Đukić: Nije bila lepa utakmica, biće bolje u revanšu

Beta 18.08.2017

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da je važnost večerašnje utakmice protiv Videotona, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa, sputala njegovu ekipu i da očekuje da će crno-beli u revanšu protiv biti rasterećeniji i bolji.

"Zaista teška utakmica, nije bila lepa fudbalski, ali je bila puna naboja i taktičkih zadataka. Nijedna ekipa nije uspela da ostvari pas igru, nije bilo puno šansi i lepote... Ostaje 90 minuta u Mađarskoj da se odluči pobednik", rekao je Đukić posle meča.

Fudbaleri Partizana i Videotona igrali su večeras u Beogradu nerešeno bez golova u prvoj utakmici baraža za plasman u Ligu Evropa.

"Protivnik je dobar i odlično poznaje našu ekipu, nije nam dozvolio igru, a takođe i pritisak važnosti utakmice je sputavao igrače. Svi su svesni težine utakmice i šta znači za klub, nije lako igrati ovakve mečeve. Znaš ako primiš gol kući da se nalaziš u teškoj situaciji. Mislim da će nam biti lakše u revanšu, da ćemo biti rasterećeniji i mirniji i da ćemo moći da uspostavimo pas igru. Očekujem da pružimo daleko bolju igru", rekao je Đukić.

Trener Partizana je naveo da je zadovoljan igrom svoje ekipe u odbrani.

"Rekao sam i pre utakmice da je bitno zadržati nulu i da je to nešto što nam daje stabilnost. U poslednje dve utakmice smo bez primljenog gola, dajemo utisak čvrste ekipe. Zadovoljan sam kako ekipa radi u defanzivi. U napadu sigurno možemo i moramo bolje", rekao je Đukić.

Revanš utakmica igra se naredne nedelje u Felčutu, a Đukić je ocenio da obe ekipe imaju pođednake šanse za prolaz u grupnu fazu.

"Mislim da su šanse i dalje 50-50. Ostaje 90 minuta da se odigra, biće isto i u Mađarskoj tvrda i taktička utakmica gde će pobednika odlučiti detalji", naveo je Đukić.

(Beta, 08.18.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »