Titova putna rezidencija još uvek u voznom stanju

Danas - petak, 26. maj 2017.
"Prva štafeta mladosti je započela svoj put pre 60 godina simbolično u Kumrovcu, rodnom mesta Josipa Broza Tita, a privilegiju da je slavljeniku prvi uruči je imao Mika Tripolo", kaže za Danas Ada Vlajić, kustoskinja Muzeja Jugoslavije. Tada je... »
Vaš komentar

Statueta Renati Ulmanski

Statueta "Joakim Vujić", najviše priznanje Knjaževsko-srpskog teatra, uručena je u sredu poznatoj glumici Renati Ulmanski, u Kragujevcu
Večernje novosti - petak, 26. maj 2017.
Statueta "Joakim Vujić", najviše priznanje Knjaževsko-srpskog teatra, uručena je u sredu poznatoj glumici Renati Ulmanski, u Kragujevcu. Dobitnica je u prepunoj sali kragujevačkog... »
Vaš komentar

Moderni nušić: Nastavljeno snimanje serije Sumnjivo lice

Do jeseni snimaće se 40 epizoda, a adaptiraće se drama „Protekcija“, koja govori o politici
Kurir - petak, 26. maj 2017.
Pre nekoliko dana nastavljeno je snimanje serije „Sumnjivo lice“, čiji novi ciklus od 40 epizoda ćemo gledati od jeseni na programu RTS. Gledaće se i 2058. Autor projekta Dušan... »
Vaš komentar

Kulturni rijaliti Tasovac: Plati porez Blagojević: Pričaš gluposti

Prvi čovek džez festivala tvrdi da bi dovodio Plasida Dominga da nam peva svaki dan kad bi imao toliko para kao bivši ministar kulture
Kurir - petak, 26. maj 2017.
Između direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca i direktora Nišvila Ivana Blagojevića ne prestaju nesuglasice i međusobne prozivke u emisijama ili autorskim tekstovima još... »
Vaš komentar

Ovacije Linču i "Tvin Piksu" u Kanu

Dejvid Linč je danas dobio ovacije na svom povratku u Kan posle 15 godina dok se peo na scenu da predstavi treću sezonu serije "Tvin Piks" (Twin Peaks) koja obeležava njegov veliki povratak iza kamere.
Blic - petak, 26. maj 2017.
. @DAVID_LYNCH, @Kyle_MacLachlan and Sabrina Sutherland on the carpet at @Festival_Cannes for #TwinPeaks! pic.twitter.com/SKzumwKxY1— SHO_PR (@SHO_PR) May 25, 2017 Linč je... »
Vaš komentar
Najnovije vesti