Radulović će podneti tužbu protiv Martinovića

Beta 25.10.2016

Šef poslaničke grupe Dosta je bilo, Saša Radulović najavio je da će podneti tužbu protiv šefa poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandra Martinovića, koji ga je danas za skupštinskom govornicom nazvao "poznatim kriminalcem koji je upropastio privredu"."Martinović se danas malo istrčao i nazvao me kriminalcem, ali tu će stvar morati sudu da objasnim i jedva čeka da čujem kako", rekao je Radulović novinarima u Skupštini.

Poslanici ĐB danas su više puta reklamirali povredu Poslovnika o radu parlamenta i negodovali jer su objedinjene tačke dnevnog reda koje međusobno nisu povezane, nakon čega je Martinović tražio od predsedavajućeg da "ne dozvoli Saši Roduloviću poznatom kriminalcu koji je upropastio privredu da upropasti i skupštinu".

On je kazao i da advokatski tim priprema seriju tužbi protiv SNS zbog laži koje iznose protiv njega.

Radulović je kazao da poslanici SNS na kritike ĐB o predloženim zakonima odgovaraju blaćenjem njega lično.

On je ocenio i da je skupština postala "protočni bojler i da poslanici vladajuće većine samo sede i glasaju kada čuju zvonce".

Radulović je napomenuo i da je pokret pokušao da spreči objedinjavanje šest nepovezanih tačaka dnevnog reda prvo pismenim putem, a zatim i tokom utvrđivanja dnevnog reda sednice.

 

 

 

 

(Beta, 10.25.2016)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »