Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

RTV pre 5 dana
RTV: Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene
BEOGRAD - Bivši srpski plivač i olimpijac Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.
"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF", objavio je Čavić na svom Tviter profilu. Španović je zauzela četvrto mesto u skoku u dalj na... »

Kako uvek nama? Koš Turaka iz auta, krađa Čavića, Tijana i sad Ivana /video/

Blic sport pre 5 dana
Kad ne mogu da nas pobede na terenu, pošteno, onda se posegne za nekim drugim stvarima. Nisu to ni trikovi, prejako bi bilo reći i krađa, ali je sportistima iz Srbije oduzeto ono što su pošteno zaslužili na terenu, u bazenu, na atletskoj stazi.
Foto: zbi6ko / youtube Felps i Čavić Slučajno ili namerno, ali se poslednjih godina to previše često dešavalo našim sportistima... Svi dobro znaju da je Milorad Čavić pobedio Amerikanca Majkla Felpsa na Olimpijskim igrama 2008. u... »

Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene

RTS pre 5 dana
RTS: Čavić: Ivana doživela veću nepravdu od mene
Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.
Španovićeva je zauzela četvrto mesto u skoku udalj na Svetskom prvenstvu u Londonu, iako je u šestoj seriji imala skok za zlato, ali joj se odlepio broj i ostavio trag u pesku što joj je donelo slabiji rezultat. "Prosto rečeno,... »

Čavić: Ivana Španović doživela veću nepravdu od mene

Dnevnik pre 5 dana
BEOGRAD: Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega.
"Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu. Ovo je velika sramota i skandalozno za IAAF", objavio je Čavić na svom Tviter profilu. Španović je zauzela četvrto mesto u skoku u dalj na... »

Čavić: Španović doživela veću nepravdu od mene

Politika pre 5 dana
Bivši srpski plivač Milorad Čavić smatra da je atletičarka Ivana Španović doživela veću nepravdu nego što je on na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je Amerikanac Majkl Felps na kontroverzan način osvojio zlatnu medalju ispred njega. „Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću... »

Čavić: "Ivana doživela veću nepravdu od moje"

Sportske.net pre 5 dana
Milorad Čavić se oglasio na svom Tviter nalogu.
Sećamo se svi vrlo dobro te 2008. godine kada je Milorad Čavić izgubio zlatnu medalju zbog tehnologije. Na snimku se jasno videlo da je prvi dotakao taster, ali nedovoljno jako da bi tehnologija to prepoznala, pa je Felps osvojio zlato na 100 metara delfin stilom.... »

Milorad Čavić: Ovo je veća nepravda od moje!

Mondo pre 5 dana
"Dogodila se velika sramota", kaže legendarni srpski plivač, koji zna kako je kad ne osvojiš zlato iako si bio najbolji.
Foto: MN Press Ivani Španović se u Londonu pocepao papir na leđima, a Milorad Čavić u Pekingu nije pritisnuo taster dovoljno jako. Čuveni srpski plivač, nekadašnji šampion sveta, dobro je osetio na svojoj koži šta znači bolan... »

Milorad Čavić: Ovo je velika sramota! Ivana je doživela veću nepravdu nego ja!

Hot sport pre 5 dana
Dan nakon što je Ivana Španović ostala bez medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu, našoj atletičarki stižu poruke podrške sa svih strana. Legendarni srpski plivač Milorad Čavić pružio je podršku Ivani Španović posle kontroverznog kraja Svetskog prvenstva. Nekadašnji šampion sveta, dobro je osetio... »

Čavić: Ivana je doživela veću nepravdu od mene

Radio 021 pre 5 dana
Milorad Čavić nekadašnji srpski plivač, smatra da je Ivani Španović napravljena veća nepravda nego njemu 2008. godine.
Najbolja srpska atletičarka ostala je bez zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Londonu pošto joj se odlepio broj na leđima koji je na kraju i ostavio trag. "Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od... »

Čavić: Ivana je doživela veću nepravdu od mene

B92 pre 5 dana
B92: Čavić: Ivana je doživela veću nepravdu od mene
Jedan od najboljih srpskih plivača Milorad Čavić rekao je da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od njega u Pekingu 2008. godine.
On je na društvenim mrežama prokometarisao Ivaninu situaciju i podsetio na čuvenu trku sa Majklom Felpsom kada je pokraden na Olimpijskim igrama. “Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u... »

Milorad Čavić besan: Ivana Španović je doživela veću nepravdu nego ja protiv Felpsa u Pekingu!

