Ponovo radi BIP

Ponovo radi BIP

Glas Amerike pre 9 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo s Beogradskom industrijom piva (BIP), a očekuje se da će do kraja jula svi njihovi proizvodi biti dostupni potrošačima u Srbiji, navodi se u saopštenju. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Gde investirati pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden u započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. “Pivo je zadržalo... »

Nekada najprodavanije u Srbiji - ponovo na traci

B92 pre 10 dana
B92: Nekada najprodavanije u Srbiji - ponovo na traci
Beograd -- Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo s Beogradskom industrijom piva.
Kako je saopšteno, očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbiji. BIP pivo, nekada najprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Beta pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena pošto je kompanija M6-Eden Srbija započela tehničku saradnju s Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas. Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima širom Srbije. BIP pivo proizvodi se i na dalje tamo gde je nastalo - u... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Novi magazin pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšeno je danas.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo je zadržalo... »

Nekada najprodavanije u Srbiji - sad ponovo na traci

Vesti online pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Kako je saopšteno, očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. - Pivo... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Radio 021 pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva je obnovljena pošto je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.
Očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbiji. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu. "Pivo je zadržalo... »

Ponovo se proizvodi BIP pivo

Mondo pre 10 dana
Čuvena pivara "kod Mostara" ponovo proizvodi pivo, koje je dobilo status jednog od simbola bivše SFRJ...
Foto: youtube/screenshot Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas iz te kompanije. "Posebnu pažnju smo posvetili kontroli... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Politika pre 10 dana
Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je danas iz te beogradske pivare. „Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje”, kaže Aleksandar Popovski, direktor M6-Eden Srbija,... »

Obnovljena proizvodnja BIP piva

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: Proizvodnja BIP piva ponovo je obnovljena, nakon što je kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva, saopšteno je iz te beogradske pivare.
Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje, kaže Aleksandar Popovski, direktor M6-Eden Srbija, i dodaje da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji,... »

Novi šef delegacije EU predao akreditivno pismo

EurActiv  pre 6 sati  još 15 povezanih

Prvi stranac kapiten u istoriji Zvezde!

Mondo  pre 1 sat  još 18 povezanih

Direktor Goše: Dobili deo, ostalo kad krenu na rad

B92  pre 3 sata  još 16 povezanih

Putin: Rusija će morati da odgovori na sankcije SAD-a

Al Jazeera  pre 1 sat  još 14 povezanih

Uhapšeni majka i brat od strica Luke Bojovića

Danas  pre 6 sati  još 14 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.