Drama u Parizu: Zakucao se u policijski auto

Drama u Parizu: Zakucao se u policijski auto

Vesti online pre 7 dana
Francuska policija evakuisala je poznatu parišku aveniju Jelisejska polja nakon što se napadač automobilom zabio u policijsko vozilo.
Automobil napadača se potom zapalio, a on je preminuo od zadobijenih povreda, potvrdio je ministar policije Francuske. Protivteroristička jedinica je preuzela istragu, a incident se tretira kao teroristički čin. U kolima je... »

Napadač koji se zakucao u policijski auto mrtav

Dnevnik pre 7 dana
PARIZ: Na pariskoj aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija.
Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je da je mrtav napadač, koji je danas automobilom udario u policijsko vozilo na Šanzelizeu, a neimenovani policijski izvori navode da je napadač ima veze sa... »

Pariz, muškarac automobilom udario u policijsko vozilo, pronađen kalašnjikov

RTS pre 7 dana
RTS: Pariz, muškarac automobilom udario u policijsko vozilo, pronađen kalašnjikov
Incident na pariskoj aveniji Šanzelize – muškarac "reno meganom" udario u policijsko vozilo, a potom se taj automobil zapalio. Napadač je mrtav, a neimenovani policijski izvori navode da je on imao veze sa ekstremizmom. U automobilu pronađen kalašnjikov. Nijedan policajac ili prolaznik nije povređen u incidentu.
Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je da je mrtav napadač, koji je automobilom udario u policijsko vozilo na Šanzelizeu, a neimenovani policijski izvori navode da je napadač ima veze sa ekstremizmom. Kako... »

Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu i eksplodiralo

Politika pre 7 dana
PARIZ – Jedno vozilo je eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija. Vozač automobila je preminuo od povreda a u incidentu nema povređenih policajaca. Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu jer je u... »

Pariz:Kolima se zakucao u policijsko vozilo

RTV pre 7 dana
RTV: Pariz:Kolima se zakucao u policijsko vozilo
PARIZ - Na pariskoj aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija.
Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač, koji je bio naoružan, nalazi se na zemlji, bez svesti je i teže povređen, a nema podataka "da li je incident bio nesrećan slučaj ili nameran čin", prenosi AFP. AP navodi da vozač nosi... »

Drama u Parizu: Napadač automobilom udario policajce i poginuo, pronađeno oružje i eksploziv

Blic pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Francuske izjavio je da je vozač (31) koji je automobilom namerno udario policajce sa sobom imao "određeni broj vatrenog oružja i eksploziva".
"Naše bezbednosne snage su opet na meti napada. Pretnja je veoma visoka", rekao je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb, koji je potvrdio da je napadač mrtav. On će u sredu na sastanku ministara predložiti da se... »

Drama blizu makronove palate: Automobilom udario policajce i poginuo, pronađeno oružje i eksploziv!

Pravda pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Francuske izjavio je da je vozač koji je automobilom namerno udario policajce na Jelisejskim poljima u Parizu, sa sobom imao "određeni broj vatrenog oružja i eksploziva".
"Naše bezbednosne snage su opet na meti napada. Pretnja je veoma visoka", rekao je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb, koji je potvrdio da je napadač mrtav. On će u sredu na sastanku ministara predložiti da se... »

Pariz: Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu i eksplodiralo, vozač preminuo

Radio 021 pre 7 dana
Jedno vozilo je eksplodiralo, nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija.
Vozač automobila je preminuo od povreda, a u incidentu nema povređenih policajaca. Policija je pokrenula istragu, a veruje se da se radi o napadu, jer je u kolima pronađen kalašnjikov, pištolji i dimne bombe. U tom delu Pariza je... »

Pariz: Napadnuta marica, vozač ubijen

Mondo pre 7 dana
U Parizu je jedno vozilo eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu, saopštila je policija.
Foto: AP Photo/Thibault Camus Jelisejska polja su evakuisana, a policija je bila preporučila građanima da izbegavaju ovaj deo grada jer se sprovodi policijska akcija. Francuski ministar unutrašnjih poslova Žerar Kolomb izjavio je... »

Drama u Parizu: Napadač se zaleteo kolima u policiju, vozač umro (video)

Večernje novosti pre 7 dana
Muškarac se kolima zaleteo u vozilo policije u Parizu, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija. Ministar unutrašnjih poslova saopštio da je vozač umro. Automobil bio pun eksploziva
NA PARISKOJ aveniji Šanzelize dogodio se incident kada je muškarac automobilom udario policijsko vozilo, a potom su se ta kola zapalila, saopštila je danas policija. Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač, koji je bio... »

Eksplozija u Parizu: Autom se zakucao u policijsko vozilo!

Kurir pre 7 dana
PARIZ - Na pariskoj aveniji Šanzelize muškarac se automobilom zakucao u policijsko vozilo, posle čega su kola eksplodirala i zapalila se. The Latest: Paris police: Attacker probably dead. https://t.co/a2KBCEQKPA — The Associated Press (@AP) June 19, 2017 Kako je naveo izvor blizak policiji, vozač,... »

Vozilo udarilo žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu i eksplodiralo

Novi magazin pre 7 dana
Jedno vozilo je eksplodiralo nakon što je udarilo u žandarmerijsku maricu na Šanzelizeu u Parizu i zapalilo se, saopštila je policija.
U saopštenju se navodi da u incidentu nema povređenih a da je vozač automobila u nesvesti, kao i da je bio naoružan. Izvor nije precizirao da li se radi o nesreći ili napadu. U tom delu Pariza je povećan broj policajaca, a... »

(Video) Napad na policiju u Parizu: Automobil se zabio u policijski kombi, napadač uhapšen

Kurir pre 7 dana
Zbog policijske operacije evakuisan je centar Pariza oko Šanzelizea. Kako javlja CNN jedan automobil je namerno udario policijski kombi. Public told to avoid Champs-Elysees area of Paris as car crashes into police van pic.twitter.com/C5EM8x8px7 — Sky News (@SkyNews) June 19, 2017 Telegraf navodi... »

Čeka se predlog mandatarke za sastav nove vlade

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

Kadrovi za javne finansije u MOD

Danas  pre 6 sati  još 1 povezana

Samoubistvo u centru Beograda: Skočio sa terase petog sprata

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Na današnji dan, 27. jun

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.