Ima li zaraženih jaja na srpskom tržištu?

Ima li zaraženih jaja na srpskom tržištu?

Vesti online pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. - Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

"Posle ovog s Hrvatima, predlog Vučića potrebniji"

B92 pre 5 dana
B92: "Posle ovog s Hrvatima, predlog Vučića potrebniji"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže da je Srbija morala da reaguje na odluku Hrvatske da poveća takse da bi zaštitila interese voćara i povrtara.
Posle tog slučaja, kako kaže, se još više vidi potreba da se, što je predlog predsednika Aleksandra Vučića, uklone sve barijere i uspostavi carinska unija u regionu. Ministar je rekao da od petka nema zastoja prilikom izvoza u... »

"NIje ekstremna suša kao 2012., ali ponegde jeste"

B92 pre 5 dana
B92: "NIje ekstremna suša kao 2012., ali ponegde jeste"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja.
Nedimović je na RTS-u kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti odgovarajuće mere. Prema njegovim rečima, najviše ima problema na području srednjeg Banata, kao i u opštinama... »

Suša najgora u srednjem Banatu, Žablju, Titelu...

Radio 021 pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je danas da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja.
On je, gostujući na RTS-u, kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti odgovarajuće mere. Prema njegovim rečima, najviše ima problema na području srednjeg Banata, kao i u... »

Nedimović: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu, uskoro set mera zbog suše

Večernje novosti pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno... »

Ministar poručuje: Građani da budu spokojni, zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

Kurir pre 5 dana
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović... »

Ima problema zbog suše, ali biće dovoljno poljoprivrednih proizvoda

Novi magazin pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da u Srbiji postoji problem zbog suše, posebno na poljima kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz.
On je za RTS rekao da će do kraja avgusta pratiti stanje i utvrditi kolika je šteta, ali je dodao da suša ove godine nije kao što je bila 2012. godine, kada je bila ekstremna. "Na pojedinim područjima imamo ugrožene kulture, a... »

Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja

Danas pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja i da građani mogu da budu... »

Nedimović: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

Politika pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao... »

Uskoro set mera zbog suše

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović najavio je danas da će uskoro biti donet set mera za poljoprivrednike zbog suše u kojoj su najviše ugroženi kukuruz i soja. Nedimović je gostujući na RTS-u kazao da će to ministarstvo do kraja avgusta proceniti koliku štetu je nanela suša i zatim doneti... »

U panici 17 zemalja,"građani Srbije mogu da budu spokojni"

B92 pre 5 dana
B92: U panici 17 zemalja,"građani Srbije mogu da budu spokojni"
Beograd -- Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom.
On je dodao da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli... »

Nedimović: Ima problema zbog suše, ali biće dovoljno poljoprivrednih proizvoda

Beta pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je danas da u Srbiji postoji problem zbog suše, posebno na poljima kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. On je za RTS rekao da će do kraja avgusta pratiti stanje i utvrditi kolika je... »

Nedimović: U Srbiji nema zaraženih jaja

Blic pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. "Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

Nedimović: Na našem tržištu nema zaraženih jaja

Nova ekonomija pre 5 dana
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže za RTS da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja. Branislav Nedimović rekao je... »

Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu

RTV pre 5 dana
RTV: Zaraženih jaja nema na srpskom tržištu
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je danas da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni.
Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih pošiljki nije bilo, rekao je Nedimović za RTS i dodao da nije bilo ni produkata koji bi mogli da sadrže ta jaja. "Postoji sistem u koji smo i mi uključeni, u kojem se... »

Nedimović: Potreba za carinskom unijom

RTV pre 5 dana
RTV: Nedimović: Potreba za carinskom unijom
BEOGRAD - Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović je izjavio danas da je Srbija morala da odreaguje na ishitrenu odluku Hrvatske da poveća takse da bi zaštitila interese srpskih voćara i povrtara i da se posle tog slučaja još više vidi potreba da se, što je predlog predsednika Aleksandra Vučića, uklone sve barijere i uspostavi carinska unija u regionu.
Ministar je rekao da od juče nema zastoja prilikom izvoza u Hrvatsku poljoprivrednih proizvoda, odnosno da je sve vraćeno na režim od pre 15. jula. On je kazao da smo se vratili na režim od pre toga u pogledu voća, povrća i svega... »

Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja

RTS pre 5 dana
RTS: Nedimović: Na srpskom tržištu nema zaraženih jaja
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović kaže za RTS da na srpskim njivama postoji problem zbog suše, posebno u pogledu kukuruza i soje, ali da će biti dovoljno poljoprivrednih proizvoda za srpsko tržište i za izvoz. Napominje i da u Srbiju nisu stigla zaražena jaja.
Branislav Nedimović rekao je gostujući u Dnevniku RTS-a da zaraženih jaja na srpskom tržištu nije bilo i da građani mogu da budu mirni. "Naša veterinarska inspekcija uredno vodi evidenciju, sve je pod kontrolom i srpski prostor... »

Đukić: Nije bila lepa utakmica, biće bolje u revanšu

Beta  pre 6 sati  još 16 povezanih

BMW i3 (94 Ah)

Vrele gume  pre 6 sati  još 1 povezana

Sunčano i toplo, do 35 stepeni

B92  pre 6 sati  još 2 povezane
©2017 Netmark d.o.o.