Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

Delavi:Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

Večernje novosti pre 7 dana
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom. "Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu,... »

Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces

RTV pre 7 dana
RTV: Delavi: Dijalog u zastoju, obe strane da nastave proces
PRIŠTINA - Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom.
"Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu, ali mi je svakako drago da čujem kada govori o kompromisu i prihvatanju realnosti", rekao je Delavi za KTV. "Naravno, da je za Kosovo i Srbiju, normalizacija... »

"Kosovo da nađe rešenje, ne čekati strance"

Vesti online pre 7 dana
Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi, gostujući na prištinskoj televiziji KTV, izavio je da je vreme da građani Kosova pronađu rešenje, a ne da čekaju da to za njih urade stranci.
Delavi je, takođe naglasio da je dijalog Kosova i Srbije doneo pozitivne pomake za Kosovo. Delavi je istakao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga između dve zemlje i ohrabrio obe strane da nastave sa tim procesom. - Ne znam... »

Delavi: Dijalog je u zastoju, obe strane da nastave proces

Blic pre 7 dana
Američki ambasador u Prištini Greg Delavi je rekao da je trenutno došlo do zastoja dijaloga Beograda i Prištine i ohrabrio obe strane da nastave sa ovim procesom.
- Ne znam šta tačno predsednik Srbije Aleksandar Vučić ima u vidu, ali mi je svakako drago da čujem kada govori o kompromisu i prihvatanju realnosti - rekao je Delavi za KTV. - Naravno, da je za Kosovo i Srbiju, normalizacija... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.