Rekonstrukcija pruge bgd-Bar:Voz može i 120 na sat

Završena obnova još 35 kilometara pruge od Resnika do Vreoca

Večernje novosti pre 7 dana
Prvi deo Barske pruge od Resnika do Vreoca, koji se finansira iz ruskog kredita, danas pušten u saobraćaj. Zorana Mihajlović: Dužina putovanja duplo kraća
PRVI obnovljeni deo barske pruge, od Resnika do Vreoca, danas je pušten u saobraćaj. Voz su sa Glavne železničke stanice ispratili Zorana Mihajlović, ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, ambasador Rusije... »

Rekonstrukcija pruge bgd-Bar:Voz može i 120 na sat

Mondo pre 7 dana
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj.
Brzina vozova na toj deonici povećana je do 120 km na sat. U krivinama vozovi mogu da idu 90 km na sat, tako da je sada prosečna brzina oko 100 km na sat. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi deonice Resnik -... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

Politika pre 7 dana
Završetak kompletne deonice Resnik - Valjevo je planiran za polovinu novembra
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

RTS pre 7 dana
RTS: Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca
Završena je rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara i ta deonica je zvanično puštena u saobraćaj. Voz je sa Glavne železničke stanice Beograd ispratila ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Vozovi na toj deonici sada mogu da saobraćaju brzinom do 120 kilometara na sat. Puštanju deonice u saobraćaj prisustvovao je i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi... »

Modernizovan deo barske pruge

RTV pre 7 dana
RTV: Modernizovan deo barske pruge
BEOGRAD - Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Vozovi sada mogu da saobraćaju na toj deonici brzinom do 120 kilometara na satu. Puštanju te deonice u saobraćaj je prisustvovao i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik - Vreoci su prva faza ukupnih radova na... »

Modernizovan deo barske pruge od Resnika do Vreoca

Blic pre 7 dana
Rekonstrukcija i modernizacija barske pruge od Resnika do Vreoca u dužini od 35 kilometara je završena i danas zvanično puštena u saobraćaj, a voz je ispratila sa Glavne železničke stanice Beograd potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.
Puštanju te deonice u saobraćaj je prisustvovao i ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Resnik -– Vreoci su prva faza ukupnih radova na obnovi deonice Resnik -– Valjevo dužine 77 kilometara, koja je deo Aneksa 4.1... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.