Dželatoviću određen pritvor

Rudari upozoravali na mućke: Direktor Resavice u kafani spiskao 4,5 miliona?!

Kurir pre 38 dana
Ogorčeni radnici tvrde da je Stevan Dželatović, koji je uhapšen zbog mita od 30.000 evra, odgovoran za sumnjive tendere, rasprodaju imovine i trošenje para u restoranima
BEOGRAD - Radnici rudnika „Resavica“ još prošle godine upozoravali su da je direktor Stevan Dželatović, koji je u sredu uhapšen zbog primanja mita od 30.000 evra, odgovoran za sumnjive tendere i bagatelnu rasprodaju imovine.... »

Dželatoviću određen pritvor

Politika pre 38 dana
Sudija za prethodni postupak Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu odredio je, posle saslušanja, pritvor do 30 dana, v. d. JP PEU „Resavica” Stevanu Dželatoviću, osumnjičenom da je primio mito od 30.000 evra. Kako je naveo Viši sud, pritvor mu je određen zbog sumnje da bi boravkom na slobodi... »

Direktoru Resavice određen pritvor do 30 dana

B92 pre 38 dana
Beograd -- Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana v. d. direktoru Javnog preduzeća za podzemnu eksploataciju uglja "Resavica" Stevanu Dželatoviću.
Dželatović je uhapšen pre dva dana zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 30.000 evra. U saopštenju Višeg suda navodi se da je pritvor određen zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će Dželatović boravkom na slobodi ometati... »

Direktor Resavice prijatelj sa čovekom od kojeg je tražio mito

Danas pre 39 dana
Kako je moguće da je rudnik proizveo štetu od 300.000 evra na kući direktorovog prijatelja u kraju u kojem se novoizgrađeni kvadrat prodaje za 350 evra
Niko u Resavici ne veruje da je u regularnoj proceduri doneta izvršna sudska presuda prema kojoj je Javno preduzeće za podzemnu eksploataciju uglja trebalo da plati poveriocu odštetu od 38,9 miliona dinara ili 300.000 evra.... »

Stevanu Dželatoviću određen pritvor

RTS pre 39 dana
RTS: Stevanu Dželatoviću određen pritvor
Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana v. d. direktoru rudnika "Resavica" Stevanu Dželatoviću, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika.
Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će uticati na svedoke i da će u kratkom periodu ponoviti krivično delo, rekla je Tanjugu portparol suda Bojana Stanković. Dželatović ima... »

Direktoru Resavice određen pritvor do 30 dana

Večernje novosti pre 39 dana
Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana vršiocu dužnosti rudnika Resavica Stevanu Dželatoviću, koji je uhapšen zbog primanja mita
Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana vršiocu dužnosti rudnika Resavica Stevanu Dželatoviću, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika.... »

Direktoru Resavice pritvor do 30 dana

Mondo pre 39 dana
Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana vršiocu dužnosti rudnika Resavica Stevanu Dželatoviću, koji je u sredu uhapšen zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra sinu izvršnog poverioca tog rudnika.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Sudija za prethodni postupak odredio mi je pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da će uticati na svedoke i da će u kratkom periodu ponoviti krivično delo, rekla je Tanjugu portparol... »

Nema zastoja: Resavica proizvodi ugalj i posle hapšenja direktora Stevana Dželatovića

Kurir pre 39 dana
BEOGRAD - Javno preduzeće podzemne eksploatacije uglja "Resavica" saopštilo je danas da i posle hapšenja generalnog direktora Stevana Dželatovića nastavlja da redovno radi i funkcioniše i da se proizvodni procesi nesmetano odvijaju.
Dželatović je uhapšen pre dva dana zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra od sina izvršnog poverioca "Resavice". "Rukovodstvo i zaposleni nastavljaju da izvršavaju sve svoje radne zadatke, kako bi se proizvodnja... »

Resavica: Proizvodnja nesmetana i posle hapšenja generalnog direktora

Novi magazin pre 39 dana
Javno preduzeće podzemne eksploatacije uglja "Resavica" saopštilo je danas da i posle hapšenja generalnog direktora Stevana Dželetovića nastavlja da redovno radi i funkcioniše i da se proizvodni procesi nesmetano odvijaju.
Dželetović je uhapšen pre dva dana zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra od sina izvršnog poverioca "Resavice". "Rukovodstvo i zaposleni nastavljaju da izvršavaju sve svoje radne zadatke, kako bi se proizvodnja... »

Nesmetan rad rudnika „Resavica” posle hapšenja direktora

Politika pre 39 dana
RESAVICA – JP za podzemnu eksploataciju uglja „Resavica” nastavlja da redovno radi i proizvodni procesi se nesmetano odvijaju i pored činjenice da je v.d. generalnog direktora uhapšen zbog sumnje da je primio mito, saopšteno je danas iz „Resavice”. Nakon nedavnog događaja, rukovodstvo i zaposleni u... »

"Resavica": Redovno funkcionišemo posle hapšenja direktora

Blic pre 39 dana
Javno preduzeće podzemne eksploatacije uglja "Resavica" saopštilo je danas da i posle hapšenja generalnog direktora Stevana Dželetovića nastavlja da redovno radi i funkcioniše i da se proizvodni procesi nesmetano odvijaju.
Dželetović je uhapšen pre dva dana zbog sumnje da je tražio i uzeo mito od 30.000 evra od sina izvršnog poverioca "Resavice". "Rukovodstvo i zaposleni nastavljaju da izvršavaju sve svoje radne zadatke, kako bi se proizvodnja... »

Uhvaćen sa: 30.000 obeleženih evra Svi detalji hapšenja v.d. direktora "Resavice"

Blic pre 39 dana
Stevan Dželatović (52), v. d. generalnog direktora JP PEU "Resavica", uhapšen je juče zbog sumnje da je tražio i primio mito od 30.000 evra od Vidojka Morarevića čijem ocu "Resavica" duguje 300.000 evra.
Dželatović je, navodno, rekao Morarevićima da će im rado isplatiti dug od 300.000 evra, ali samo pod uslovom da oni njemu daju 10 odsto, odnosno 30.000 evra. Morarevići su pristali, a Dželatović nije ni slutio da se iza toga... »

Vučić: Premijer će biti poznat do 20. juna

Insajder  pre 3 sata  još 14 povezanih

Zaev: Makedonija zrela za novi početak

RTS  pre 51 minut  još 10 povezanih

Ovo je nova srpska tužiteljka (foto)

Mondo  pre 1 sat  još 8 povezanih

Broj žrtava nevremena u Moskvi porastao na 14 (foto)

Večernje novosti  pre 1 sat  još 10 povezanih

Vilander: Đoković na pravom putu sa Agasijem

Sportski žurnal  pre 1 sat  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.