Večernje novosti / Hronika

Identifikovan: Bečka policija traži Albanca, ubicu srpskog ugostitelja

Večernje novosti pre 4 sata
Austrijska policija identifikovala je ubicu vlasnika bečkog kafića "Spejs" Perice Gavrilovića i za njim raspisala međunarodnu poternicu. Austrijska policija identifikovala je ubicu vlasnika bečkog kafića "Spejs" Perice Gavrilovića i za njim raspisala međunarodnu poternicu. Kako je danas... »

Zversko ubistvo na Železničkoj stanici: Za zločin u vagonu samo jedan osumnjičen

Večernje novosti pre 3 sata
Optužnica protiv Davida Nikolića (21) za ubistvo na Železničkoj stanici u Beogradu. Nije bilo dokaza da je Đuro Niko učestvovao u napadu na Ivanu Vučetić (37). VIŠE javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je u utorak optužnicu protiv Davida Nikolića (21) zbog teškog ubistva Ivane Vučetić... »

Zaplenjeno 10 kilograma marihuane

Večernje novosti pre 3 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplenili su 10 kilograma marihuane. PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa... »

Joca Amsterdam hoće da vrati oduzete lokale

Večernje novosti pre 3 sata
Nekretnine oko kojih su se sukobili Predrag Ranković i Željko Rutović, nekada su pripadale Sretenu Jociću. Kupoprodaje raskinute kada je uhapšen pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu. SRETEN Jocić, zvani Joca Amsterdam, koji je u "Zabeli" gde izdržava kaznu zbog naručivanja ubistva Gorana... »

Opljačkana kuća direktora JKP "Naš dom": Odneli sef težak 200 kilograma

Večernje novosti pre 2 sata
Nepoznati lopovi uspeli su da iznesu sef težak oko 200 kilograma iz kuće pored magistrale u Jelavu, čiji je vlasnik direktor JKP "Naš dom" u Loznici Janko Aleksić. NEPOZNATI lopovi uspeli su da iznesu sef težak oko 200 kilograma iz kuće pored magistrale u Jelavu, čiji je vlasnik direktor JKP... »

Slučaj spaljenog beskućnika: Suđenje majci dečaka ubice

Večernje novosti pre 3 sata
U Osnovnom sudu u Novom Sadu, zakazano je suđenje D. J., majci dvanaestogodišnjaka koji je 13. decembra 2016. godine zapalio Dragutina Todorčevića (64) iz Futoga koji je živeo na ulici. U OSNOVNOM sudu u Novom Sadu, zakazano je suđenje D. J., majci dvanaestogodišnjaka koji je 13. decembra... »

Presude mladićevim jatacima General Lugonja osuđen, oslobođeni mogu da tuže državu

Večernje novosti pre 8 sati
Apelacioni sud u Beogradu je ovom odlukom preinačio drugu prvostepenu presudu kojom je u maju prošle godine zbog apsolutne zastarelosti krivičnog gonjenja bila odbijena optužba protiv svih okrivljenih. Jedanaest godina od pokretanja krivičnog postupka, Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je... »

"Novosti" saznaju novi detalji ubistva na pumpi: Trag na jakni glavni dokaz protiv ubice

Večernje novosti pre 16 sati
Detalji istrage protiv Miloša Srebrića, osumnjičenog za zločin na pumpi. Pre nego što je smrtno ranio Kristinu Kaplanović, razbojnik odgurnuo radnika i ostavio svoj DNK. PROTIV Miloša Srebrića (35), koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje da je 25. maja na benzinskoj pumpi u Velikom... »

Dan pre prosidbe u svađi devojci rekao da će se baciti pod voz ako ga ostavi, poginuo na pružnom prelazu

Večernje novosti pre 3 sata
U teškoj saobraćajnoj nesreći na pružnom prelazu Brestovac kod Leskovca poginuo Aleksandar Marković (18). U svađi devojci rekao "baciću se pod voz ako me ostaviš" ALEKSANDAR je popio nekoliko piva jer se posvađao s devojkom. Rekao joj je: "Baciću se pod voz ako me ostaviš", i krenuo da to... »

Napad u igraonici: Ranjeni ne sarađuju sa policijom

Večernje novosti pre 1 dan
Određen pritvor Novosađaninu D. V. (26) osumnjičenom da je pištoljem upucao dvojicu sugrađana. I uhapšeni i žrtve su od ranije poznati policiji po velikom broju krivičnih dela. NOVOSAĐANINU D. V. (26), osumnjičenom da je u subotu uveče ranio sugrađane Milutina M. (20) i Denisa B. (19) u... »

©2017 Netmark d.o.o.