Besplatan ulaz na tri preostale utakmice Zvezde

Beta 27.04.2017

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će ulaz na preostale tri utakmice koje ekipa bude igrala na svom terenu u Super ligi biti besplatan, kako bi dobila veliku podršku navijača u borbi za osvajanje titule.

Do kraja sezone ostalo je još pet kola, tokom kojih će Zvezda tri puta igrati na stadionu "Rajko Mitić", protiv Vojvodine 30. aprila, Mladosti 12. maja i Radničkog 21. maja.

Za revanš utakmicu polufinala Kupa protiv Čukaričkog ulaz će se naplaćivati.

Iz Zvezde su najavljene pogodnosti za vlasnike sezonskih ulaznica.

"Svi vlasnici godišnjih karata za ovu sezonu će prilikom dolaska na stadion na posebnim štandovima dobijati vaučere kojim ostvaruju 10 odsto popusta na cenu godišnje karte za sezonu 2017/2018. To znači da vlasnici godišnjih karata koji budu prisutni na sve tri utakmice, mogu da ostvare popust i do 30 odsto na narednu sezonsku ulaznicu", navodi se u saopštenju.

Zvezda je prva na tabeli Super lige sa 43 boda, koliko ima i Partizan, ali su crveno-beli u prednosti jer su bili prvi pre podele bodova.

Takođe, Zvezda se bori i za trofej u Kupu, u prvoj polufinalnoj utakmici crveno-beli su pobedili Čukarički sa 4:1 na gostujućem terenu.

(Beta, 04.27.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »