B92: “Dragi Beograde, festival je otvoren”

(Foto) otvoren Fest: Ljubiši Samardžiću poželeli da pobedi

U krcatom Sava centru publika došla da vidi najlepšu svetsku glumicu Moniku Beluči, a najvećiaplauz dobio je Ljubiša Samardžić, laureat nagrade Pobednik
Kurir - subota, 25. februar 2017.
Film „Na mliječnom putu“ Emira Kusturice otvorio je sinoć 45. Fest u prepunoj sali Sava centra, a svi reflektori bili su uprti u italijansku glumicu Moniku Beluči, koja je... »
B92: "Boravak u Srbiji mi je promenio život"
Danas: Poznata italijanska glumica otvorila 45.Fest
Povezane vesti (6) Vaš komentar

Na Festu 10 nominacija za "Oskara"

Danas - subota, 25. februar 2017.
Beogradska publika će danas, drugog dana Festa 2017, u Sava centru moći da vidi pet filmova koji su nominovani za ukupno 10 "Oskara". Američki film "Mančester na moru" Keneta Lonergana je u konkurenciji za šest "Oskara", dok je Izabel Iper, glavna... »
RTV: Na Festu 10 nominacija za "Oskara"
Povezane vesti (2) Vaš komentar

(Foto) Supruga džordža klunija pokazala trudnički stomak na crvenom tepihu! Blistala u belom

Popularni glumac Džordž Kluni i njegova supruga Amal prošetali su crvenim tepihom na 42. Cezar Film dodeli nagrada u Parizu protekle večeri.
Kurir - subota, 25. februar 2017.
Posebnu pažnju privukla je glumčeva supruga, advokatica, koja je u uskoj beloj haljini pokazala zaobljeni stomačić. Džordž je ponosno koračao pored svoje supruge koja je izgledala... »
Povezane vesti (2) Vaš komentar

Maratonci trče počasni krug

Spot
Danas - subota, 25. februar 2017.
Lica: Pantelija Topalović..........................................portret Nikole Pašića Milutin Topalović......................................................Vojislav Šešelj Laki... »
Vaš komentar

Ne možete se nadgornjavati sa Pahomijima ovog sveta

Danas - subota, 25. februar 2017.
Prvi put u istoriji Jugoslovenskog dramskog pozorišta na repertoaru ovog teatra naći će se "Don Žuan", jedna je od najvećih Molijerovih tragikomedija, zasnovana na legendarnom liku zavodnika Don Žuana, libertina koji izaziva celi svet i onostrano.... »
Vaš komentar
Najnovije vesti