Hoće li SNS biti zadovoljan sa 127 glasova za novu vladu

Hoće li SNS biti zadovoljan sa 127 glasova za novu vladu

N1 Info pre 4 dana
Da li će Ana Brnabić biti nova premijerka ili će biti novih izbora? Odgovora na to pitanje još nema, jer Srpska napredna stranka u većinu u Skupštini nije sigurna, iako su poslanici te partije jednoglasno podržali predlog svog lidera da Brnabićeva bude mandatarka.
Izvor: N1 Kažu da do četvrtka moraju da se konsultuju s koalicionim partnerima i insistiraju da 128 poslanika izabranih na njihovoj listi glasa za Vladu Ane Brnabić. U suprotnom - novi izbori. Pre četiri dana predsednik Vučić... »

SNS podržao Anu Brnabić

Radio 021 pre 5 dana
Srpska napredna stranka jednoglasno je podržala odluku predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude nova premijerka, saopštila je potpredsednica naprednjaka Marija Obradović posle konsultacija poslanika SNS-a sa Vučićem u sedištu stranke.
Prema rečima Obradović, iako je bilo različitih stavova u dijalogu Vučića i poslanika te stranke, svih 100 poslanika je jednoglasno podržalo njegov predlog. Ona je dodala da će u Skupštini Srbije do kraja nedelje početi rasprava... »

SNS prelomio: Ako do četvrtka nemamo većinu - izbori!

Pravda pre 5 dana
Potpredsednica SNS kaže da naprednjaci jedinstveno podržavaju predlog Vučića, ali da je i dalje neizvesno hoće li biti većine za izbor Ane Brnabić za premijera.
Kako je rekla Marija Obradović, ona očekuje da predlog predsednika Srbije i lidera SNS u skupštini podrži mnogo više od neophodnih 126 poslanika, ali da ostaje da se vidi da li će vladajuća koalicija imati 128 poslanika koji će u... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.