'Jeremić misli samo na sebe, ne i na građane'

Beta 18.01.2017

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je večeras da budući kandidat za predsednika i bivši ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić misli samo o tome kako da se dočepa fotelje predsednika Srbije, dok ga je za narod i dalje "apsolutno baš briga".

Jeremić, koji je u nedelju najavio da će se kandidovati za predsednika Srbije, večeras je u Zrenjaninu razgovarao s građanima o rešenjima za njihove probleme, saslušao njihove predloge i poručio da ne može da stoji po strani dok zemlja postaje država jeftine radne snage i obespravljenih radnika, u kojoj se podaci o nezaposlenosti i prosečnoj plati falsifikuju za statistiku u kojoj se ne vidi da ljudi teško žive.

Jovanov je pitao šta je Jeremić ponudio građanima kao rešenje njihovih problema i odgovorio  -  "njima ništa, ali sebi fotelju predsednika Srbije".

"Vlada u kojoj je Vuk Jeremić bio ministar otpustila je više od pola miliona ljudi, upropastila na hiljade firmi, a tajkunima poklanjala srpske oranice. Kada je uništio sve što je mogao, Jeremić se spakovao i otišao u Ameriku i baš ga je bilo briga i za građane, i za Srbiju, i za poljoprivredu, i za penzije", naveo je funkcioner SNS.

Jovanov je rekao da se Jeremić setio građana Srbije i njihovih problema tek "pošto u inostranstvu nije uspeo da dobije funkciju koju je želeo".

(Beta, 01.18.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »