Ivošević: U slučaju Savamale se ide na zastarevanje

Ivošević: U slučaju Savamale se ide na zastarevanje

Radio 021 pre 10 dana
Bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević izjavio je da prebacivanje slučaja Savamala iz više tužilačke instance na nižu govori da se ide na zastarevanje.
Tome u prilog ide, kako je rekao, i prekvalifikacija krivičnog dela. "Slučaj 'Savamala' je motivisan politikom. Tužilaštvo je pod kontrolom izvršne vlasti. U Srbiji imamo mnogo primera koji potvrđuju da postupci u koje je umešana... »

Ivošević: U slučaju Savamala ide se na zastarevanje

Nova ekonomija pre 10 dana
Bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević izjavio je da prebacivanje slučaja "Savamala" iz više tužilačke istance na nižu i prekvalifikacija krivičnog dela govore da se ide na zastarevanje predmeta. "Slučaj 'Savamala' je motivisan politikom. Tužilaštvo je pod kontrolom izvršne vlasti. U Srbiji... »

Ivošević: U slučaju Savamale kao da se ide na zastarevanje

N1 Info pre 10 dana
Bivši sudija Vrhovnog suda Zoran Ivošević izjavio je da prebacivanje slučaja "Savamala" iz više tužilačke istance na nižu i prekvalifikacija krivičnog dela govore da se ide na zastarevanje predmeta.
"Slučaj 'Savamala' je motivisan politikom. Tužilaštvo je pod kontrolom izvršne vlasti. U Srbiji imamo mnogo primera koji potvrđuju da postupci u koje je umešana politika na kraju zastare. Sa prebacivanjem predmeta iz višeg u niže... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.