http://www.novosti.rs

Đaci bez časova zbog štrajka prosvetara, nastavnici neće manju platu

Večernje novosti pre 3 sata  
Učionice će biti prazne, a prosvetari će se u 13 časova okupiti na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.
U STOTINAMA osnovnih i srednjih škola u sredu neće biti časova, jer nastavnici, članovi četiri prosvetna sindikata organizuju jednodnevni štrajk. Mada su u utorak sindikalni lideri pregovarali sa ministrom prosvete dr Srđanom... »

REBALANS Smanjene plate i penzije na decembarskom čeku!

Večernje novosti pre 1 sat  
Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će smanjenje plata i penzija biti privremeno i delimično i da će stupiti na snagu 1. novembra
BEOGRAD - Ministar finansija Dušan Vujović izjavio je danas da će smanjenje plata i penzija biti privremeno i delimično i da će stupiti na snagu 1. novembra, uticaće na plate i penzije koje se isplaćuju u decembru. Istovremeno,... »

ČESTITAMO NOVAK I JELENA DOBILI SINA!

Večernje novosti pre 3 sata  
Supruga najboljeg tenisera planete porodila se u Francuskoj i na svet donela lepog i zdravog dečaka. Porođaj protekao u najboljem redu, mama i beba se osećaju dobro. Odmah krenulo slavlje
NOVAK i Jelena Đoković postali su roditelji divnog dečaka! Supruga najboljeg tenisera planete porodila se juče u Nici, i na svet donela lepog i zdravog sina. Porođaj je protekao u najboljem redu, a beba i mama se osećaju dobro.... »

Vulin: Ne radiš? Nema socijalne pomoći

Večernje novosti pre 1 sat  
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da socijalna pomoć nije trajna kategorija i da to ne sme da bude stanje, poručivši da će primaoci socijalne pomoći morati da rade određeni broj sati
BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da socijalna pomoć nije trajna kategorija i da to ne sme da bude stanje, poručivši da će primaoci socijalne pomoći morati da... »

Tači bi da bude predsednik Kosova

Večernje novosti pre 3 sata  
Lider DPK Hasim Tači spreman je na kompromisna rešenja sa koalicionim opozicionim blokom uz uslov da bude predsednik Kosova, prenosi "Tribuna"
PRIŠTINA - Lider DPK Hasim Tači spreman je na kompromisna rešenja sa koalicionim opozicionim blokom uz uslov da bude predsednik Kosova, prenosi "Tribuna". Izgleda da je Tači definitivno ''digao ruke'' od pokušaja da formira... »

Rupa veća za 50 milijardi

Večernje novosti pre 1 sat  
Vlada odlučuje o rebalansu budžeta. Minus u državnoj kasi biće u ovoj godini uvećan za blizu 50 milijardi dinara, stoji u nacrtu rebalansa budžeta koji bi Vlada Srbije danas trebalo da usvoji
MINUS u državnoj kasi biće u ovoj godini uvećan za blizu 50 milijardi dinara, stoji u nacrtu rebalansa budžeta koji bi Vlada Srbije danas trebalo da usvoji. Prihodi će u odnosu na izvorni budžet biti manji za 32,7 milijardi, a... »

Bora Đorđević: Izlazim iz DSS

Večernje novosti pre 1 sat  
Nisam više član Demokratske stranke Srbije jer ne mogu da sledim politiku stranke koja je izneverila sopstveni program i ideju političke neutralnosti
BEOGRAD - Nisam više član Demokratske stranke Srbije jer ne mogu da sledim politiku stranke koja je izneverila sopstveni program i ideju političke neutralnosti, izjavio je danas Bora Đorđević. On je u izjavi naveo da izlazi iz... »

Preminula Marija Crnobori

Večernje novosti pre 1 sat  
Čuvena jugoslovenska glumica Marija Crnobori umrla je u Beogradu, u 97. godini
BEOGRAD - Čuvena jugoslovenska glumica Marija Crnobori umrla je u Beogradu, u 97. godini, javlja RTS. Marija Crnobori rođena je 1. oktobra 1918. godine u Banjolama, u Istri. Stručnu učiteljsku školu završila je 1942, a zatim i... »

Kafedžije štrajkuju zbog inspektora

Večernje novosti pre 3 sata  
Ugostitelji u sredu u podne protestuju ljuti zbog čestih kontrola iz čak 27 inspekcija. Zameraju što im se lokali i radnje zatvaraju zbog najmanje nepravilnosti
OKO 750.000 stolica u kafanama i restoranima u sredu u podne biće prazno, jer će ugostitelji u Srbiji zatvoriti na sat vremena lokale u znak protesta zbog kontrola i inspekcija, koje često nisu u skladu sa zakonom. Protest će... »

NOVE PROVOKACIJE ALBANACA Albanski premijer traži da mu Siniša Mali uruči ključeve Beograda?

Večernje novosti pre 3 sata  
Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda
Albanski premijer Edi Rama poslao je plan svoje posete Srbiji prema kojoj predviđa da mu tom prilikom budu uručeni ključevi grada Beograda, piše Politika. Poseta predsednika albanske vlade je trebalo da bude održana 22. oktobra,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.