Mobtelu oduzeta licenca za rad

KARIĆU ODUZET MOBTEL

Kurir petak, 30. decembar 2005.
Velja Ilić saznao šta se dešava za vreme snimanja emisije "Klopka" na BK TV Oduzimanje licence Mobtelu pripremljeno u strogoj konspirativnosti Sa celom akcijom bili upoznati samo Vojislav Koštunica, Miroljub Labus, Mlađan Dinkić i Dejan Mihajlov
BEOGRAD - Vlada Srbije oduzela je juče licencu "Mobtelu" i tako ostavila Bogoljuba Karića bez njegovog dugogodišnjeg glavnog izvora enormnih prihoda! Kako Kurir saznaje, čitava operacija "Mobtel" pripremana je i izvedena u... »

Mobtel plaćao nezavisnost Kosova

Glas javnosti petak, 30. decembar 2005.
Vlada Srbije juče oduzela licencu za rad "Mobtelu" zbog tajnog ugovora sa "Mobikosom" Albanca Ekrema Luke Jočić: Za Srbiju je vrlo bitno da su kontrole komunikacija pod njenom vlašću. Ekrem Luka je mogao da dođe do poverljivih informacija o bezbednosti građana Srbije i da prisluškuje sve komunikacije na mreži 063, na čitavoj teritoriji Srbije Ilić:
BEOGRAD - Vlada Srbije oduzela je juče Mobtelu licencu za rad zbog nelegalnog davanja podlicence "Mobikosu" albanskog ekstremste Ekrema Luke. Nekadašnja firma... »

Mobtelu oduzeta licenca za rad

Danas petak, 30. decembar 2005.
Beograd - Vlada Srbije odlučila je na jučerašnjoj sednici da oduzme licencu za pružanje usluga mobilne telefonije Mobtelu zbog ugovora koji je ova firma 8. decembra 2003. zaključila sa kompanijom Mobikos čiji je vlasnik Ekrem Luka sa Kosova. Prema rečima ministra privrede Predraga Bubala, Mobtel je... »

Mobtelu oduzeta licenca za rad, Moja mreža 063 pripojena Telekomu

Danas petak, 30. decembar 2005.
Beograd - Vlada Srbije oduzela je licencu za pružanje usluga mobilne telefonije Mobtelu zbog ugovora koji je ova firma 8. decembra 2003. zaključila sa kompanijom Mobikos čiji je vlasnik Ekrem Luka sa Kosova. Kompanija Telekom Srbija privremeno je preuzela upravljanje nad Mobtelom. Kako je Telekom... »
©2017 Netmark d.o.o.