Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova!

Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova!

Pravda pre 33 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše prištinski dnevnik Koha.
- Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Tači: Imam podršku građana za vojsku Kosova

N1 Info pre 33 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše prištinski dnevnik Koha.
"Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Tači: Puna podrška građana za vojsku

Danas pre 33 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše danas prištinski dnevnik Koha. Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je... »

Tači: Niko nema pravo veta na bezbednost Kosova

RTV pre 33 dana
RTV: Tači: Niko nema pravo veta na bezbednost Kosova
PRIŠTINA - Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da ima punu podršku građana Kosova, uključujući manjinske zajednice, za transformaciju Bezbednosnih snaga, a da se protivljenje međunarodne zajednice odnosi samo na način transformacije, piše danas prištinski dnevnik Koha.
Naš zajednički cilj sa SAD i NATO je formiranje oružanih snaga. Naravno, ima različitih mišljenja o tome da li je potrebno menjati zakon ili usvojiti ustavne amandmane, a mi želimo amandmane i nećemo biti talac raspoloženju... »

Rašić: Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima

Blic pre 33 dana
Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima, ne i za stolom, čime se stvara neka vrsta "eho komore", prenosi sinoć RTK 2.
Prema njegovim rečima, svakog dana se slušaju iste stvari, ali se ne razgovara o tome, već se samo potencira da je nacrt zakona o transformaciji KBS dobar za sve građane. "To, da bi mi glasali, ali da nam neko ne da - nije tačno,... »

"Eho komora - Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima"

B92 pre 33 dana
B92: "Eho komora - Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima"
Priština -- Plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže se samo u medijima.
To je izjavio poslanik Srpske liste Nenad Rašić, dodavši da se taj plan ne poteže za stolom, a time se stvara neka vrsta "eho komore", prenosi RTK 2. Prema njegovim rečima, svakog dana se slušaju iste stvari, ali se ne razgovara... »

Rašić: Tačijev plan "B" se pominje samo u medijima

Večernje novosti pre 33 dana
Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima
PRIŠTINA - Poslanik Srpske liste Nenad Rašić izjavio je danas da se plan "B" kosovskog predsednika Hašima Tačija, koji podrazumeva transformaciju Kosovskih bezbednosnih snaga kroz izmene u zakonu, poteže samo u medijima, ne i za... »

Komentari na drugim sajtovima

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.