B92: Kad je Tito putovao Afrikom...

Tito u Africi ili gde je solidarnost danas?

Danas - utorak, 27. jun 2017.
Izložba "Tito u Africi - slike solidarnosti", koja se otvara sutra u 19 sati i traje do 3. septembra u Muzeju Jugoslavije, kroz fotografije, predmete i filmske zapise pruža iscrpan pregled o putovanjima Josipa Broza Tita i njegove supruge Jovanke po... »
Večernje novosti: Izložba "Tito u Africi - slike solidarnosti" u Muzeju Jugoslavije
Blic: Izložba "Tito u Africi – slike solidarnosti" od danas u Muzeju Jugoslavije
Povezane vesti (4) Vaš komentar

Počinje 6. Beogradski festival evropske književnosti

BEOGRAD - Izložbom crteža i ilustracija svetski poznate umetnice i ilustratorke Juko Šimizu - "Divlji labud" danas će u Domu omladine Beograd biti otvoren 6. Beogradski festival evropske književnosti, najavio je organizator "Arhipelag".
RTV - utorak, 27. jun 2017.
O ciklusu izloženih radova Juko Šimizu, koji su nastali po motivima knjige priča Majkla Kaningema "Divlji labud", govoriće poznati crtač Branko Đukić. Prvi učesnik 6. Beogradskog... »
Večernje novosti: Počinje 6. Beogradski festival evropske književnosti
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Instalacija Tanje Vujasinović

Arte - utorak, 27. jun 2017.
Izložba pod nazivom "Neisporučeni neoni gospodina Lackovića" trajaće do četvrtka 6. jula. Dobro... »
Vaš komentar

Athanasia Panagea & Nora Adwan: Shadows

Athanasia Panagea i Nora Adwan, izložba fotografija pod nazivom, "Shadows", od 3 do 16. jula, 2017. Velika galerija Kc Grad otvaranje izložbe u ponedeljak 3. jula u 20h.
Arte - utorak, 27. jun 2017.
Poslednja izložba godišnjeg izlagačkog programa, pre letnje pauze, otvoriće se u ponedeljak, 3. jula od 20 časova. U pitanju je zajednički projekat dve umetnice Athanasije Panagee... »
Vaš komentar

Svet digitalne umetnosti

Arte - utorak, 27. jun 2017.
Francuski umetnik Harold Šar rođen 1980. godine, u Lionu i Parizu je završio muzički konzervatorijum. Petnaest godina delovao je kao džez pijanista, a nakon toga studirao je teologiju. Na kraju je našao sebe u žanru kratkog filma i videa, a sa... »
Vaš komentar
Najnovije vesti