Naslovna strana za sredu, 26. april 2017.

Beta 25.04.2017

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za sredu, 26. april, najviše pišu o reagovanjima na stavove o stvaranju velike Albanije kao i o protestu povodom godišnjice rušenja objekata i maltretiranja građana u beogradskoj Savamali.

ALO  -  "Strane službe prave veliku Albaniju", kaže premijer Srbije Aleksandar Vučić povodom izjava zvaničnika Albanije i Kosova.

BLIC  -  U tekstu "Kravčenko sebi punio džepove preko NIS-a" list piše o aferama u NIS-u. "Protest povodom godišnjice Savamale" o godišnjici rušenja objekata i maltretiranja građana u Hercegovačkoj ulici. "Strane službe umešale prste u veliku Albaniju", naslov je teksta o stavu premijera Aleksandra Vučića povodom izjava zvaničnika Albanije i Kosova.

VEČERNJE NOVOSTI  -  Pod naslovom "Turski agenti guraju projekat Velike Albanije" list navodi da su srpske bezbednosne službe otkrile plan Ankare. "Do kraja ove godine veće plate i penzije", najava je premijera Srbije Aleksandra Vučića.

DANAS  -  "Tamo gde vladaju fantomke nema ni pravde ni države" o protestu povodom godišnjice nelegalnog rušenja u Savamali. O stavovima ministra spoljnih i evropskih poslova Slovačke list piše pod naslovom "Lajčak: Rešenje više nije Balkan u EU, nego EU na Balkanu".

INFORMER  -  Pod naslovom "Erdogan sprema Ramu i Tačija za rat" list piše da agenti turske službe MIT u Albaniji i Kosovu obučavaju Albance za borbena dejstva i razrađuju plan o napadu na sever Kosova ali i za osvajanje delova Makedonije.

KURIR  -  Pod naslovom "Kako je mafija počela da radi za državu!" piše o tome ko je bio spona između DB i ljudi iz kriminalnog miljea.

POLITIKA  -  List prenosi reagovanje srpskog premijera na izjave kojima se najavljuje formiranje velike Albanije "Vučić: Strane službe upravljaju Albancima". U tekstu: "Godišnjica rušenja u Savamali" o protestu Inicijative Ne da(vi)mo Beograd. U tekstu: "Upis u beogradske vrtiće tek počinje, a mesta već nedovoljno", o problemu roditelja s upisom dece u vrtiće.

SRPSKI TELEGRAF  -  Pod naslovom "Srbija šalje vojsku u Siriju" list piše o dogovoru ministra odbrane Srbije Zorana Đorđevića i ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua o učešću srpskih deminera u operacijama u Siriji.

(Beta, 04.25.2017)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »