Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 64

Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 64

Politika pre 11 dana
NjU DELHI - Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP.... »

Indija: Broj dece umrle u bolnici porastao na 64

RTV pre 11 dana
RTV: Indija: Broj dece umrle u bolnici porastao na 64
NJU DELHI - Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64, saopštili su danas zvaničnici.
Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP. Zvaničnici su dodali da je otvorena istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S.... »

Tragedija u indiji: 64 dece umrlo u bolnici

Večernje novosti pre 11 dana
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 64, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da... »

Indija: Deca preminula u bolnici zbog manjka kiseonika

Novi magazin pre 11 dana
Najmanje 60 dece je umrlo u bolnici u Indiji, saopštili su danas lokalni zvaničnici, a mediji prenose da je razlog nedostatak kiseonika.
"Otvorili smo istragu i danas očekujemo objavljivanje preliminarnog izveštaja. Da, 60 pacijenata je umrlo u bolnici u prethodnih pet dana ali ne verujemo da su smrti povezane sa nedostatkom kiseonika", rekao je zvaničnik policije... »

Indija: Broj dece koja su umrla u bolnici porastao na 60

Dnevnik pre 11 dana
NjU DELHI: Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici.
Oni su naveli da se strahuje da bi bilans mogao porasti, prenosi AFP.Zvaničnici su dodali da je otvorena istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S.... »

U bolnici umrlo 60 dece, Roditelji: NIje bilo kiseonika

B92 pre 11 dana
B92: U bolnici umrlo 60 dece, Roditelji: NIje bilo kiseonika
Nju Delhi -- Najmanje 60 dece je umrlo u bolnici u Indiji, saopštili su lokalni zvaničnici, a mediji prenose navode roditelja umrle dece da je razlog nedostatak kiseonika.
"Otvorili smo istragu i danas očekujemo objavljivanje preliminarnog izveštaja. Da, 60 pacijenata je umrlo u bolnici u prethodnih pet dana ali ne verujemo da su smrti povezane sa nedostatkom kiseonika", rekao je zvaničnik policije... »

(Video) Horor u indiji: 60 mališana umrlo u bolnici zbog nedostatka kiseonika!

Kurir pre 11 dana
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60, saopštili su danas zvaničnici. Oni su naveli da se strahuje da bi broj žrtava moga da bude i veći. Zvaničnici su dodali... »

Smrt desetaka djece zbog prekida isporuke kisika bolnici

Al Jazeera pre 11 dana
Kao dodatni uzrok smrti 60 djece navodi se encefalitis, indijska bolnica ostala bez boca kisika zbog duga isporučiocu.
Broj djece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u sjevernoj indijskoj državi Uttar Pradesh zbog encefalitisa i problema sa isporukama kisika, porastao je na 60, saopćili su danas zvaničnici. Oni su naveli kako... »

Užas na dečjem odeljenju: Umrlo 60 dece!

Mondo pre 11 dana
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60. Strahuje se da bi bilans mogao da bude još veći.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Među decom koja su preminula su bebe, ali i deca do 12 godina starosti. Lokalni zvaničnici odbacili su optužbe da su deca preminula zbog nedostatka kiseonika u gradu Gopakpur u državi Utar... »

Umrlo 60 dece u bolnici u Indiji

RTS pre 11 dana
RTS: Umrlo 60 dece u bolnici u Indiji
Broj dece koja su u proteklih nekoliko dana umrla u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama kiseonika, porastao je na 60.
Zvaničnici su naveli da se strahuje da bi broj mrtvih mogao da poraste, prenosi AFP. Otvorena je istraga, a roditelji dece tvrde da je uzrok smrti manjak zaliha kiseonika, javio je AP. Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla je... »

Tragedija: Umrlo 60-oro dece u bolnici, roditelji tvrde: "Uzrok smrti nedostatak kiseonika na dečijem odeljenju"

Blic pre 11 dana
Roditelji najmanje 60-oro dece koja su u protekla tri dana preminula u bolnici u gradu Gorakpur u indijskoj državi Utar Pradeš tvrde da je uzrok smrti nedostatak kiseonika na dečijem odeljenju.
Lokalni zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla je negirao optužbe lokalnih medija po kojima je razlog smrti dece manjak kiseonika, do kojeg je navodno došlo jer je privatni dobavljač prestao da isporučuje kiseonik zbog neplaćenih... »

Horor u indiji: U bolnici umrlo 30 dece za tri dana

Blic pre 12 dana
U tri dana 30 dece je umrlo u bolnici u indijskoj državi Utar Pradeš od posledica encefalitisa ili problema tokom porođaja, izjavio je viši zdravstveni zvaničnik R. S. Šukla.
On je odbacio optužbe okružnih zvaničnika da je uzrok smrti dece nedostatak kiseonika nakon što je privatna kompanija, koja je bila snabdevač, uzela opremu zbog neisplaćenih dugova uprave bolnice. U saopštenju zvaničnika se... »

Tragedija: Umrlo 30 dece u bolnici u severnoj Indiji

Večernje novosti pre 12 dana
Tridesetoro dece je umrlo od srede u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama
Tridesetoro dece je umrlo od srede u jednoj bolnici u severnoj indijskoj državi Utar Pradeš zbog encefalitisa i problema sa isporukama, izjavio je danas indijski doktor R. S. Šukla. On je negirao optužbe lokalnih medija po kojima... »

Pucnjava u Nišu, ubijen muškarac

Politika  pre 54 minuta  još 10 povezanih

Dačić ubeđen: Kosovo neće biti primljeno u Unesko

Vesti online  pre 1 sat  još 7 povezanih

Vučić danas sa makedonskom ambasadorkom

Blic  pre 3 sata  još 2 povezane

Od 1. septembra đake će podučavati i 1.300 policajaca

Glas Zapadne Srbije  pre 1 sat  još 1 povezana

Vanredna sednica, rasprava o strancima u poljoprivredi

B92  pre 3 sata  još 5 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.