Vojvođanska banka peti put zaredom zvanična banka Olimpijskog tima Srbije (VIDEO)

Beta 28.06.2017

Vojvođanska banka danas je peti put zaredom potpisala ugovor o sponzorstvu Olimpijskog komiteta Srbije čime je postala zvanična banka nacionalnog Olimpijskog tima Srbije na putu do igara u Tokiju 2020. godine.

Predsednik Izvršnog odbora Vojvođanske banke Marinos Vathis je nakon potpisivanja ugovora rekao da te dve institucije mogu zajedno da sagledaju brojne uspehe, medalje i ugled nacionalnog sporta i sportista na svetskoj sceni.

"I danas smo ujedinjeni u zajedničkom cilju da zajedno stvorimo nove generacije pobednika", istakao je Vathis.

Dodao je da im je dugogodišnja saradnja pomogla da shvate značaj timskog rada.

"Ključna je dobra strategija koju svakodnevno primenjujemo, pa smo postali još bolji saigrači, bolje kolege i poslovni partneri", kazao je Vathis.

On je dodao da je ponosan što se takav ugovor potpisuje po peti put i da je to ima veliki značaj za Vojvođansku banku.

"Ovim mi stvaramo bolje uslove za nacionalni olimpijski sport i ispisujemo istoriju koja će, siguran sam, zabeležiti velike pobede naših šampiona", istakao je Vathis.

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Božidar Maljković rekao je da je odnos dve kuće prerastao iz poslovnog u partnerski a zatim i u prijateljski.

"U Vojvođanskoj banci imamo društveno odgovornog partnera koji nam pomaže da našim sportistima obezbedimo stabilnost da se fokusiraju na svoj posao i tako dođu do velikih uspeha na međunarodnoj sceni", istakao je Maljković.

On je dodao da ulaganje u sport nije samo doniranje sredstava već i ulaganje u sopstveni rast i razvoj.

"Najvredniji aspekt naše saradnje je što zajedno kroz različite projekte učimo decu pravim vrednostima promovišući olimpijski sport širom Srbije", kazao je Maljković.

Ugovor o sponzorstvu odnosi se i na zajednički rad tih institucija na unapređenju nacionalnog olimpijskog sporta i uslova za sportiste u Srbiji.

Vojvođanska banka kreirala je i jedinstvenu olimpijsku donatorsku karticu, od čijih transakcija se već šest godina izdvajaju sredstva za podršku nacionalnom timu Srbije.

Od Olimpijskih igara održanih u Atini 2004. godine, Vojvođanska banka je zvanična banka Olimpijskog tima Srbije.

(Beta, 06.28.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »