Povezane vesti

Lokalni Mesi postaje kalif

Lokalni Mesi postaje kalif

Politika 30.06.2017
Kako je od stidljivog dečaka stvoren vođa Islamske države. Vođa Islamske države (ID) Abu Bakr el Bagdadi definitivno je mrtav, objavila je državna novinska agencija Irana, a prenosi Rojters. Agencija je to objavila citirajući predstavnika vrhovnog… »
Hamnei: El Bagdadi je definitivno mrtav

Hamnei: El Bagdadi je definitivno mrtav

RTS 30.06.2017
Lider Islamske države Abu Bakr el Bagdadi definitivno je mrtav, objavila je državna novinska agencija Irana citirajući predstavnika vrhovnog lidera Irana u Revolucionarnoj gardi, ajatolaha Ali Hamneija Ali Širazija. "Terorista Bagdadi je definitivno… »
Iran: El Bagdadi definitivno mrtav

Iran: El Bagdadi definitivno mrtav

Vesti online 30.06.2017
Predstavnik vrhovnog lidera Irana u Revolucionarnoj gardi Ali Širazi potvrdio da je lider ID-a Abu Bakr al Bagdadi umro u ruskim vazdušnim udarima. Širazi je to rekao u intervjuu iranskom veb-sajtu "Asr e Iran". Međutim, zasad nema komentara iranskih… »
Širazi: Bagdadi je definitivno mrtav

Širazi: Bagdadi je definitivno mrtav

Blic 30.06.2017
Predstavnik vrhovnog verskog vođe u Iranu ajatolaha Alija Hamneja klerik Ali Širazi rekao je da je lider Islamske države Abu Bakr el Bagdadi definitivno poginuo, prenela je državna novinska agencija Irana. - Terorista Bagdadi je definitivno mrtav -… »

Vesti dana »