Povezane vesti

AMSS: Veća zadržavanja za kamione na graničnim prelazima Horgoš i Sremska rača

Blic pre 45 dana
Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Sremska Rača čekaju oko sat i po, a na prelazu Kelebija oko dva sata, saopštio je večeras AMSS.
Saobraćaj je inače umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja, dok se sporija vožnja očekuje u gradskim sredinama. Pretežno vedro vreme, bez padavina, uslovljava i pogodne uslove za vožnju ove večeri, navodi se u... »

Uspostavljen saobraćaj na Gostunu posle odrona

RTS pre 45 dana
RTS: Uspostavljen saobraćaj na Gostunu posle odrona
Posle više od 12 sati uspostavljen je saobraćaj na putu Prijepolje–Gostun, uz naizmenično propuštanje vozila i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.
Granični prelaz Gostun bio je zatvoren zbog većeg odrona na petom kilometru državnog puta prvog stepena, od graničnog prelaza Gostun prema Prijepolju. Zamenik komandira saobraćajne policije Prijepolje Mladen Baković rekao je za... »

Zatvoren granični prelaz Gostun zbog odrona

Press pre 45 dana
Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odronа na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Foto:B92.net Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. MUP je dodao a je posle ponoći došlo do većeg odrona nа petom kilometru državnog puta prvog stepena, od grаničnog prelаzа Gostun premа... »

Gužve: Teretnjaci na prelazu Vatin čekaju oko dva sata

Blic pre 45 dana
Vatin čekaju oko dva sata, a na na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija oko 90 min, saopštio je jutros AMSS.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20... »

(Foto) Granični prelaz Gostun: Odron zaustavio saobraćaj kod Prijepolja

Kurir pre 45 dana
BEOGRAD - Zbog odrona u blizini graničnog prelaza Gostun prema Prijepolju, saobraćaj na ovom prelazu je obustavljen, saopštio je jutros MUP.
Vozila se preusmeravaju na Granični prelaz Jabuka. Kako se navodi u saopštenju, posle ponoći na petom kilometru od prelaza Gostun prema Prijepolju, na državnom putu prvog reda došlo je do većeg odrona. Foto: Čitalac Kurira... »

Teretnjaci na Vatinu čekaju oko dva sata

Dnevnik pre 45 dana
BEOGRAD: Teretna motorna vozila na prelazu Vatin čekaju oko dva sata.
Na na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija oko 90 min, saopštio je jutros AMSS. Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20... »

Zbog odrona obustavljen saobraćaj na Graničnom prelazu Gostun

Novi magazin pre 45 dana
Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odronа na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. MUP je dodao a je posle ponoći došlo do većeg odrona nа petom kilometru državnog puta prvog stepena, od grаničnog prelаzа Gostun premа... »

Zatvoren granični prelaz Gostun zbog odrona

B92 pre 45 dana
B92: Zatvoren granični prelaz Gostun zbog odrona
Beograd -- Granični prelaz Gostun zatvoren je zbog odronĐ° na putu Prijepolje - Gostun, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.
Vozila su preuzmerena na granični prelaz Jabuka, navedeno je u saopštenju. MUP je dodao a je posle ponoći došlo do većeg odrona nĐ° petom kilometru državnog puta prvog stepena, od grĐ°ničnog prelĐ°zĐ° Gostun premĐ°... »

Obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Gostun zbog odrona

Politika pre 45 dana
Zbog odrona u blizini graničnog prelaza Gostun prema Prijepolju, saobraćaj na ovom prelazu je obustavljen, saopštio je jutros MUP. Vozila se preusmeravaju na Granični prelaz Jabuka. Kako se navodi u saopštenju, posle ponoći na petom kilometru od prelaza Gostun prema Prijepolju, na državnom putu... »

Odron na putu: Prekid saobraćaja preko graničnog prelaza Gostun

Blic pre 45 dana
Saobraćaj je od jutros umerenog intenziteta i odvija se uz dobru prohodnost puteva, dok su kolovozi mokri na jugu i jugozapadu zemlje, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta. Teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na prelazima Horgoš i Kelebija čekaju oko 90 minuta, a... »

Singidunum fest: Mladić izboden na očigled prisutnih

Večernje novosti  pre 5 sati  još 1 povezana

Incident na "Singidunum festu", izboden mladić

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Nagrade mladim robotičarima

Danas  pre 8 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Žak Kusto

RTV  pre 2 sata  još 1 povezana

VIDEO: Makron i Švarceneger snimili poruku za Trampa

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.