Iduće nedelje Britansko-srpska konferencija Ključne poslovne šanse

Beta 24.02.2017

Britansko-srpska konferencija "Ključne poslovne šanse", kojom će biti obeleženo 180 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa Srbije i Velike Britanije, održaće se u petak, 3. marta u Beogradu, najavili su danas organizatori.

Konferencija se priprema uz podršku Ambasade Velike Britanije u Srbiji, Ministarstva za međunarodnu trgovinu Velike Britanije, Odbora Skupštine Srbije za spoljne poslove, Privredne komore Srbije, Britansko-srpske privredne komore, Britanskog društva u Srbiji i Britanske poslovne mreže.

Cilj skupa "Ključne poslovne mogućnosti" je unapređenje saradnje u perspektivnim privrednim sektorima - zdravstvo i zdravstveni turizam, bezbednost i zaštita u poslovanju, obrazovanje i preduzetništvo i drugim, a pristupačan je i drugim idejama i inicijativama u svojim panelima i diskusijama, navedeno je u saopštenju.

Na konferenciji će učestvovati predsednik Britansko-srpske privredne komore, ser Pol Džadž, profesor Sajmon Stoukli sa Univerziteta Kembridž, državni sekretar u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije Nemanja Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić.

(Beta, 02.24.2017)

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »