Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

Džodi Vitaker nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

Večernje novosti pre 8 dana
Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika
LONDON - Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega. Vitaker,... »

Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“

RTS pre 8 dana
RTS: Žena nova zvezda kultne serije „Doktor Hu“
Britanska glumica Džodi Vitaker biće prva žena u ulozi glavnog lika u kultnoj Bi-Bi-Sijevoj naučnofantastičnoj seriji „Doktor Hu“.
Tridesetpetogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detektivskoj drami Brodčerč zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija koji je interpretirao taj lik od 2013. godine i prvi put će se pojaviti u toj ulozi... »

Prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu

RTV pre 8 dana
RTV: Prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu
LONDON - Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije "Doktor Hu" i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega.
Vitaker, koja je najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detekivskoj drami "Brodčerč" (Broadchurch) zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija na kraju godine, javio je Bi-Bi-Si, a preneo AP. Ona će time postati 13. osoba u... »

Džodi Vitaker - prva žena u glavnoj ulozi u seriji Doktor Hu

Dnevnik pre 8 dana
LONDON: Britanska glumica Džodi Vitaker nova je zvezda britanske naučnofantastične serije „Doktor Hu“ i prva žena koja će se naći u ulozi glavnog lika, koju je tokom šest decenija oživelo desetak njenih muških kolega.
Vitaker, koja je najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detekivskoj drami „Brodčerč“ zameniće škotskog glumca Pitera Kapaldija na kraju godine, javio je Bi-Bi-Si, a preneo AP. Ona će time postati 13. osoba u ulozi doktora,... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.