Mattis: Američka vojska opkoljava ISIL

Mattis: Američka vojska opkoljava ISIL

Al Jazeera pre 7 dana
'Američka vojska taktički se priprema za vojnu kampanju u kojoj želi uništiti ISIL', rekao je ministar odbrane Mattis.
Američki ministar obrane James Mattis tvrdi da koalicija koju predvodi SAD opkoljava borce skupine Islamska država Irak i Levant (ISIL) u njihovim uporištima, taktički se pripremajući za početak vojne kampanje u kojoj ih želi... »

Matis obećao totalno uništenje džihadista: Opkoljavamo ih u glavnim štabovima pa krećemo

Kurir pre 7 dana
Američki ministar odbrane Džejms Matis izjavio je danas da koalicija na čelu sa SAD opkoljava borce Islamske države u njihovim uporištima, taktički se spremajući za početak vojne kampanje u kojoj želi da ih uništi, prenosi Rojters.
Agencija navodi da se, pored Matisa, iz Pentagona oglasio i načelnik Združenog generalštaba general Džozef Danford, koji je naveo da su ovonedeljni udari na borce koje podržava sirijska vlada bili "mera zaštite sile" i da se neće... »

Matis: Opkoljavamo borce ID u uporištima, uništićemo ih

B92 pre 7 dana
B92: Matis: Opkoljavamo borce ID u uporištima, uništićemo ih
Vašington -- Američki ministar odbrane Džejms Matis izjavio je da koalicija na čelu sa SAD opkoljava borce Islamske države u njihovim uporištima.
Kako je rekao, koalicija se sprema za taktički se spremajući za početak vojne kampanje u kojoj želi da ih uništi, prenosi Rojters. Agencija navodi da se, pored Matisa, iz Pentagona oglasio i načelnik Združenog generalštaba... »

Lavrov: Potpuno je jasno da Amerikanci ratuju protiv Asada a ne terorista!

Pravda pre 7 dana
Ministar inostranih poslova Ruske Federacije reagovao je povodom bombardovanja sirijskog konvoja od strane Američke koalicije na jugu Sirije.
Napad SAD na vladine snage u Siriji je nelegitiman, protivzakonit i narušava suverenitet Sirije, izjavio je ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov. On je saopštio da su SAD pokušale da opravdaju napad na Siriju time što... »

Oštre reakcije Damaska i Moskve na napad SAD na sirijsku vojsku

RTS pre 7 dana
RTS: Oštre reakcije Damaska i Moskve na napad SAD na sirijsku vojsku
Sirija je osudila napad koalicionih snaga predvođenih SAD na provladine snage na istoku zemlje, poručivši da time neće biti "zastrašeni". Iz Rusije poruka da udari na provladine snage predstavljaju kršenje sirijskog suvereniteta.
Američki avioni su u četvrtak gađali konvoj provladinih snaga koji se kretao ka garnizonu u blizini granice s Jordanom. "Ovaj drzak napad takozvane međunarodne koalicije razotkriva licemerstvo njihovih pretnji da se bore protiv... »

Sirija: SAD nas neće zastrašiti

Press pre 7 dana
Sirija osudila napad koalicionih snaga, predvođenih SAD, na provladine snage na istoku zemlje, poručivši da neće biti "zastrašeni". Reagovala i Rusija.
Foto:B92.net Američki avioni su u četvrtak gađali konvoj provladinih snaga koji se kretao ka garnizonu u blizini granice s Jordanom. "Ovaj drzak napad takozvane međunarodne koalicije razotkriva licemerstvo njihovih pretnji da se... »

Moskva: Udar SAD na provladine snage u Siriji neprihvatljiv

Politika pre 7 dana
Damask: Drzak napad, nećemo biti zastrašeni
ŽENEVA - Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Genadij Gatilov izjavio je danas da je vazdušni napad Vašingtona na provladine snage u Siriji „apsolutno neprihvatljiv” i da predstavlja kršenje sirijskog suvereniteta. Gatilov je istakao da američki napad neće pomoći u... »

Bombardovanje Asadove vojske — kršenje suvereniteta Sirije

Pravda pre 7 dana
Američki napad na vladine snage u Siriji je nedopustiv i krši suverenitet zemlje, izjavio je zamenik ministra inostranih poslova Rusije Genadij Gatilov.
„To je potpuno nedopustivo i predstavlja kršenje suvereniteta Sirije“, rekao je Gatilov. On je naglasio da je runda međusirijskih pregovora donela određene rezultate, na početku razgovora o Ustavu zemlje. „Predlog gospodina De... »

Sirija: SAD nas neće zastrašiti

B92 pre 7 dana
B92: Sirija: SAD nas neće zastrašiti
Damask, Moskva -- Sirija osudila napad koalicionih snaga, predvođenih SAD, na provladine snage na istoku zemlje, poručivši da neće biti "zastrašeni". Reagovala i Rusija.
Američki avioni su u četvrtak gađali konvoj provladinih snaga koji se kretao ka garnizonu u blizini granice s Jordanom. "Ovaj drzak napad takozvane međunarodne koalicije razotkriva licemerstvo njihovih pretnji da se bore protiv... »

Rusija i damask osudili američki napad na vojsku sirije: Napad neprihvatljiv i pomaže džihadistima

Kurir pre 7 dana
ŽENEVA - Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Genadij Gatilov izjavio je danas da je vazdušni napad Vašingtona na provladine snage u Siriji "apsolutno neprihvatljiv" i da predstavlja kršenje sirijskog suvereniteta.
Gatilov je istakao da američki napad neće pomoći u naporima da se iznađe političko rešenje za sukob u Siriji. Source: https://t.co/P89EmXMMff — Julian Röpcke (@JulianRoepcke) ">May 19, 2017 Nov američki vazdušni napad na... »

Damask: Drzak napad, nećemo biti zastrašeni

Dnevnik pre 7 dana
DAMASK: Sirija je danas osudila napad koalicionih snaga, predvođenih SAD, na provladine snage na istoku zemlje, poručivši da neće biti "zastrašeni".
Američki avioni su u četvrtak gađali konvoj provladinih snaga koji se kretao ka garnizonu u blizini granice s Jordanom."Ovaj drzak napad takozvane međunarodne koalicije razotkriva licemerstvo njihovih pretnji da se bore protiv... »

Moskva: Udar SAD u Siriji neprihvatljiv

RTV pre 7 dana
RTV: Moskva: Udar SAD u Siriji neprihvatljiv
ŽENEVA, DAMASK - Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Genadij Gatilov izjavio je danas da je vazdušni napad Vašingtona na provladine snage u Siriji "apsolutno neprihvatljiv" i da predstavlja kršenje sirijskog suvereniteta.
Gatilov je istakao da američki napad neće pomoći u naporima da se iznađe političko rešenje za sukob u Siriji, prenosi Rojters. Američka vojska izvela je juče vazdušni napad na miliciju koju podržava sirijska vlada, a koja... »

Radulović: Podneli smo izveštaj Agenciji

Blic  pre 5 sati  još 2 povezane

LSV: traži ograđivanje od Nikolićeve izjave

Blic  pre 6 sati  još 1 povezana

Izrael osudio napad na egipatske Kopte

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.