Otpremnine samo za neraspoređene

Otpremnina čeka 1.200 nastavnika

Večernje novosti pre 7 dana
Reprezentativni sindikati i ministar prosvete Mladen Šarčević pregovarali o tehnološkim viškovima. Iz škola će otići predavači koji nemaju nijedan čas u fondu. Po godini staža 200 evra, najviše 8.000
DO 1.200 tehnoloških viškova u školama moraće od septembra, uz otpremnine, da ode iz obrazovnog sistema. Dobiće otpremnine od 200 evra po godini staža, do maksimalnih 8.000 evra, a oni koji su na manje od dve godine do penzije... »

Otpremnine samo za neraspoređene

Politika pre 7 dana
Oni koji do penzije imaju godinu-dve, a proglašeni su tehnološkim viškovima, dobiće šest prosečnih plata, oko 240.000 dinara
– Spremne su otpremnine za 1.200 prosvetnih radnika koje će biti ponuđene pre svega apsolutnim tehnološkim viškovima koji ne drže nijedan čas, a primaju punu platu, i to bez obzira na dužinu radnog staža – izjavila je Jasna... »

Otpremnine prosvetarima do 8000 evra

RTV pre 7 dana
RTV: Otpremnine prosvetarima do 8000 evra
BEOGRAD - Vlada je obezbedila milijardu i 600 miliona dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević danas na sastanku sa predstavnicima reprezentativnih sindikata iz oblasti obrazovanja.
Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvete, sredstva za socijalni program namenjena su za one kojima su ukinuta zanimanja, za nenastavno osoblje i za tehnološke viškove do 2 godine penzije. Zaposleni, kako je navedeno u... »

Prosvetarima otpremnine do 8.000 evra

Mondo pre 7 dana
Vlada je obezbedila milijardu i 600 miliona dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih, potvrdio je ministar prosvete Mladen Šarčević na sastanku sa predstavnicima reprezentativnih sindikata prosvete.
Foto: Guliver/getty images, Thinkstock Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvete, sredstva za socijalni program namenjena su za one kojima su ukinuta zanimanja, za nenastavno osoblje i za tehnološke viškove do dve godine... »

Za otpremnine prosvetarima od šest plata do 8.000 evra

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Vlada je obezbedila milijardu i 600 miliona dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević danas na sastanku sa predstavnicima reprezentativnih sindikata iz oblasti obrazovanja.
Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvete, sredstva za socijalni program namenjena su za one kojima su ukinuta zanimanja, za nenastavno osoblje i za tehnološke viškove do 2 godine penzije. Zaposleni, kako je navedeno u... »

Otpremnine prosvetarima: 6 plata ili 8.000 EUR

B92 pre 7 dana
B92: Otpremnine prosvetarima: 6 plata ili 8.000 EUR
Beograd -- Vlada je obezbedila milijardu i 600 miliona dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević
Šarčević je to istakao na sastanku sa predstavnicima reprezentativnih sindikata iz oblasti obrazovanja. Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvete, sredstva za socijalni program namenjena su za one kojima su ukinuta zanimanja, za... »

Šarčević: Otpremnine za 1.200 prosvetara

Danas pre 7 dana
Ministar prosvete Mladen Šarčević razgovarao je danas sa predstavnicima Sindikata obrazovanja Srbije, Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije „Nezavisnost“ i Sindikata radnika u prosveti Srbije. Teme sastanka, održanog u Ministarstvu, bile su... »

Otpremnine prosvetarima od šest plata do 8.000 evra

RTS pre 7 dana
RTS: Otpremnine prosvetarima od šest plata do 8.000 evra
Vlada je obezbedila milijardu i 600 miliona dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih, izjavio je ministar prosvete Mladen Šarčević na sastanku sa predstavnicima reprezentativnih sindikata iz oblasti obrazovanja.
Kako je saopšteno iz Ministarstva prosvete, sredstva za socijalni program namenjena su za one kojima su ukinuta zanimanja, za nenastavno osoblje i za tehnološke viškove do dve godine penzije. Zaposleni, kako je navedeno u... »

Otpremnine prosvetarima do 8.000 evra

Radio 021 pre 7 dana
Otpremnine zaposlenima u prosveti, koji budu proglašeni za tehnološki višak, kretaće se u rasponu od šest prosečnih plata do 8.000 evra, rekla je Jasna Janković iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, posle sastanka sindikalaca sa predstavnicima Ministarstva prosvete i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.
Resorni ministar Mladen Šarčević, ponovio je da je u budžetu za 2017. predviđeno 1.200 otpremnina, kako bi se rešio problem rаdnikа zа čijim аngаžovаnjem je prestаlа potrebа. Predstavnici sindikata zatražili su da o viškovma u... »

Vlada obezbedila 1,6 milijardi dinara za višak zaposlenih u prosveti

Blic pre 7 dana
Sindikat obrazovanja Srbije saopštio je danas da je Vlada obezbedila 1,6 milijardi dinara za socijalni program za 1.200 zaposlenih u prosveti koji su tehnološki višak.
- Po školskim upravama biće formirane radne podgrupe koje će pratiti raspoređivanje tehnoloških viškova za 2017/2018. godinu u skladu sa Posebnim kolektivnim ugovorom za osnovne i srednje škole i domove učenika - saopštio je... »

USPRS: Otpremnine za 1.200 onih koji su 100 odsto tehnološki višak

Novi magazin pre 7 dana
Predsednica Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) Jasna Janković izjavila je da je predviđeno da otpremnine bude obezbeđene za 1.200 zaposlenih u prosveti i biće ponuđene onima koji su 100 odsto tehnološki višak.
Ona je na konferenciji za novinare ;posle sastanka reprezentativnih sindikata i ministra prosvete Mladena Šarčevića rekla da trenutno u sistemu im 354 ljudi s tim statusom, ali da se pretpostavlja da će ih biti još, kao i da će... »

Ministar prosvete razgovarao s predstavnicima prosvetnih sindikata

Novi magazin pre 7 dana
Minstаrstvo prosvete i Ministаrstvo držаvne uprаve i lokаlne sаmouprаve u budžetu zа 2017. predvideli su 1.200 otpremninа kаko bi se rešio problem rаdnikа zа čijim аngаžovаnjem je prestаlа potrebа, a prestаvnici sindikаtа prosvete saglasili su se dа se problem tehnoloških viškovа morа rešаvаti, saopštilo je danas Ministarstvo prosvete.
U saopštenju se navodi da je ministаr prosvete, nаuke i tehnološkog rаzvojа Mlаden Šаrčević rаzgovаrаo s predstаvnicimа Sindikаtа obrаzovаnjа Srbije, Unije sindikаtа prosvetnih rаdnikа Srbije, Grаnskog sindikаtа prosvetnih... »

Šarčević: Određeni broj radnih mesta se prikriva

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević istakao je danas da je Ministarstvo projekciju Međunarodnog monetarnog fonda o višku broju zaposlenih u prosveti svelo na razumnu meru.
On je razgovarao sa predstavnicima Sindikata obrazovanja Srbije, Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije, Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije „Nezavisnost“ i Sindikata radnika u prosveti Srbije o tehnološkim viškovima... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.