Vulin prekrečio natpise "Smrt ciganima": Kako Srbin, a SS?

Vulin prekrečio natpise "Smrt ciganima": Kako Srbin, a SS?

B92 pre 58 dana
B92: Vulin prekrečio natpise "Smrt ciganima": Kako Srbin, a SS?
Beograd -- Ministar rada Aleksandar Vulin sa predstavnicima Nacionalnog saveta romske manjine i opštine Čukarica prekrečio je grafite koji pozivaju na nasilje protiv Roma.
Reč je o natpisima "Smrt ciganima", "Srbija Srbima", "Nije za cigane", kukastom krstu i simbolima "SS divizije" "Ne mogu da razumem, pogotovo ako je ovo pisao Srbin, da napiše nešto protiv romskog naroda sa kojim smo delili dobro... »

Nacistički grafiti protiv Roma u Beogradu

Mondo pre 58 dana
Na zidovima Doma zdravlja "Dr Simo Milošević" na Čukaričkoj padini uklonjeni su grafiti mržnje prema Romima, na kojima su bili kukasti krst isimboli SS divizije. Grafite mržnje prekrečio je ministar rada Aleksandar Vulin.
Foto: Tanjug/Printscreen Na zidovima Doma zdravlja na Čukaričkoj padini ipisani su grafiti malo ćirilicom, malo latinicom - "Smrt ciganima", "Srbija Srbima", "Nije za cigane", zajedno sa kukastim krstovima i simbolima "SS... »

Vuliin prekrečio grafit protiv Roma u Beogradu

Novi magazin pre 58 dana
Ministar za rad Aleksandar Vulin, zajedno sa predstavnicima Nacionalnog saveta romske manjine i beogradske opštine Čukarica, prekrečio je danas grafite koji pozivaju na nasilje protiv romske populacije na zgradi Doma zdravlja na Čukaričkoj padini.
"Ne mogu da razumem, pogotovo ako je ovo pisao Srbin, da napiše nešto protiv romskog naroda sa kojim smo delili dobro i zlo vekovima, koji su bili sa nama uvek i u teškim i u manje teškim vremenima, koji i danas dele sa nama istu... »

Ministar prekrečio grafit protiv Roma u Beogradu

Blic pre 58 dana
Ministar za rad Aleksandar Vulin, zajedno sa predstavnicima Nacionalnog saveta romske manjine i beogradske opštine Čukarica, prekrečio je danas grafite koji pozivaju na nasilje protiv romske populacije na zgradi Doma zdravlja na Čukaričkoj padini.
- Ne mogu da razumem, pogotovo ako je ovo pisao Srbin, da napiše nešto protiv romskog naroda sa kojim smo delili dobro i zlo vekovima, koji su bili sa nama uvek i u teškim i u manje teškim vremenima, koji i danas dele sa nama... »

Uklonjeni grafiti govora mržnje prema Romima

RTS pre 58 dana
RTS: Uklonjeni grafiti govora mržnje prema Romima
Grafiti mržnje prema Romima, napisani na zidovima Doma zdravlja "Dr Simo Milošević" na Čukaričkoj padini, uklonjeni su danas, a ministar Aleksandar Vulin poručio je da mržnja ne može i ne sme da bude lice Srbije.
Aleksandar Vulin, koji je sa predsednikom Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine Vitomirom Mihajlovićem i predsednikom opštine Čukarica Srđanom Kolarićem prekrečio grafite napisane malo ćirilicom, malo latinicom - "Smrt... »

Vulin: Mržnja ne sme i ne može da bude lice Srbije

RTV pre 58 dana
RTV: Vulin: Mržnja ne sme i ne može da bude lice Srbije
BEOGRAD - "Mržnja ne može da bude lice Srbije i mržnja ne može da bude lice Srba. Nema mesta za mržnju među Srbima i nema mesta za mržnju u našem društvu", izjavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, koji je zajedno sa predsednikom Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine, Vitomirom Mihajlovićem, i predsednikom opštine Čukarica, Srđanom Kolarićem, uklanjao grafite koji pozivaju na nasilje protiv romske populacije, ispisane na zgradi Doma zdravlja "Dr Simo
"Ne možete nekažnjeno mrzeti ni Rome ni bilo koga drugog. Ne mogu da razumem, pogotovo ako je ovo pisao Srbin, da napiše nešto protiv romskog naroda sa kojim smo delili dobro i zlo vekovima, koji su bili sa nama uvek i u teškim i... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.