Povezane vesti

Policija obavestila mete kojima su pisma-bombe otkrivena u pošti bila upućena

Večernje novosti pre 33 dana
Grčka policija kontaktirala je mete, kojima su bila upućena pisma - bombe, otkrivena u službi za razvrstavanje pošte blizu Atine
Grčka policija kontaktirala je mete, kojima su bila upućena pisma - bombe, otkrivena u službi za razvrstavanje pošte blizu Atine, saopštili su danas zvaničnici. Kako se navodi u saopštenju, oni neće zvanično saopštiti kome su... »

GRČKE gerile šalju bombe: Policija obavestila mete sumnjivih paketa

Blic pre 33 dana
Grčka policija kontaktira mete osam paketa-bombi koje bi bile poslate na adrese evropskih zvaničnika u oblasti finansija i kompanija u više evropskih zemalja, pošto su naprave otkrivene i demontirane u pošti blizu Atine.
Vlasti su danas saopštile da neće zvanično saopštiti kome su bombe bile namenjene sve dok te mete ne budu obaveštene. Paketi su bili lažno označeni kao da ih šalju obrazovne institucije. "ZAVERA VATRENIH ĆELIJA" Toskas potvrdio... »

Planirali krvavo proleće u Evropi: U Atini nađeno još 8 bombi namenjenih istaknutim ličnostima EU

Kurir pre 33 dana
Osam novih sumnjivih paketa upućenih istaknutim ličnostima evropskih zemalja pronađeno je u pošti u Atini, saopštila je grčka policija.
Paketi su pronađeni u otpremnom centru na severu glavnog grada Grčke. Prošle nedelje pošiljke sa eksplozivnim napravama poslate su nemačkom ministarstvu finansija u Berlinu i kancelariji Međunarodnog monetarnog fonda u Parizu.... »

Grčka policija presrela osam sumnjivih paketa

Blic pre 33 dana
Grčka policija presrela je danas osam sumnjivih paketa u centru za razvrstavanje pošte u Atini, nakon otpremanja pošiljke sa eksplozivom pronađene u središtu MMF-a u Parizu i nemačkom Ministarstvu finansija.
- Osam sumnjivih paketa koji su bili adresirani na osobe u evropskim zemljama locirani su i konfiskovani - navodi se u saopštenju policije, u kome se ne precizira na kome su pisma upućena, prenosi Rojters. Kako se navodi, izvor... »

Grčka policija presrela osam sumnjivih paketa

Večernje novosti pre 34 dana
Grčka policija presrela je danas osam sumnjivih paketa u centru za razvrstavanje pošte u Atini, nakon otpremanja pošiljke sa eksplozivom pronađene u središtu MMF-a
Grčka policija presrela je danas osam sumnjivih paketa u centru za razvrstavanje pošte u Atini, nakon otpremanja pošiljke sa eksplozivom pronađene u središtu MMF-a u Parizu i nemačkom Ministarstvu finansija. "Osam sumnjivih... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.