Povezane vesti

Ljuba Pantović nije čestitala ćerki trudnoću: Evo šta je Aleksandra Subotić poručila mami

Kurir pre 32 dana
Vest da je Aleksandra Subotić trudna glavna je tema u rijalitiju "Parovi". Aleksandra Subotić sinoć je u “Parovima” saznala da je trudna i da će dobiti dete sa Davidom Dragojevićem, a ono što ju je pogodilo jeste to da joj njena majka Ljuba Pantović nije čestitala.
Iako Davidovi roditelji, kao i Aleksandrin otac Karađorđe Subotić, koji je gostovao u “Parovima”, bili presrećni što će dobiti unuče, Aleksandru je povredilo što se nije oglasila njena mama Ljuba Pantović. "Srećna sam zbog oca,... »

Napala Aleksandru u Parovima: Dalila ne veruje u trudnoću! VIDEO

Svet plus pre 32 dana
Ni danas situacija u Parovima nije ništa mirnija nego sinoć, a sve zbog trudnoće Aleksandre Subotić. Ona koja najviše napada trudnicu je Dalila Mujić, koja ne veruje u rezultate testa.
Jutro nakon skandalozne večeri u Parovima protiče sve samo ne mirno. Naime, takmičari u jutarnjem programu najgledanijeg rijaliti programa kometarišu dešavanja od prethodne noći. Da podsetimo, vest da je Aleksandra Subotić... »

Svađa u Parovima: David sumnja da je Aleksandra trudna?!

Svet plus pre 32 dana
U Parovima je sinoć objavljeno da je Aleksandra Subotić trudna sa svojim dečkom iz rijalitija Davidom Dragojevićem. Ali sreća nije dugo trajala jer se ovaj par jutros posvađao.
Rano jutros i nekoliko sati nakon saznanja da čekaju bebu, Aleksandra i David su se žestoko posvađali. On je rekao da želi da Aleksandra pred njim ponovi test i da on ima uvid u rezultate jer nije potpuno siguran da li je zaista... »

Parovi: Potvrdio test - Aleksandra Subotić je trudna! David od šoka počeo da plače! VIDEO

Svet plus pre 32 dana
Aleksandra Subotić i David Dragojević u rijalitiju Parovi definitivno će postati roditelji, a to je sinoć potvrdio i test na trudnoću koji je Aleksandra uradila.
Naime, Ljubina ćerka pre izvesnog vremena se u Parovima požalila da joj kasni, a nakon što je uradila test na trudnoću svi su ostali šokirani. David nije mogao da poveruje pa je počeo da plače, dok je Aleksandra bila presrećna... »

Reakcije: rezultate njenog testa na trudnoću pratila cela Srbija uživo

Tračara pre 32 dana
Nakon što je Aleksandra Subotić posumnjala da je u drugom stanju, ona je odradila test za trudnoću, a rezultati nisu saopšteni njoj lično, nego je morala da ih čuje u uživo programu, okružena svim učesnicima Parova, dok su sve to pratili gledaoci koji su se javljali i komentarisali rezultate.... »

Davidova majka prebledela: Skriveni se javio uživo i posle njegovog komentara nije joj bilo dobro!

Kurir pre 32 dana
Aleksandra Subotić uradila je test za trudnoću i saznala da je trudna i da čeka bebu sa Davidom, otkako je ušao u luksuznu vilu u Zemunu.
U Parove su ušli Aleksandrin otac Karađorđe i Davidovi roditelji, a Skriveni je odmah imao neprijatan komentar, ali Davidova majka se složila s njim. KARAĐORĐE ODUŠEVLJEN! OPET POSTAJE DEDA: A evo šta misli od Davidovoj majci i... »

Karađorđe oduševljen! Opet postaje deda: A evo šta misli od Davidovoj majci i očuhu! Šok

Kurir pre 32 dana
Karađorđe Subotić, otac Aleksandre Subotić, stigao je u vilu u Zemunu i saznao da će opet postati deda.
"Ovo je za mene sve pozitivno. Samo još više ću da ih podržim. Biljana mi je super, Mungos je takođe ostavio pozivitivan utisak na mene", rekao je Karađorđe kada je upoznao prijatelje. On je bio oduševljen što će ponovo postati... »

(Video) David ronio suze: Ljubina ćerka trudna, a njen novi zahtev će vas šokirati

Kurir pre 32 dana
Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je u živom prenosu iz luksuzne vile.
Učesnicima rijalitija pokazan rezultat Aleksandrinog testa na trudnoću, koja je se već nekoliko nedelja zabavlja sa Davidom Dragojevićem. Saopštenju rezultata prisustvovao je i Aleksandrin otac, Karađorđe Subotić koji nije mogao... »

Postoje li granice? Učesnica rijalitija saznala da je trudna, a njen zahtev će vas zaprepastiti

Blic pre 33 dana
Aleksandra Subotić, učesnica rijalitija "Parovi" u drugom je stanju, otkriveno je večeras u živom prenosu iz luksuzne vile.
Naime, večeras je učesnicima rijalitija pokazan rezultat Aleksandrinog testa na trudnoću, koja je se već nekoliko nedelja zabavlja sa Davidom Dragojevićem. Saopštenju rezultata prisustvovao je i Aleksandrin otac, Karađorđe... »
©2017 Netmark d.o.o.