Povezane vesti

Komentari se samo nižu Anastasija Ražnatović iznenadila porukom: "Znaš da te jako želim"

Press pre 7 dana
Naslednica folk dive Cece Ražnatović pokrenula je lavinu komentara ispod svoje poslednje objave na društvenim mrežama.
Foto: Instagram Anastasija Ražnatović je na svoj Instagram profil postavila sliku, na kojoj je vidimo tip-top sređenu, a ono što je napisala u opisu iste zaintrigiralo je mnoge. - Znaš da te jako želim - navela je na engleskom... »

Bujnim grudima uzdrmala Instagram: Jovanu Švonju niste videli u ovakvom izdanju! (foto)

Press pre 8 dana
Totalno seksi.
Foto: Instagram Bivša manekenka Jovana Švonja objavila je sliku na svom Instagram profilu i napravila pometnju. Naime, supruga fudbalera Filipa Đorđevića je okačila fotografiju sa letovaja a u prvom planu su njene bujne grudi. Švonja je za kratko vreme dobila veliki... »

Vrelo, vrelije... Seka Aleksić! Pevačica pokazala smelo izdanje i pokrenula veliki broj komentara

Press pre 8 dana
Pohvalila se.
Foto: Instagram Seka Aleksić je na svoj Instagram profil postavila sliku na kojoj je vidimo u seksi izdanju, a veoma brzo je dobila veliki broj komplimenata ispod ove objave. Pozirala je u provokativnoj pozi, a u prvi plan su došli njeni atributi, koje često zna da... »

Tepa mu "čvarak": Marija Šerifović otkrila ko joj mnogo Nedostaje, pa joj obožavatelji uputili sijaset poruka podrške

Blic pre 8 dana
Jedina srpska pobednica na Evroviziji iznenadila je mnoge poslednjom objavom na Instagramu, a na istoj je vidimo sa širokim osmehom na licu.
Pogledajte na Instagram-u Marija Šerifović je na društvene mreže postavila sliku sa kućnim ljubimcem, koji joj jako nedostaje dok nastupa širom Evrope. - Nedostaje mi moj mali čvarak - navela je u opisu fotografije, što se jako... »

Vrelo,: Vrelije... Seka Aleksić! Pevačica pokazala smelo izdanje i pokrenula veliki broj komentara

Blic pre 8 dana
Folk zvezda zaigrala je na kartu provokacije, a ovakva Seka bi malo koga ostavila ravnodušnim.
Seka Aleksić je na svoj Instagram profil postavila sliku na kojoj je vidimo u seksi izdanju, a veoma brzo je dobila veliki broj komplimenata ispod ove objave. Pozirala je u provokativnoj pozi, a u prvi plan su došli njeni... »
©2017 Netmark d.o.o.