Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo – proganjanje

Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo - proganjanje

Večernje novosti pre 7 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog krivičnog novog dela "proganjanje" protiv V.M. iz Beograda zbog sumnje da je protivno volji J.M. pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i pozivima
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog krivičnog novog dela "proganjanje" protiv V.M. iz Beograda zbog sumnje da je protivno volji J.M. pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i... »

Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo – proganjanje

RTS pre 7 dana
RTS: Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo – proganjanje
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog novog krivičnog dela - proganjanje. Postupak je pokrenut protiv muškarca osumnjičenog da je protivno volji oštećene pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i pozivima.
Krivičnu prijavu protiv V.M. iz Beograda tužilaštvu je podnela oštećena J.M. preko punomoćnika advokata, a nakon razmatranja prijave i priloženih dokaza tužilaštvo je zakazalo saslušanje osumnjičenog V.M, nakon čega će doneti... »

Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo "proganjanje"

B92 pre 7 dana
B92: Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo "proganjanje"
Beograd -- Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog krivičnog novog dela "proganjanje" protiv V.M. iz Beograda.
Sumnja se da je V.M. protivno volji J.M. pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i pozivima, rečeno je danas Tanjug u tom tužilaštvu. Krivičnu prijavu protiv V.M. tužilaštvu je podnela oštećena J.M, preko... »

Prvi postupak za proganjanje: Na sudu zbog SMS poruka

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog novog krivičnog dela „proganjanje“ protiv V. M. iz Beograda, zbog sumnje da je protivno volji J. M. pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i pozivima, rečeno je za Tanjug u tom tužilaštvu.
Krivičnu prijavu protiv V.M. tužilaštvu je podnela oštećena J.M, preko punomoćnika advokata, a nakon razmatranja prijave i priloženih dokaza tužilaštvo je zakazalo saslušanje osumnjičenog V.M, nakon čega će doneti odluku o daljem... »

Pokrenut prvi postupak za proganjanje u Beogradu

Mondo pre 7 dana
Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog novog krivičnog dela - proganjanje, protiv V.M. zbog sumnje da je protivno volji J.M. pokušao da uspostavi s njom kontakt slanjem poruka i pozivima.
Foto: youtube/printscreen Krivičnu prijavu protiv V.M. tužilaštvu je podnela oštećena J.M, preko punomoćnika advokata, a nakon razmatranja prijave i priloženih dokaza tužilaštvo je zakazalo saslušanje osumnjičenog V.M, nakon čega... »

Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo - proganjanje

RTV pre 7 dana
RTV: Pokrenut prvi postupak za novo krivično delo - proganjanje
BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je prvi postupak zbog krivičnog novog dela "proganjanje" protiv V.M. iz Beograda zbog sumnje da je protivno volji J.M. pokušavao da sa njom uspostavi kontakt slanjem SMS poruka i pozivima, rečeno je danas Tanjug u tom tužilaštvu.
Krivičnu prijavu protiv V.M. tužilaštvu je podnela oštećena J.M, preko punomoćnika advokata, a nakon razmatranja prijave i priloženih dokaza tužilaštvo je zakazalo saslušanje osumnjičenog V.M, nakon čega će doneti odluku o daljem... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.