Press pre 5 dana
Jedan od najboljih srpskih plivača svih vremena Milorad Čavić oglasio se na društvenim mrežama kako bi podržao Ivanu Španović posle skandala u finalu skoka u dalj na Svetskom prvenstvu u Londonu.
Foto: Čavić je podsetio na čuvenu trku sa Majklom Felpsom kada je pokradem na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine i stao u odbranu Ivane. - Prosto rečeno, smatram da je Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u... »

Čavić uporedio nepravdu prema sebi i prema Ivani

Vesti online pre 5 dana
Velika većina ljubitelja sporta nakon dešavanja na Svetskom prvenstvu u atletici, kada je Ivana Španović imala skok za zlatnu medalju, ali zbog zastarelih pravila je ostala bez nje, prisetila se slične situacije u kojoj je bio srpski plivač Milorad Čavić.
Naime, njemu je na Olimpijskim igrama u Pekingu doslovno ukradena zlatna medalja u disciplini 100 metara leptir i dodeljena Majklu Felpsu, da bi nešto kasnije zvanični merač vremena kompanija "Omega" pokušao da nađe izgovor u... »

Čavić: Ivana Španović doživela veću nepravdu od moje u Pekingu

Sportski žurnal pre 5 dana
Povodom „oduzimanja“ zlatne medalje Ivani Španović na Svetskom prvenstvu u Londonu oglasio se Milorad Čavić
Najbolji srpski plivač Milorad Čavić, koji se susreo sa sličnim slučajem nepravde na Olimpijskim igrama u Pekingu kada je pobedio Majkla Felpsa, ali to sistem nije registrovao, kako je kasnije objašnjeno, oglasio se povodom... »

Čavić o slučaju španović: Boli me srce zbog svega, veća nepravda od one moje

Večernje novosti pre 5 dana
Bio sam u avionu na putu za Ameriku i nisam video skok dok mi Tviter nije „eksplodirao“. Velika je to sramota za svetsku federaciju i to ne pričam zato što je Ivana naša, kaže Milorad Čavić
IVANINA priča je na neki način drugi deo teorije zavere „Srbiji ne dozvoljavaju da pobedi Ameriku“, koja je započeta još sa porazom Čavića od Felpsa u čuvenom finalom OI u Pekingu na 100 metara delfin. Naš plivač je prvi stigao... »

"Veća nepravda od moje": Ovako je Čavić video Ivanin skok: Skandal i sramota!

Blic sport pre 5 dana
Ako neko zna kako se oseća Ivana Španović posle gubitka medalje na Svetskom prvenstvu, onda je to sigurno Milorad Čavić. Naš bivši plivač se oglasio i smatra da je skakačica udalj doživela nepravdu veću od njegove.
Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Milorad Čavić Čavić je 2008. u finalu Olimpijskih igara u Pekingu pobedio Amerikanca Majkla Felpsa, pre njega doplivao i pritisnuo taster u trci na 100 metara delfin stilom. Zvanični merač... »

Odbijeni smo jer bi Amerika ostala bez dve medalje! Pravila su glupa! Nema dokaza da smo izgubili (video)

Mozzart sport pre 5 dana
Šta se sve dešavalo iza zatvorenih vrata, ono što nije moglo da se vidi u prenosu
Milorad Čavić 2008. u Pekingu - Ivana Španović 2017. u Londonu. U oba slučaja zvanično obrazloženje je da je elektronika presudila našim asovima i odvojila ih od zlatnih medalja. Što, suštinski jeste tačno, ali teoretičari zavere... »

BMW i3 (94 Ah)

Vrele gume  pre 7 sati  još 1 povezana

Brnabićeva i Vučić uputili saučešće Španiji

B92  pre 6 sati  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.