam, ali novo američko istraživanje pokazuje kada to najčešće rade. Čak 60 odsto dama glumi vrhunac u novoj i dugogodišnjoj vezi, dok se 40 procenata pretvara nakon što sklope brak i tokom šeme za... »

Nataša Kovačević: U najvećim bolovima sam prelomila kako ću dalje

Večernje novosti pre 20 sati
Meni je sudbina pokazala da ne treba da pravim planove za budućnost. Volela bih da završim studije - turizam i sportski menadžment, kaže Nataša koja je izdala i knjigu "Koraci"
Dok sam ležala u neverovatnim bolovima, nekoliko sekundi posle nesreće, odlučila sam da ne provedem ostatak života u razmišljanju zašto se to dogodilo baš meni, rekla je Tanjugu nekadašnja košarkašica Nataša Kovačević. Sudbina... »

Evo šta je Tramp sve uradio za 100 dana predsedništva

Večernje novosti pre 17 sati
Predsednik SAD Donald Tramp za privih 100 dana predsedništva potpisao je 30 izvršnih naređenja, 20 ukaza, 28 predsedničkih memoranduma i 28 zakona
Predsednik SAD Donald Tramp za privih 100 dana predsedništva potpisao je 30 izvršnih naređenja, 20 ukaza, 28 predsedničkih memoranduma i 28 zakona. Kako navodi Si-En-En (CNN), Tramp je mnoga izvršna naređenja i zakone potpisao... »

Zemljotres pogodio Filipine, očekuju se opasni talasi

Večernje novosti pre 1 dan
Zemljotres se dogodio na dubini od 10 kilometara, sa epicentrom 68 kilometara južno od grada General Santos
Zemljotres jačine 7,2 stepena po Rihtereovoj skali pogodio je večeras Filipine, saopštio je Pacifički centar za uzbunjivanje na cunami. Zemljotres se dogodio na dubini od 10 kilometara, sa epicentrom 68 kilometara južno od grada... »

Makedonija Čavkov: Policija će braniti Ustav; Kurc: Osuđujem nasilje

Večernje novosti pre 23 sata
Policijski službenici će pod zakletvom braniti Ustav Makedonije, štiti teritorijalni integritet i suverenitet zemlje
Policijski službenici će pod zakletvom braniti Ustav Makedonije, štiti teritorijalni integritet i suverenitet zemlje. Oni će biti garant bezbednosti za građane i čuvaće javni red i mir, izjavio je direktor Biroa za javnu... »

Nemački poslodavci: Svaki drugi planira zapošljavanje

Večernje novosti pre 20 sati
Nemački privrednici ove godine malo optimističniji u oceni ekonomske situacije u Srbiji: Nove radnike planira da angažuje 48 anketiranih nemačkih preduzeća, dok 13 odsto razmišlja o otkazima
NOVE radnike planira da angažuje 48 anketiranih nemačkih preduzeća u Srbiji, dok 13 odsto razmišlja o otkazima. Isti procenat, 48 odsto firmi, ove godine namerava da poveća investicije, dok o manjem ulaganju razmišlja 11 odsto... »

Gabrijel: Uloga Ivanke Tramp nepotizam

Večernje novosti pre 19 sati
Ministar spoljnih poslova Nemačke, Zigmar Gabrijel, kritikovao je ulogu Ivanke Tramp, ćerke predsednika SAD Donalda Trampa, u američkoj administraciji
Ministar spoljnih poslova Nemačke, Zigmar Gabrijel, kritikovao je ulogu Ivanke Tramp, ćerke predsednika SAD Donalda Trampa, u američkoj administraciji , rekavši da je to forma "nepotizma". "Za mene postoje stvari koje su čudne,... »

Tehel vraća Subotića među "milionere"

Večernje novosti pre 15 sati
Srpski defanzivac je zimus otišao u Keln na pozajmicu do kraja sezone i polako najavio povratak u staru formu, a sa njom i u tim Borusije
TRENER Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel najavio je povratak Nevena Subotića među "milionere". Srpski defanzivac je zimus otišao u Keln na pozajmicu do kraja sezone i polako najavio povratak u staru formu. - Bih bio srećan da... »

Optužnica protiv Slobodana Milosavljevića

Večernje novosti pre 21 sat
Istraga povodom sumnje da je bivši ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede zloupotrebio službeni položaj. Tužilaštvo tvrdi da je pribavio imovinsku korist veću od milijardu dinara firmi "Maksim" iz Novog Sada
TUŽILAŠTVO za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv Slobodana Milosavljevića, bivšeg ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, zbog sumnje da je zloupotrebio položaj i tako pribavio imovinsku korist od... »

Pogledajte kako je Britanac "samleo" Ukrajinca u 11. rundi!

Vesti online  pre 8 sati  još 6 povezanih

Vremeplov (30. april 2017)

RTS  pre 55 minuta  još 2 povezane

"Od Jankovića zavisi, sa Đilasom se dugo nisam video"

B92  pre 55 minuta  još 1 povezana

U: većem delu Srbije danas oblačno, ponegde kiša

Blic  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.