Blic: Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Mediji: Priština uslovljava posetu Vučića

Danas - utorak, 28. mart 2017.
Premijer i kandidat za predsednika Srbije ispred SNS Aleksandar Vučić trebalo bi da u sredu poseti Kosovo. Dozvola za njegov boravak na Kosovu zatražena je od Vlade Kosova. Kako prenosi RTK, izvori KTV-a, unutar vlade, kažu da je vlada odlučila da... »
Večernje novosti: Vučić: Nameravam da posetim Kosovo, ali bez uslovljavanja
Blic: Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu
Povezane vesti (4) Vaš komentar
Blic: Radulović: Ovo su izbori protiv Vučića i pet godina jako loše vlasti

Radulović: Ovo su izbori protiv Vučića i pet godina jako loše vlasti

Predsednički kandidat pokreta Dosta je bilo Saša Radulović ocenio je večeras da 2. aprila neće biti održani samo predsednički izbori, već izbori za promenu sistema, odnosno protiv aktuelnog premijera Aleksandra Vučića i pet godina njegove jako loše vlasti.
Blic - utorak, 28. mart 2017.
- Građani na ovim izborima imaju priliku da tim partijskim kadrovima koji se nisu ostvarili van politike, a ostvarili su se u stvari kroz politiku, daju otkaz. Počev od Aleksandra... »
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Blic: Mađarska od sutra sve migrante zatvara u kampove

Mađarska od sutra sve migrante zatvara u kampove

Mađarska je danas saopštila da je spremna da počne sa zatvaranjem tražilaca azila u kampove na svojoj južnoj granici sa Srbijom, nakon što je ovog meseca usvojila zakon o tome koji je izazvao kritike grupa za zaštitu ljudskih prava i UN.
Blic - utorak, 28. mart 2017.
Od sutra, tražioci azila koji uđu u Mađarsku kao i oni koji se trenutno nalaze u toj zemlji biće zatvarani u te kampove dok im zahtevi ne budu obrađeni, prenosi AFP. - Službe za... »
B92: Mađarska počinje da zatvara migrante
Večernje novosti: Mađarska od sutra sve migrante zatvara u kontejnere
Povezane vesti (3) Vaš komentar
RTV: Vremeplov: Rođena Nevenka Urbanova

Vremeplov: Rođena Nevenka Urbanova

BEOGRAD - Na današnji dan 1909. godine rođena je srpska glumica Nevenka Urbanova. Prvu ulogu ostvarila je 1925. godine u predstavi "Kod belog konja" Narodnog pozorišta, a poslednju 1965. u "Tangu" Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Tokom 40 godina na sceni Narodnog pozorišta ostvarila je 150 likova, među kojima su Lola Montez ("Opčinjeni kralj"), Vaska ("Koštana"), Rina ("Pokojnik") za koju je 1948. godine dobila nagradu Vlade Narodne republike Srbije. Bila je Keti Zajdl ("Matura") i Barunica Kasteli
RTV - utorak, 28. mart 2017.
Danas je utorak, 28. mart. Do kraja godine ima 278 dana. 1472 - Rođen je italijanski slikar Bartolomeo di Pagolo de Fatorino, poznat kao Fra Bartolomeo, takođe i kao Bačo dela... »
B92: Na današnji dan, 28. mart
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Kurir: Užas u grockoj: Bahati vozač ostavio tinejdžerku da umre!

Tinejdžerka podlegla povredama posle teške saobraćajke u Grockoj

Maloletna devojka (17), povređena sinoć oko 23.50 u Grockoj, preminula je danas u Urgentnom centru, nezvanično saznaje "Blic". U nesreći je povređen i vozač.
Blic - utorak, 28. mart 2017.
Kako nezvanično saznajemo, automobil "dačija logan" bez registarskih tablica, kojim je upravljao S. S. (20) u alkoholisanom stanju velikom brzinom izleteo je sa puta kod AMS... »
Kurir: Užas u grockoj: Bahati vozač ostavio tinejdžerku da umre!
Povezane vesti (2) Vaš komentar
Najnovije vesti