Jerkov (DS) povodom Vranjskih: SNS nije blagonaklona prema medijima koji kritikuju

Beta 20.09.2017

Poslanica Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov izjavila je danas da nije "nikakva tajna" da Srpska napredna stranka (SNS) ne gleda "blagonaklono" na medije koji izveštavaju objektivno i pišu negativno o vlasti.

Ona je povodom gašenja novina "Vranjskih" rekla novinarima u Skupštini Srbije da SNS "ne prima sa simpatijama" kritike koje dolaze na njen račun i da nisu retke situacije u kojima se predsednik Srbije Aleksandar Vučić lično obračunava sa pojedinim novinarima, medijima i portalima ili bilo kim drugim ko mu ne odgovara.

Aleksandra Jerkov je kazala da opstaju oni mediji koje su kupili funkcioneri SNS preko nekih posredinika i da ti mediji imaju lepe prihode i da lepo funkcionišu.

"Tako da nije tačno da lokalni mediji u Srbiji ne mogu da opstanu - neki bez ikakvog problema, a neki imaju i te kako poteškoća. Možda je slučajnost da su baš oni koji imaju teškoća oni koji kritikuju vlast, ali čini mi se da niko nije toliko naivan da u to veruje", rekla je Aleksandra Jerkov.

Ona je istakla da će DS pružati uvek podršku svakome ko "strada" zato što glasno govori svoje mišljenje i radi svoj posao.

(Beta, 09.20.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »